Πώς να γίνεις πιο παραγωγική σε 60 δευτερόλεπτα

27.10.2019
Πώς να γίνεις πιο παραγωγική σε 60 δευτερόλεπτα
Πώς να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς άγχος

Όλοι μας έχουμε πρωινά, στα οποία ξυπνάμε δύο ώρες πριν τη δουλειά μας, για να κάνουμε κάποια πράγματα. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλη την ώρα του κόσμου και στη συνέχεια, προτού το καταλάβουμε, βάζουμε το πλησιέστερο ρούχο, βάζουμε τα πλήρως απαραίτητα καλλυντικά στην τσάντα μας και φεύγουμε.

Δες και αυτό: 3 συμβουλές για να ξυπνάς πιο εύκολα το πρωί

Δυστυχώς, μας συμβαίνει συχνότερα από ό, τι θα θέλαμε. Παρακάτω θα βρεις μερικά μικρά και εύκολα πράγματα για να κάνεις τα πρωινά σου πιο παραγωγικά.

Φτιάξε τον καφέ σου σωστά
Η μέρα μας δεν ξεκινά πραγματικά μέχρι να φτιάξουμε ένα φλιτζάνι καφέ. Και ενώ μπορεί να νομίζεις ότι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσες να κάνεις ποτέ είναι μια τσάντα CHANEL, αυτή είναι σίγουρα μια μηχανή καφέ. Απλά ρύθμισε τον χρονοδιακόπτη πέντε λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι σου και η μυρωδιά του καφέ θα είναι αρκετή για να σε βγάλει από το κρεβάτι.

Σταμάτα να πατάς snooze
Όσες φορές κι αν έχεις πει ότι πρέπει να σταματήσεις να πατάς διακοπή στο ξυπνητήρι σου, η αλήθεια είναι ότι η πράξη είναι πολύ δυσκολότερη από τα λόγια, ειδικά σε αυτήν την περίπτωση. Ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρεις είναι να βάλεις το κινητό σου στην άλλη πλευρά του δωματίου σου, ή σε ένα άλλο δωμάτιο εντελώς. Με αυτόν τον τρόπο, όταν το ξυπνητήρι σου χτυπήσει, θα αναγκαστείς να σηκωθείς από το κρεβάτι και θα σου είναι ευκολότερο να ξεκινήσεις τη μέρα σου νωρίς.

Αυτό το είδες; 5 καθημερινές συνήθειες που ίσως χρειάζεται να αλλάξεις - Για το καλό σου

Προγραμματίσου από το βράδυ
Αντί να χάσεις χρόνο το πρωί ψάχοντας το τι θα βάλεις, διάλεξε το σύνολο σου από το προηγούμενο βράδυ.

Προτετοίμασε το γεύμα σου
Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να φτιάξεις τα γεύματα όλης της βδομάδας από την Κυριακή, αλλά εάν προετοιμάσεις αρκετή πρωτεϊνη από νωρίς, μπορείτε να εξοικονομήσεις αρκετή ώρα για όλη την εβδομάδα. Αφιέρωσε χρόνο την Κυριακή σου για να μαγειρέψεις τα βασικά κομμάτια των γευμάτων σου και μερικά επιπλέον λεπτά την προηγούμενη νύχτα για να φτιάξετε το πρωινό της επόμενης ημέρας.

Διάβασε επίσης: Κοιμήθηκες άσχημα; 4 συμβουλές επιβίωσης για την επόμενη ημέρα