Βόλτα με ποδήλατο & πικ νικ στο Ξέφωτο!

18.10.2016
Το MBike και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας προσκαλούν σε μια μοναδική βόλτα με ποδήλατο και τελικό προορισμό το πρώτο οργανωμένο πικ νικ στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος!

Μια τέλεια ιδέα για το Σάββατο το απόγευμα!

Πάρτε μαζί τη φίλη, τον φίλο σας, τον γείτονα ή το κατοικίδιό σας και ελάτε για ένα όμορφο απόγευμα με ποδήλατο, καλή παρέα και όμορφη μουσική. Ξεκινάμε στις 16.00, από την είσοδο του ποδηλατόδρομου της Αθήνας, κάτω από τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στο Θησείο για να καταλήξουμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για πικ νικ και πάρτυ, αφού εκεί θα μας περιμένουν οι Jaguar Bombs για να μας απογειώσουν με τη μουσική τους.

Η διαδρομή είναι εύκολη και ασφαλής -ακολουθεί τον ποδηλατόδρομο- και οι υπεύθυνοι θα αναλάβουν να μας συνοδεύσουν ως το ΚΠΙΣΝ, όπου θα μπορούμε να αφήσουμε τα ποδήλατά μας με ασφάλεια στο parking ποδηλάτων του χώρου. Εμείς φέρνουμε μόνο το καλαθάκι με το φαγητό και το κέφι μας!

ΠΟΤΕ
22 Οκτωβρίου 2016 - 16:00

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ
Στην είσοδο του ποδηλατόδρομου της Αθήνας κάτω από τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στην αρχή της οδού Θεσσαλονίκης

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ...

  • Ελέγξετε ότι τα ποδήλατά σας είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή αυτό που κάνουμε πάντα πριν βγούμε στο δρόμο...
  • Έχετε φωτάκια στο ποδήλατο (μπρος-πίσω) αφού όταν γυρνάτε θα έχει πια βραδιάσει.
  • Έχετε μαζί σας κλειδαριά για να κλειδώσετε το ποδήλατό σας στο parking ποδηλάτων του ΚΠΙΣΝ.

Είσοδος ελεύθερη // Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, 16.00 //

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


*Κατοικίδια εισέρχονται στον χώρο μόνο με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη τους, ο οποίος οφείλει να τα έχει υπό την εποπτεία του καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο και να μεριμνά για τις ακαθαρσίες τους. Η πρόσβαση των κατοικίδιων απαγορεύεται στο Ξέφωτο και τον Λαβύρινθο, καθώς και στους παιδότοπους.