Year of Color: Η εφαρμογή των social media που αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία

05.01.2019
Year of Color: Η εφαρμογή των social media που αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία
Συγκεντρωτικά στοιχεία που σε ενδιαφέρουν.

Μπορεί να έχεις ήδη βάλει μαζί τα πρώτα εννέα post σου στο Instagram για το 2018, αλλά υπάρχει και ένας τρόπος για να δεις ποια χρώματα κυριάρχησαν στις αναρτήσεις σου τη χρονιά που μας πέρασε.

Το Year of Color είναι μια εφαρμογή που δημιουργεί μια οπτικοποίηση των post σου, τοποθετημένη σε ένα σύμπλεγμα από χαριτωμένες φoύσκες διαφορετικού μεγέθους.

Διάβασε επίσης: Barbie Feet: Το νέο επικίνδυνο trend στο Instagram που κάνει τις γυναίκες να μοιάζουν… μοντέλα

Το μέγεθος κάθε κύκλου αντιπροσωπεύει τη συχνότητα αυτού του χρώματος στις αναρτήσεις της χρονιάς, καθώς και το πόσο πολύ άρεσε στους followers σου.

H εφαρμογή που σχεδιάστηκε από το ζευγάρι Stef Lewandowski και Emily Quinton, απαιτεί να συνδεθείς στο site του app, με το λογαριασμό σου στο Instagram. Η χρήση του επιτρέπεται μόνο στους δημόσιους λογαριασμούς και μπορείς να ζητήσεις μια αναφορά του τελευταίου έτους ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ημερομηνιών.

Μόλις δημιουργηθεί η αναφορά σoυ, μπορείς να δώσεις έμφαση σε λαμπερά ή λιγότερο λαμπερά χρώματα, να βάλεις σε μια σειρά χρώματα ανάλογα με το χρόνο ή τη δημοτικότητα ή να παίξεις μέσα από αυτές τις διαφορετικές λειτουργίες.

Διάβασε κι αυτό: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει το Instagram στα προφίλ των χρηστών

Ακόμα μπορείς να ομαδοποιήσεις τις εικόνες βάση της φωτεινότητας ή της δημοτικότητας ορισμένων χρωμάτων και μπορείς επίσης να μοιραστείς την απεικόνισή σου με το Instagram ή να αποκτήσεις και μια εκτυπώσιμη version, εάν αυτό σε εξιτάρει.

Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να παίξεις με το Instagram! Ξεκίνα τώρα λοιπόν!

https://yearofcolour.com/