Μαντόνα: Πώς διατηρεί το σώμα της, οι προσωπικές της γυμνάστριες αποκαλύπτουν

10.03.2017
Η σταρ είναι διάσημη όχι μόνο για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες αλλά και για το εξαιρετικά γυμνασμένο και καλοδιατηρημένο της κορμί. Ευτυχώς οι γυμνάστριές της μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της.

Η Στέισι Γκρίφιθ είναι master instructor στα ποδήλατα εσωτερικού χώρου Soulcycle και υπήρξε για πολλά χρόνια προσωπική γυμνάστρια της Μαντόνα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Κέλι Ρίπα η Γκρίφιθ είπε μόνο τα καλύτερα για την σταρ της ποπ, ενώ αποκάλυψε ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη γυμναστική.

«Οι επαγγελματίες αθλητές προπονούνται όλη μέρα» είπε η Γκρίφιθ. «H Μαντόνα προπονείται επίσης όλη την ημέρα. Η προπόνησή της διαρκεί 5 ολόκληρες συνεχόμενες ώρες!». Όταν θυμάται τις στιγμές που πέρασε μαζί με την 58χρονη σταρ συγκινείται. «Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Όταν σκέφτομαι τις συναντήσεις μας νομίζω ότι συνέβησαν σε κάποιον άλλο. Θυμάμαι ότι κάναμε μάθημα μια φορά στις 3.30 το απόγευμα, η μουσική έπαιζε και ήταν μόνο η Μαντόνα, ο Κρεγκ και εγώ και λέω στον εαυτό μου: “Στάσου ένα λεπτό Στέισι. Προπονείς τη Μαντόνα. Στάσου και απόλαυσέ το!».

Η διάσημη γυμνάστρια Τρέισι Άντερσον, που θεωρείται η γκουρού του fitness και πελάτες της είναι διάσημα ονόματα όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου, ήταν και personal trainer της Μαντόνα. Σύμφωνα με την Άντερσον λοιπόν με τη Μαντόνα: «Κάνουμε προπόνηση έξι φορές την εβδομάδα για δύο ώρες. Κάνουμε 45 λεπτά εντατική χορευτική αεροβική και συνεχίζουμε με ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ευλυγισίας και γράμμωσης. Δεν τρέχουμε και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ βαράκια μεγαλύτερα από 1,5 κιλό γιατί η Μαντόνα δεν θέλει να “φουσκώσει”. Το σώμα της είναι τέλειο. Δεν έχει καθόλου λίπος, καθόλου κυτταρίτιδα, είναι πολύ γραμμωμένη και τα χέρια της είναι εξαιρετικά». Αν και τελικά έληξε η συνεργασία τους η Μαντόνα είχε δηλώσει: «Η Τρέισι Άντερσον είναι ο σωτήρας μου. Μετά από δύο καισαρικές, τρεις επεμβάσεις κήλης και ένα ατύχημα στην ιππασία που μου στοίχησε 10 σπασμένα κόκαλα, είναι η μοναδική που μπόρεσε να ενώσει ξανά το σώμα μου».