Ευεξία στην Αθήνα: Μια ξεχωριστή γιορτή ζωής!

05.06.2019
Ευεξία στην Αθήνα: Μια ξεχωριστή γιορτή ζωής!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας διοργανώνεται μια ξεχωριστή γιορτή που αφορά αποκλειστικά και μόνο στη θετική ενέργεια. Σε όλους τους τομείς. Ελάτε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο, και γιορτάστε με τον καλύτερο τρόπο την ευεξία!

Η ημέρα ευεξίας και θετικής ενέργειας δίνει το "παρών" και στη χώρα μας, αφού για 3η φορά διοργανώνεται και στην Ελλάδα, όπου γιορτάζεται παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εν όψει του εορτασμού της Global Wellness day το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, ο επίσημος διοργανωτής του θεσμού αυτού στην Ελλάδα, πήρε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει στον εορτασμό με μια ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου και κάποιες εκδηλώσεις σε εξωτερικό χώρο την Κυριακή 9 Ιουνίου. Στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», Βασιλίσσης Σοφίας 51/Μετρό Ευαγγελισμός, δηλώστε συμμετοχή στο 6946-704777. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού, zumba και άσκησης της Κυριακής 9 Ιουνίου αρχίζουν στις 17:30-21:30 και πραγματοποιούνται στο «Γκαζόν»,Τριπτολέμου 48, στο Γκάζι / Μετρό Κεραμεικός.

Διαδώστε το γιατί αξίζει να ζούμε μια όμορφη καθημερινότητα. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι ο στόχος της φετινής μας δράσης γιατί η συμμετοχή σε θετικές δραστηριότητες βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και κατ’ επέκταση την συλλογική ευημερία.

Οι διεθνείς εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας έχουν πολυμορφία, κυμαίνονται από το ανέβασμα της σημαίας GWD στην κορυφή του Έβερεστ, μέχρι την παροχή ιατρικής περίθαλψης σε παιδιά στα σύνορα της Ταϊλάνδης και της Μυανμάρ, αλλά και την επίσκεψη σε κέντρο ηλικιωμένων στη Βραζιλία. Με αυτό το σκεπτικό και εμείς σκεφτήκαμε να ενώσουμε τη φωνή μας οι συνεργάτες του καναλιού και οι φετινές εκδηλώσεις να έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Εμείς στην Αθήνα με τις εκδηλώσεις μας θα βοηθήσουμε τους άστεγους της πόλης των Αθηνών, δίνοντας τους μια ελάχιστη χαρά στις κακουχίες που ζουν καθημερινά. Ανακουφίζοντας τον δικό τους πόνο διαδηλώνουμε ότι η ευεξία δεν είναι δικαίωμα των προνομιούχων, αλλά αίτημα κάθε ανθρώπου. Μια πρωτοβουλία για να προσφέρουμε αλληλεγγύη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ζήσουν μια ευχάριστη στιγμή και να πάρουν δύναμη !!!

Ελάτε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας!!! Join us for a new healthier beginning!

#bodyinbalancegreece #wellnessinAthens

Περισσότερα στο www.bodyinbalance.gr