Ο Ήλιος σου φανερώνει την σχέση με τον πρώην

04.04.2011
Και πάνω που λες ότι έχεις ξεπεράσει τον πρώην ή σκέφτεσαι τώρα που έμεινες μπουκάλα να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει, έρχεται ο ήλιος να σου φανερώσει όλα όσα σκέφτεσαι σχετικά με τον πρώην αγαπημένο σου. Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το πού βρίσκεται οίκος σου .

Και πάνω που λες ότι έχεις ξεπεράσει τον πρώην ή σκέφτεσαι τώρα που έμεινες μπουκάλα να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει, έρχεται ο ήλιος να σου φανερώσει όλα όσα σκέφτεσαι σχετικά με τον πρώην αγαπημένο σου. Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το πού βρίσκεται οίκος σου.

Τι σημαίνει η θέση του Ήλιου: η θέση του Ήλιου στους Οίκους ( δηλαδή η θέση που έχει ο Ήλιος στο γενέθλιο χάρτη σου), αποκαλύπτει έναν ιδιαίτερο τομέα της ζωής σου. Ο Ήλιος είναι μια δραστήρια δύναμη πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος σου και ποιον τομέα αντιπροσωπεύει. Εξάλλου για να βρεις την ευτυχία τη ζωή σου πρέπει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στους τομείς που επηρεάζει ο Ήλιος σου! Επομένως βάσει του γενέθλιου αστρολογικού σου χάρτη βρες σε ποιον οίκο βρίσκεται και δες πώς μπορεί να επηρεάσει πολλούς τομείς αλλά και τη σχέση που έχεις με τον πρώην σου!

Αν ο Ήλιος σου βρίσκεται...

Στον 1ο οίκο

Μπλέκεις σε καβγάδες με το αγόρι σου συχνά, ακόμη κι όταν η σχέση σου είναι στα καλύτερά της, σκέψου λοιπόν τι γίνεται όταν πέφτουν οι τίτλοι του τέλους! Η διπλωματία δεν είναι το δυνατό σου σημείο και η λέξη "συγνώμη" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου. Όταν μια ιστορία τελειώνει, κατηγορείς νυχθημερόν τον "πρώην" σου ότι εκείνος φταίει για όλα τα λάθη που έγιναν και όλες τις καταστροφές που σε βρήκαν. Άρα τι έπεται συνήθως; Σβήσιμο του αριθμού τηλεφώνου του από το κινητό σου, καταστροφή των δώρων που σου έχει κάνει, καύση στην πυρά των φωτογραφιών σας αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα. Κάθε άλλο παρά φίλοι δηλαδή!

Στον 2ο οίκο

Είσαι ο τύπος που ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει μια σχέση με απερισκεψία. Για να την κρατήσεις ζωντανή, φτάνεις σε σημείο να κάνεις και θυσίες και να παίρνεις σκληρά μαθήματα. Κι αν, παρ’ όλα αυτά, η σχέση ναυαγήσει, για εσένα τουλάχιστον είναι σαν να έχει πέσει ένα σπίτι που έχει φτιαχτεί με πολύ κόπο! Σου έρχεται σαν κεραμίδα στο κεφάλι! Μια τέτοια απογοήτευση αποκλείει την πιθανότητα της φιλίας. Οφείλεις να είσαι ξεκάθαρη: δεν εκδικείσαι, δεν βγάζεις κακία. Αλλά όταν τελειώσει, έχει τελειώσει.

Στον 3ο οίκο

Κάθε φορά που οι φίλες σου αφηγούνται ιστορίες για τους "πρώην" τους, κάποιες με δάκρυα στα μάτια, άλλες με λόγια λατρείας αλλά και πικρίας, τις ακούς έκπληκτη και αναρωτιέσαι αν ήρθες από άλλον πλανήτη. Η φιλοσοφία σου είναι διαφορετική: αν η αγάπη τελειώσει, γιατί να καταστρέφεις τα θετικά στοιχεία της σχέσης σου; Γιατί να απαρνηθείς το διάλογο, τη συνενοχή, τη συμπάθεια; Έτσι, αν ο πρώην σύντροφός σου βρει ένα νέο ταίρι, είσαι έτοιμη να γίνεις ακόμη και φιλενάδα με την νέα αγαπημένη του. Με την ελπίδα να μη ζηλεύει, φυσικά!

Στον 4ο οίκο

Είσαι φουλ ερωτευμένη με κάποιον; Τον φαντάζεσαι αμέσως ως τον πιστό σου αντρούλη, το μελλοντικό πατέρα των παιδιών σου! Προφανώς, αν η σχέση αυτή έχει λήξει, η ευαισθησία σου, δε σε αφήνει να έχεις οποιαδήποτε σχέση με αυτόν που γκρέμισε κάθε ρομαντικό όνειρό σου. Με τον καιρό, τα πράγματα αλλάζουν, τουλάχιστον ως προς την άποψή σου για τον… ένοχο. Είσαι νοσταλγική, οπότε, μόλις κλείσουν οι πληγές της καρδιάς και της περηφάνιας σου, το βλέπεις διαφορετικά το πράγμα. Ωστόσο, δεν μπορείς να γίνεις φιλεναδίτσα με το πρώην αγόρι σου, αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να... ξανακυλήσεις ανεπανόρθωτα.

Στον 5ο οίκο

Κανείς δεν σου απαγορεύει να είσαι φίλη με τον πρώην σου, ακόμα κι αν αυτός είναι που σε χώρισε. Να είσαι εχθρική απέναντί του δεν είναι καθόλου το στυλ σου. Είναι σαν να ομολογείς ότι υποφέρεις, ότι χωρίς την παρουσία του η ζωή σου δεν έχει κανένα νόημα. Ίσως να είναι σωστό αυτό που νιώθεις, αλλά η περηφάνια σου σε εμποδίζει να το δείξεις. Μπορεί λοιπόν να προκύψει μια όμορφη φιλία. Ίσως όχι και τόσο πλατωνική, εξαιτίας του παθιασμένου χαρακτήρα σου. Αν ο "πρώην" δεχθεί, γιατί να αρνηθείς εσύ μια ερωτική "επανασύνδεση" στη χάση και τη φέξη;


Στον 6ο οίκο

Αν και είσαι πιο παραδοσιακή, ωστόσο για σένα η φιλία είναι φιλία και ο έρωτας, έρωτας. Όσες λένε ότι πρέπει να διατηρούνται καλές σχέσεις δεν σε πείθουν. Σκέφτεσαι είτε ότι δεν καταλαβαίνουν αφού δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικά ερωτευμένες είτε ότι δεν… σου τα λένε καλά, και πίσω από τη φιλία σιγοκαίει ακόμη η επιθυμία να κατακτήσουν ξανά τον άνδρα που κατά βάθος δεν έχουν ξεπεράσει. Εσύ, όμως, είσαι πολύ σαφής: δεν μπορείς να είσαι απλώς φίλη με κάποιον για τον οποίο μέχρι χθες έδινες ψυχή και σώμα.


Στον 7ο οίκο

Μπερδεμένη κατάσταση με εσένα. Από τη μια, σε μια ιστορία αγάπης επενδύεις τόσο πολύ από …όλα, που ο χωρισμός γίνεται με τρόπο δραστικό και κόβεις κάθε επαφή με τον "πρώην" σου. Από την άλλη, είσαι αλτρουίστρια και γενναιόδωρη από τη φύση σου, και αν το πρώην ταίρι σου εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνετε φίλοι, δύσκολα θα απαντήσεις αρνητικά. Αν, ωστόσο, η ιστορία σας τελειώσει εξαιτίας σου, σίγουρα δεν γυρνάς πίσω που να κατασκηνώσει έξω από το σπίτι σου!

Στον 8ο οίκο

Φίλοι; Εξαρτάται. Σε εγκατέλειψε; Τότε όλα τελειώνουν, αρκεί να μην περνάς τις ημέρες σου από εδώ και στο εξής τρυπώντας μια κούκλα βουντού με τα χαρακτηριστικά του! Αν, πάλι, τον έχεις αφήσει εσύ, μάλλον θα σε κουράσει. Βλέπεις, τον μάγεψες με τη γοητεία σου, με τον εντυπωσιακό αισθησιασμό σου, και τώρα πρέπει να ζήσει χωρίς εσένα... Αν βέβαια θέλει να συνεχίσει να σε κυνηγάει, δεν σε ενοχλεί. Αλλά, στην ουσία, αμφιβάλλεις ότι αυτός που γνώρισες κάποτε με το μαλλί φούντα και τώρα πια έχει δύο τρίχες θα μπορούσε να γίνει φίλος σου.

Στον 9ο οίκο

"Όποιος βρίσκει ένα φίλο βρίσκει ένα θησαυρό". Έτσι λέει μια παροιμία, στην οποία εσύ πιστεύεις ακράδαντα. Κι όταν θεωρείς ότι βρήκες θησαυρό, νομίζεις πως είναι ανόητο να υπάρξουν προβλήματα, ακόμα κι αν η φιλία έχει γεννηθεί από έναν έρωτα που έπαψε να υφίσταται. Πού είναι το κακό; Θα είναι μια ιδιαίτερη σχέση, στενή όσο λίγες. Όλα καλά, λοιπόν; Αν ο τωρινός σύντροφός σου δεν είναι κτητικός, ναι. Διαφορετικά, μπροστά στο συναίσθημα που σε ενώνει με τον πρώην σου, υπάρχει ο κίνδυνος να βγει... καπνός από τα αφτιά του, εξαιτίας της ζήλιας!

Στον 10ο οίκο

Το να μιλούσαμε για την πιθανότητα να διατηρήσεις μαζί του μια φιλική σχέση θα ήταν υπερβολή. Στα όρια διατηρείς μαζί του μια χλιαρή, τυπική σχέση. Στην πραγματικότητα, αν μπορούσες, θα έκανες τα πάντα για να μην τον ξαναδείς. Με μία εξαίρεση: αν σε άφησε αυτός, θα δοκιμάσεις ένα τέλειο κόλπο για να τον συναντήσεις και να του παρουσιάσεις –φιλικά εννοείται– το νέο σου ταίρι. Είναι ένας τρόπος για να τον κάνεις να καταλάβει ότι δεν είχες ποτέ ανάγκη τον ώμο του για να κλάψεις. Μια… κρύα εκδίκηση, με πολιτισμένη και θερμή συμπεριφορά. Σατανικό!


Στον 11ο οίκο

Η φιλία και ο έρωτας για σένα είναι οι δύο όψεις του νομίσματος· της αφοσίωσης που σε συνδέει με το σύντροφό σου. Δεν είναι τυχαίο που οι έρωτές σου γεννιούνται από φιλίες. Γιατί λοιπόν το αντίθετο να είναι αδύνατο; Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να διατηρήσεις μια ειλικρινή και θερμή σχέση με τον πρώην σου. Συνεχίζεις να τον ποθείς πολύ, σου αρέσει η παρέα του, και, αν είναι ανοιχτόμυαλος όπως εσύ, ίσως να μπορέσεις να του αφηγηθείς τις νέες ερωτικές σου περιπέτειες και να τον πείσεις να σου αφηγηθεί τις δικές του. Χωρίς ζήλια, κατηγορίες ή θρήνους.


Στον 12ο οίκο

Μια έξοδος με τον πρώην; Δεν λες όχι. Καμαρώνεις, έχεις καλή διάθεση και γελάς όλη την ώρα. Μετά σε χαιρετά, και μόλις γυρίσει την πλάτη του, πλαντάζεις στο κλάμα. Ναι, όλα ήταν μια αυταπάτη! Η φιλία με κάποιον που ήταν σύντροφός σου κάποτε είναι μόνο μια αφορμή για να συνεχίσεις να τον συναντάς και να σου θυμίζει αυτό που έχασες. Σε όλο αυτό υπάρχει κάτι το μαζοχιστικό, είναι σαν μια πληγή, από την οποία θα ελευθερωθείς όταν εμφανιστεί ένας νέος έρωτας.

Επιμέλεια: Γιωργία Αρσενίου, Ελένη Αναστασάκη