Άγχος, αϋπνίες, παρατεταμένο αίσθημα φόβου: Νίκησε αυτές τις εξαντλητικές καταστάσεις με 6 προϊόντα που μας χαρίζει η φύση!

10.02.2020
Άγχος, αϋπνίες, παρατεταμένο αίσθημα φόβου: Νίκησε αυτές τις εξαντλητικές καταστάσεις με 6 προϊόντα που μας χαρίζει η φύση!
Σε μια εποχή που το άγχος και ο φόβος για το αύριο είναι σχεδόν μέρος της καθημερινότητας μας, γίνεται επιτακτική ανάγκη να αναζητήσουμε λύσεις και να βρούμε τρόπους ώστε η ζωή μας να κυλάει ευκολότερα και με μεγαλύτερη αρμονία.

Όταν το στρες είναι έντονο ή παρατεταμένο, είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψυχοσωματικές διαταραχές ακόμη και σε συναισθηματική εξάντληση. Οι αυξημένες υποχρεώσεις, η διαρκής πίεση ή ένα αναπάντεχο τραυματικό γεγονός, πολύ συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα χρόνιες, αρνητικές καταστάσεις όπως η έλλειψη διάθεσης και ενέργειας, οι αϋπνίες, το αίσθημα φόβου, ακόμη και η αδυναμία συγκέντρωσης.

Τώρα μπορούμε να δώσουμε τέλος σε όλα τα παραπάνω, μέσω της νέας ελληνικής πιστοποιημένης σειράς, φυσικών σκευασμάτων ευζωίας, Anna’s Remedies που διατίθενται από την εταιρεία Kropia.γη. Για να μάθουμε ακόμα περισσότερα για τα προϊόντα τους συναντήσαμε τις Βαρβάρα και Χρυσούλα Κακαμπάκου.

Που βρίσκεται η Kropia γη;

Το κτήμα μας βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα 7 στρεμμάτων -το οποίο παλιότερα άνηκε στον παππού μας και κατόπιν πέρασε στα χέρια της μητέρας και του θείου μας- στην περιοχή του Κορωπίου κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα, Kropia γη. Στον ίδιο χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενείται ένα πρότυπο εργαστήριο 100 τετραγωνικών μέτρων, πιστοποιημένο με GMP και HACCP που ενώ θέλαμε να συμβαδίζει με όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις παράλληλα κρατά την πίστη του στην μικρή χειροποίητη οικογενειακή παραγωγή.

Είστε ειδικοί στην παραγωγή σκευασμάτων ευζωίας, μιλήστε μας για τα προϊόντα σας και πείτε μας τι προσφέρουν.

Τα προϊόντα μας είναι καινοτόμα αλλά ταυτόχρονα βασίζονται σε δοκιμασμένες συνταγές. Η φαρμακοποιός και σύμβουλος μας, Άννα Χατζοπούλου τις εφαρμόζει πάνω από 30 χρόνια στο φαρμακείο με την επωνυμία Άννα Χατζοπούλου - Στέλλα Νικολάου, με μεγάλη επιτυχία. Επιλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τα συγκεκριμένα σκευάσματα γιατί θέλαμε να καλύψουμε κάποιες από τις πιο κοινές σύγχρονες ανάγκες που έχουμε διαπιστώσει ότι απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, πολλές φορές ακόμα κι εμάς τις ίδιες. Στη σειρά Anna’s Remedies βρίσκουμε φυσικές συνθέσεις που απευθύνονται σε ανθρώπους που υποφέρουν από άγχος, αϋπνίες, παρατεταμένο αίσθημα φόβου, έλλειψη διάθεσης και ενέργειας, αδυναμία συγκέντρωσης. Έχουμε όμως και ένα πιο «πρωτότυπο» σκεύασμα με ιδιαίτερα ευεργετικά οφέλη για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας!

Ποιες είναι οι πρώτες ύλες σας;

Αποστάγματα από λουλούδια και κρυστάλλους τα οποία αναμειγνύουμε με φυτική γλυκερίνη και νερό. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο και φροντίδα στις συνθέσεις των σκευασμάτων μας, ακριβώς γιατί θέλαμε να κάνουμε τα Anna’s Remedies κατάλληλα για κάθε ηλικία και κάθε τρόπο ζωής.

Που μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα της Kropia γη;

Προς το παρόν, θα μας βρείτε στο φαρμακείο Α.Χατζοπούλου – Σ.Νικολάου, Σόλωνος 54 στην Αθήνα. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να τους ζητήσετε διευκρινήσεις καθώς εξειδικεύονται στις εναλλακτικές θεραπείες και με μεγάλη χαρά θα σας εξυπηρετήσουν.

Τι είναι αυτό που κάνει τα Anna’s Remedies να ξεχωρίζουν;

H φυσική τους προέλευση, ότι δεν προκαλούν παρενέργειες ή εξάρτηση, δεν αλληλεπιδρούν αρνητικά με άλλα σκευάσματα και συνεργάζονται ιδανικά μεταξύ τους, σε περίπτωση που θέλουμε να λαμβάνουμε περισσότερα από ένα την ίδια περίοδο. Κυρίως όμως γιατί όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες έχουμε δει τα θεαματικά τους αποτελέσματα σε πληθώρα ανθρώπων που τα εμπιστεύτηκαν.

Τα προιόντα:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Άnna’s Remedies επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας, www.kropiagi.gr και ακολουθήστε τους στο Facebook και στο Instagram