Γύμνασε όλο το σώμα με μια άσκηση [vds]

08.03.2017
Απόκτησε κοιλιά «πλάκα», γραμμωμένα μπράτσα και σφιχτούς γλουτούς κάνοντας καθημερινά μία και μόνο άσκηση! Πρόσεξε όμως! Δεν είναι πολύ εύκολη...

«H γυμναστική μοιάζει με τη... μαγειρική» ισχυρίζονται πολύ. Κάποιες φορές έχεις όρεξη να αφιερώσεις πολύ χρόνο όπως π.χ. πας για περπάτημα 5 χιλιομέτρων ή σιγοβράζεις μια σούπα, ενώ άλλες θέλεις να το κάνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να τελειώσεις... Η δεύτερη είναι η σημερινή μας περίπτωση.

Η άσκηση αυτή ονομάζεται inchworm ή επί το ελληνικότερον «κάμπια» αφού μιμείται τις κινήσεις μιας κάμπιας. Από την όρθια στάση ακουμπάς τις παλάμες στο πάτωμα, λυγίζοντας και τα πόδια σου αν δεν φτάνουν τα χέρια σου αλλιώς. «Περπατάς» τα χέρια σου προς τα εμπρός ώσπου το σώμα σου να έρθει σε θέση σχεδόν παράλληλο με το πάτωμα σε θέση «σανίδα». Κάνε ένα push up και περπάτησε τα χέρια πίσω προς τα πόδια.

Είναι πολύ απλή άσκηση, αλλά ιδιαίτερα απαιτητική. Δεν απαιτεί εξοπλισμό, γυμνάζεσαι με το βάρος του σώματός σου και μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να την κάνεις παντού ακόμα και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή στην παραλία το καλοκαίρι ή μπροστά στην τηλεόραση συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αν την κάνεις γρήγορα γίνεται και cardio. Δοκίμασέ το, αξίζεi!

Δες το βίντεο:

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΤΙΤΣΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΗ