Τα μυστικά της ξεχωριστής γυναίκας

21.09.2009
Απορείς για το τι είναι αυτό που ξεχωρίζει μια κοινή θνητή από μια γυναίκα - Θεά; Δεν χρειάζεται να στίβεις το μυαλό σου. Απλά, φρόντισε να αναπτύξεις τις δεξιότητες που αναδυκνείουν μια γυναίκα και την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα "θνητά" θηλυκά!

Απορείς για το τι είναι αυτό που ξεχωρίζει μια κοινή θνητή από μια γυναίκα - Θεά; Δεν χρειάζεται να στίβεις το μυαλό σου. Απλά, φρόντισε να αναπτύξεις τις δεξιότητες που αναδυκνείουν μια γυναίκα και την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα "θνητά" θηλυκά!

Ως γυναίκα που ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες:

1. Πρέπει να ξέρεις πώς να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι: αν δεν σου περισσεύουν χρήματα για να επισκεφτείς το κομμωτήριο, μια βασική γνώση που πρέπει να κατέχεις είναι το πώς θα βάψεις τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι. Διαλέγεις προσεκτικά τη βαφή που ταιριάζει στα μαλλιά σου ή στην αλλαγή που θέλεις να κάνεις, διαβάζεις προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί, φοράς τα ειδικά γάντια, κάθεσαι μπροστά στον καθρέπτη για καλύτερη οπτική επαφή και ξεκινάς το μπογιάντισμα.

2.Πρέπει να ξέρεις πώς να λες ένα αθώο ψεματάκι χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι: το να λες ψέματα δεν είναι μια καλή και χριστιανική πράξη. Αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να ξέρεις πώς να πεις μερικά λευκά και αθώα ψεματάκια. Διατήρησε την οπτική επαφή με το πρόσωπο που θα μασήσει το ψέμα και πέτα το παραμύθι σου με αυτοπεποίθηση και χαλαρότητα. Χρησιμοποίησε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς για να πλαισιώσεις το παραμύθι σου αλλά μην το ρίξεις στις κοινοτοπίες γιατί κινδυνεύεις να πιαστείς στη φάκα! Ρίξε το ψέμα που σχεδιάζεις στη διάρκεια μιας συζήτησης αλλά μην το κάνεις μεγάλο θέμα!

3. Πρέπει να ξέρεις να αλλάζεις μια λάμπα (και να συνδέεις ένα καλώδιο): δεν χρειάζεται να φωνάζεις τον ηλεκτρολόγο κάθε φορά που πρέπει να αλλάξεις μια λάμπα που κάηκε. Ούτε φυσικά να αγγαρεύεις τον αγαπημένο σου κάθε φορά που πρέπει να συνδέσεις ένα καλώδιο στον υπολογιστή σου. Άσε τα κοκοψίνια σε άλλα κορίτσια και πάρε την τεχνολογία στα χέρια σου. Θα παιδευτείς λιγάκι στην αρχή αλλά τελικά θα βρεις άκρη.

4. Πρέπει να γνωρίζεις πώς να σερβιριστείς στο μπαρ χωρίς να περιμένεις ώρες και ώρες: νομίζεις ότι πρέπει να είσαι δίμετρη, ξανθιά και γαλανομάτα για να σου δώσει σημασία ο μπάρμαν και να σερβιριστεί γρήγορα και με τη δέουσα προσοχή; Όχι φυσικά! Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και γυναικείας τσαχπινιάς. Πάρε τη θέση μπροστά στο μπάρμαν, διατήρησε μια έντονη οπτική επαφή με το αγόρι πίσω από τη μπάρα και δώσε την παραγγελία σου μιλώντας δυνατά και με αυτοπεποίθηση. Σε ένα γεμάτο μαγαζί με την μουσική στη διαπασών, δεν χωρούν ναζιάρικες και χαμηλές φωνές. Ζήτα και πάρε αυτό π ου θες με πυγμή! Τώρα αν το ζητούμενο είναι ο μπάρμαν, ένα ποτό δεν φτάνει. Στρώσου στην μπάρα και κάτι θα βγει!

5. Πρέπει να γνωρίζεις πως ν' αλλάξεις το λάστιχο του αυτοκινήτου: σιγουρέψου ότι στο αυτοκίνητο υπάρχει η απαραίτητη ρεζέρβα, ο σταυρός (το κλειδί που χαλαρώνει τα μπουλόνια) και ο γρύλος ανύψωσης. Με το σταυρό χαλαρώνεις τα μπουλόνια του λαστίχου και έπειτα χρησιμοποιείς το γρύλο για να ανυψώσεις το όχημα. Βγάζεις το παλιό λάστιχο, το αντικαθιστάς με το καινούργιο, βιδώνεις τα μπουλόνια, κατεβάζεις το γρύλο και είσαι έτοιμη. Στην έσχατη, μάθε απ' έξω τον αριθμό της εταιρίας μεταφοράς του αυτοκίνητου για να μην επαφίεσαι σε κάποιο τυχαίο περαστικό για βοήθεια.

6. Πρέπει να θυμώσεις χωρίς να σε πάρουν τα κλάματα: υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχεις τέτοια νεύρα με τον καλό σου ή στη δουλειά, που μέσα στον καυγά και εξαιτίας οργής που σε διακατέχει, ξεσπάς σε κλάματα. Κι όμως, μπορείς να θυμώσεις, χωρίς τον ποταμό δακρύων! Όταν το κορμί σου καταλαβαίνει το στρες, εκκρίνει αδρεναλίνη και αυτή είναι η αιτία της έξαρσης δακρύων. Φρόντισε να πάρεις βαθιές αναπνοές πριν από κάθε κουβέντα που γνωρίζεις ότι θα σε βγάλει από τα ρούχα σου!

7. Πρέπει να ξέρεις πότε να λες όχι: πολλές γυναίκες βρίσκουν αρκετά δύσκολο το να πουν όχι στο αφεντικό, στον αγαπημένο ή στις φίλες τους. Σκέψου απλά ότι δεν έφτασες στον πλανήτη Γη απλά για να υπηρετείς και να χαροποιείς τους πάντες. Να είσαι ειλικρινής και απόλυτα ξεκάθαρη όσον αφορά τους λόγους που σε κάνουν να πεις όχι στην πρόταση που έχεις κάθε φορά.

Κ.Π