Δείξε του την αγάπη σου βάσει ζωδίου

25.04.2011
Θέλεις να του δείξεις την αγάπη σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Πάντα υπάρχουν δημιουργικοί τρόποι να του δείξεις πώς αισθάνεσαι και εδώ τα άστρα είναι με το μέρος σου αφού σου αποκαλύπτουν τους πιο τέλειους τρόπους για να το κάνεις! Διάβασε παρακάτω και εντυπωσίασε τον γλυκά με το ιδιαίτερο σ’ αγαπώ σου!

Θέλεις να του δείξεις την αγάπη σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Πάντα υπάρχουν δημιουργικοί τρόποι να του δείξεις πώς αισθάνεσαι και εδώ τα άστρα είναι με το μέρος σου αφού σου αποκαλύπτουν τους πιο τέλειους τρόπους για να το κάνεις! Διάβασε παρακάτω και εντυπωσίασε τον γλυκά με το ιδιαίτερο σ’ αγαπώ σου!

Τα ζώδια της φωτιάς: αν ο καλός σου ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), τότε εκμεταλλεύσου το ότι τα ζώδια της Φωτιάς λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια και εσύ δεν έχεις παρά να του δείξεις πόσο τον αγαπάς στέλνοντας του μηνύματα που θα τον "στέλνουν" σε διαφόρους χώρους του σπιτιού εξάπτοντας το ενδιαφέρον του και δείχνοντας του πόσο δημιουργικά μπορείς να του δείξεις την αγάπη σου! Τα μηνύματα θα τον στέλνουν σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού όπου θα του έχεις αφήσει ένα δωράκι: συναισθηματικό ή πιο ατακτούλικο, εσύ αποφασίζεις! Μπορείς κάλλιστα να τον βοηθήσεις να βρει τα κρυμμένα δώρα με το "κρύο-ζέστη" ανάλογα με το πόσο κοντά ή μακριά είναι! Εκείνος θα ενθουσιαστεί και θα σε λατρέψει!

Τα ζώδια της γης: αν το αγόρι σου ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τότε είναι εύκολο να τον κάνεις να χάσει τη γη κάτω παό τα πόδια του με την αποκάλυψη του έρωτα σου! Κέρδισε την προσοχή του και δείξε του ταυτόχρονα πόσο πολύ τον θέλεις στέλνοντας του στο κινητό διάφορες φωτογραφίες σας που θα τον κάνουν να μην ξεκολλάει την σκέψη του από επάνω σου! Τώρα πόσο σέξι ή συναισθηματικού χαρακτήρα θα είναι οι φωτογραφίες εξαρτάται από εσένα! Έτσι καταφέρνεις να του δείξεις πόσο πολύ τον σκέφτεσαι από το πρωί στο γραφείο μέχρι να πέσεις για ύπνο και θα δεις ότι θα σου το ανταποδώσεις καταλλήλως! Η συνταγή της επτιυχίας που είναι διαχρονική και θα του αρέσει είναι φυσικά ένα ταξιδάκι-αστραπή για να ξαναζήσετε τον έρωτα σας!

Τα ζώδια του αέρα: τα πιο "φευγάτα" ζώδια είναι του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και εσύ αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να εντυπωσιάσεις με την έκρηξη αγάπης το αγόρι σου; Η τεχνολογία είναι με το μέρος σου! Χρησιμοποίησε την κάμερα ή το κινητό σου για να φτιάξεις ένα βιντεάκι με τον εαυτό σου! Αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορείς άνετα στο βίντεο να του τραγουδάς το αγαπημένο του τραγούδι ή το δικό σου ή ακόμη να του απαγγέλεις ένα ρομαντικό ποιηματάκι! Τα ζώδια του αέρα είναι ιδιαιτέρα επικοινωνιακά αλλά και εγκεφαλικά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "παίξεις" με το μυαλό του για να τον κερδίσεις μια για πάντα!

Τα ζώδια του νερού: αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με τον έρωτα σου έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ πρέπει να δώσεις το βάρος στο συναίσθημα. Ένα κολάζ με φωτογραφίες ή ένα βιντεάκι με τις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές μαζί θα τον ενθουσιάσει! Μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα κολάζ με φωτογραφίες των δυο σας και να είσαι σίγουρη θα το στολίσει αμέσως στο χώρο του και φυσικά δε θα μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. 'Αρα δεν έχεις παρά να του ξεδιπλώσεις τα συναισθήματα σου με ένα βιντεάκι με τις κοινές σας στιγμές που θα τον κάνει να λιώσει από έρωτα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη