Το τέλειο δώρο για τον Βαλεντίνο σου βάσει ζωδίου

10.02.2016
Η μέρα του Αγ.Βαλεντίνου φτάνει σιγά-σιγά και εσύ δεν ξέρεις τι δώρο να χαρίσεις στον αγαπημένο σου; Τα άστρα είναι και πάλι εδώ για να σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις άσκοπα χρόνο και χρήμα ψάχνοντας το τέλειο δώρο.

Διάβασε παρακάτω και διάλεξε το δώρο εκείνο που θα τον αποτρελάνει!

Κριός:

Περιπετειώδης και δραστήριος το αγόρι σου λατρεύει τα δώρα και καλά θα κάνεις να του πάρεις κάτι που ενισχύει τη δραστήρια φύση του. Ένα βιβλίο με τα πάντα γύρω από την κατάδυση ή πάσο για ένα χιονοδρομικό είναι τα ιδανικά δώρα που θα λατρέψει!

Ταύρος:

Ήρεμο και κουλ όπως είναι το αγόρι σου, για να τον ευχαριστήσεις- αφού το απόλυτο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού και της καλοπέρασης- δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο του εστιατόριο και να του κάνεις το τραπέζι σαν δώρο. Ένα μπουκάλι καλό κρασί, το cd με την αγαπημένη του μουσική είναι ιδανικά δώρα που υπόσχονται να τον κάνουν να αναφωνεί από χαρά!

Δίδυμοι:

Οτιδήποτε νέο τον ενθουσιάζει και τον κάνει να πετάει στα σύννεφα. Το δώρο που θα του κάνεις πρέπει να έχει κάτι νέο, να είναι κάτι διαφορετικό για να το λατρέψει. Το βιβλίο που τόσο καιρό θέλει να πάρει αλλά δεν το έχει καταφέρει ακόμη ή ένα cdμε όλα τα σημαντικά γεγονότα του έτους που πέρασε θα τον εξιτάρει αφού θα επεκτείνει τις γνώσεις του και θα τον κάνει να σε κοιτάζει στα μάτια και να λιώνει.

Καρκίνος:

Το ζώδιο που θέλει φροντίδα και προδέρμ όσο κανένα άλλα από τα υπόλοιπα 11 δείχνει ότι είναι σούπερ ευαισθητούλης και καλά θα κάνεις να τον κάνεις να χαλαρώσει λιγάκι. Μια βόλτα κάποιων ωρών με το όνειρο του που ακούει στο όνομα Ferrari ή ένα ταξιδάκι για δύο είναι το πιο σούπερ δώρο που μπορείς να του κάνεις.

Λέων:

Χαρισματικός από τη φύση του και πολύ αισιόδοξος το αγόρι σου λατρεύει τα φανταχτερά πράγματα: μια εντυπωσιακή γραβάτα, το σκουφάκι ή η ζώνη που ήθελε είναι δώρα που θα χαρεί άμα πάρει στα χέρια του. Το πουλόβερ που πάντα ήθελε είναι το ιδανικό δώρο για να του δείξεις πόσο πολύ τον αγαπάς.

Παρθένος:

Οτιδήποτε εξιτάρει τη δημιουργικότητα του είναι ικανό να τον κάνει να πετάει στα σύννεφα από χαρά. Το ζώδιο που έχει τη φήμη της τελειομανίας και του «κολλήματος» με τη λεπτομέρεια, θα εντυπωσιαστεί αν του ετοιμάσεις ένα απίστευτο φαγητό και τον περιμένεις στο σπίτι ντυμένη στην πένα!

Ζυγός:

Ο υπερενθουσιώδης Ζυγός θα ξετρελαθεί αν του κάνεις δώρο ένα πάσο για σεμινάρια χορού ή αν του χαρίσεις σαν δώρο τα μαθήματα π.χ. ιταλικών που πάντα ήθελε! Πριν αποφασίσεις τι θα του κάνει τελικά δώρο μάθε τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο αυτό το διάστημα και θα το εκτιμήσει δεόντως.

Σκορπιός:

Οι πιο ερωτικοί τύποι του ζωδιακού χρειάζεται να πάρουν ένα δώρο που να ενισχύει το δυνατό τους σημείο: τη σεξουαλικότητα τους. Ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, ή μια σοκολάτα σε τέλειο περιτύλιγμα του δείχνουν ότι το σκέφτηκες πολύ το δώρο που θέλεις να του κάνει αφού είναι πολύ ιδιαίτερος για σένα.

Τοξότης:

Η αισιόδοξη φύση του απέναντι στη ζωή τον κάνει να νιώθει πολύ ωραία και όταν είναι μαζί σου βλέπει τα πράγματα με πολύ θετική ματιά. Ότι και να του πάρεις από ένα αρκουδάκι συμβολικά μέχρι μια κάρτα που θα έχεις γράψει μέσα όσα σκέφτεσαι είναι χωρίς αμφιβολία ένα υπέροχο δώρο.

Αιγόκερως:

Υπομονετικός και σταθερός στα βήματα που κάνει, αν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου λατρεύει τα μοναδικά πράγματα. Ένα συλλεκτικό άρωμα ή ένα ρολόι-αντίκα είναι δώρα που θα τον ξετρελάνουν!

Υδροχόος:

Αν ο φίλος σου ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου τότε τα ανθρωπιστικά του ενδιαφέροντα είναι σε πρώτο πλάνο. Μια δωρεά στο όνομα του σε έναν οργανσιμό που κάνει κάτι καλό, είναι το ιδανικό δώρο που θα τον κάνει να πίνει νερό στο όνομα σου.

Ιχθείς:

Το αγόρι σου αν ανήκει στο ζώδιο αυτό δεν έχεις παρά να του χαρίσεις αρωματικά κεριά ή ένα καλό βιβλίο που ή ακόμη και ένα πίνακα ζωγραφικής αφού ανήκεο στα ζώδια εκείνα με βαθιές καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Επιμέλεια: Ελένη Αανστασάκη