Τι λένε τ’άστρα για τον πριγκιπικό γάμο;

21.03.2011
Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και ο γάμος τους που θα γίνει στις 29 Απριλίου στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ αναμένεται να είναι ο πιο hot γάμος διεθνώς ύστερα από εκείνου των γονιών του γαμπρού, Κάρολου και Νταϊάνας (Diana).

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και ο γάμος τους που θα γίνει στις 29 Απριλίου στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ αναμένεται να είναι ο πιο hot γάμος διεθνώς ύστερα από εκείνου των γονιών του γαμπρού, Κάρολου και Νταϊάνας (Diana). Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) και την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) που θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Τι λένε όμως τ’άστρα για το μελλοντικό γάμο; Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για τον πιο hot γάμο της χρονιάς!

Γενικά: αν και τα παιδιά ανήκουν σε διαφορετικά ζώδια (εκείνος είναι Καρκίνος και εκείνη Αιγόκερως) υπάρχουν πολλά στοιχεία που τους δένουν και είναι ικανά να κάνουν αυτή τη σχέση να κρατήσει και να ευτυχήσει.

Το κλειδί στη σχέση των δύο τους είναι η εμφάνιση του Καρκίνου στον Ήλιο και τη Σελήνη του Γουίλιαμ και της Κέιτ στη Σελήνη. Οι ευνοϊκές αυτές για το ζευγάρι και τη σχέση τους θέσεις καταφέρνουν να έχουν θετικές μόνο επιρροές για τη σχέση τους, επιβεβαιώνοντας πώς οι δύο τους ήρθαν κοντά για να εξυπηρετήσουν ένα σκοπό! Αυτός ο σκοπός σχετίζεται με το δημόσιο ρόλο του Γουίλιαμ. Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Άρης στον 9ο οίκο του Γουίλιαμ σχετίζεται με τις διεθνείς σχέσεις, τη δημόσια παρουσία και την εκπαίδευση και τη μόρφωση. Εξάλλου όταν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος βρεθούν κοντά στον ίδιο οίκο κάτι βαθύ και ανατρεπτικό ετοιμάζεται να συμβεί.

Το ζεύγος: η Κέιτ σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη θα έχει μια υπέροχη και ευτυχισμένη ζωή. Ακόμη βάση του αστρολογικού χάρτης της φαίνεται να έχει θεραπευτικό και πολύ θετικό ρόλο στη ζωή των άλλων! Το τετράγωνο Ήλιου και Κρόνου δείχνει ότι η ίδια έχει υποστεί κριτική από ανθρώπους κύρους στη ζωή της όπως η πατρική φιγούρα ή οι δάσκαλοι της (σε νεανική ηλικία) και δεν αποκλείεται να είχε ενδεχομένως οδηγήσει σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η σχέση της με τον Γουίλιαμ είναι βαθιά και το συναισθηματικό τους δέσιμο μεγάλο αφού μπορούν να επικοινωνούν τέλεια ο ένας με τον άλλον. Η αμοιβαία υποστήριξη είναι το κλειδί της σχέσης τους ενώ η θέση του Κρόνου , του Άρη και του Πλούτωνα δημιουργεί μια δυναμική μεταξύ τους που οδηγεί στο να προκαλεί ο ένας τον άλλο. Η Κέιτ είναι πολύ ευθύς με τον Γουίλιαμ αν διαφωνεί σε κάτι μαζί του ενώ και εκείνος με τη σειρά του θα είναι το ίδιο ευθύς μαζί της όταν έρθει η ώρα του να μιλήσει.

Η σχέση τους: μπορεί να μην είναι μια εύκολη σχέση αφού πολλές φορές υπάρχει ένταση μεταξύ τους όμως και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά τις δημόσιες υποχρεώσεις τους σαν βασιλικό ζευγάρι ενώ η σχέση τους στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη, κατανόηση, χιούμορ και ευαισθησία!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη