Μάθε πώς σε επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου

01.06.2011
Σήμερα, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων και κυρίως επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους αλλά και Ιχθείς.

Σήμερα, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων και κυρίως επηρεάζει Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους αλλά και Ιχθείς. Μια περίοδος αναθεώρησης και ενδοσκόπησης ξεκινάει για τα περισσότερα ζώδια με αυτή την έκλειψη που σε βάζει σε σκέψεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το τέλος μια περιόδου. Και εδώ κάθε τέλος, σηματοδοτεί και μια νέα συναρπαστική αρχή, στους τομείς που σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου, γι’ αυτό διάβασε παρακάτω και μάθε ακριβώς τι σε περιμένει!


Κριός: Νέες δημιουργικές ευκαιρίες και νέες σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια πολύ απρόσμενα! Μόλις σου εμφανιστούν οι ευκαιρίες, μέτρησε τις και διάλεξε την καλύτερη. Τώρα με την Έκλειψη άφησε πίσω σου αποφάσεις και σχέσεις που δεν τραβάνε και …τράβα μπρος για νέα ξεκινήματα.

Ταύρος: οι ιδανικές συνθήκες της περιόδου αυτής ανοίγουν νέες ευκαιρίες για εσένα. Αυτό που έχει σαν κάνεις είναι να αφήσεις τις καταστάσεις να σε οδηγήσουν. Πες ναι σε μια ανώτερη θέση στη δουλειά και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις!

Δίδυμοι: αυτή η έκλειψη σε επηρεάζει πάρα πολύ! Τώρα μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις τη ζωή σου ολόκληρη, ποιος είναι ο σκοπός σου, ποιοι οι στόχοι σου και προς τα που τελικά πηγαίνεις. Τώρα είσαι πολύ γοητευτική και σέξι και είσαι έτοιμη να εκτοξεύσεις στα ύψη τα όνειρα σου με ενέργεια στο φουλ! Απόλαυσε το!

Καρκίνος: τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς. Σπα και μασάζ τώρα έχουν την τιμητική του και είναι σε θέση να σου προσφέρουν υπηρεσίες που θα σε αναζωογονήσουν. Η δημιουργικότητα σου βρίσκει εφαρμογή σε χίλια πράγματα από το φυτό που μπορείς να φυτέψεις στον κήπο σου, μέχρι το να φτιάξεις την κρεβατοκάμαρα σου όπως πάντα ήθελες προσθέτοντας απαλά υφάσματα και ηρεμιστικά χρώματα.

Λέων: τώρα θα είσαι όσο ποτέ άλλοτε στο επίκεντρο! Προγραμμάτισε εξόδους με την παρέα και τους φίλους σου ακόμη και τους συναδέλφους που μέχρι τώρα δε συμπαθούσες και τώρα γίνονται μεγάλοι φαν σου! Τώρα μπορείς με μεγάλη επιτυχία να προγραμματίσεις ένα δικό σου πάρτι! Μια κουβέντα με τον κολλητό σου θα σου δώσει νέες εποικοδομητικές ιδέες σχετικά με τις φιλοδοξίες σου γι’ αυτό δώσε προσοχή!

Παρθένος: αρκετές επαγγελματικές αλλαγές είναι στα σκαριά και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να στοχεύσεις για την προαγωγή που πάντα ήθελες! Τώρα η επικοινωνία μπαίνει σε πρώτο πλάνο και νέες ιδέες σχετικά με το ίντερνετ τραβούν το ενδιαφέρον σου και διαπρέπεις!

Ζυγός: τώρα έχεις την ευκαιρία σου να επεκταθείς, οπότε φρόντισε ένα αρπάξεις την ευκαιρία! Επαγγελματικά θέματα παίρνουν ένα οριστικό δρόμο προς το καλύτερο και οι γύρω σου σε βλέπουν σαν μια πηγή κοινής λογικής! Κόψε κάποια από τις περιττές δραστηριότητες από το πρόγραμμα σου και θα δεις ότι θα χαλαρώσεις.

Σκορπιός: αυτό το διάστημα "δουλεύεις" με το υποσυνείδητο σου και το διαδίκτυο σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες τώρα για να εξασκηθείς σε μια νέα δουλειά. Το πώς θα εξελιχθεί μια ευκαιρία εξαρτάται στο σε τι φάση της ζωής σου σε βρίσκει και εσύ τώρα είσαι στη φάση που προοδεύεις!

Τοξότης: αυτή η έκλειψη έχει μεγάλη επίδραση σε σένα! Διπλές ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα μπροστά σου και εσύ δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι για να τις πιάσεις! Εργασία και η αναάγκη σου για έρωτα ευνοούνται αφού η επικοινωνία σου είναι σε άλλα επίπεδα και δεν έχεις παρά να χαρείς! Τώρα πια όλα πάνε καλά!

Αιγόκερως: νέες ευκαιρίες προκύπτουν στα επαγγελματικά σου και εσύ ατενίζεις το επαγγελματικό σου μέλλον με αισιοδοξία! Μια προαγωγή είναι στα σκαριά και η ζωή σου παίρνει σιγά-σιγά άλλη στροφή, γι’ αυτό καλά θα κάνει να είσαι σε εγρήγορση!

Υδροχόος: τώρα καλείσαι να επανεξετάσεις τα μέσα στα οποία διοχετεύεις τα ταλέντα σου αλλά και τον τρόπο που δείχνεις τα συναισθήματα σου. Κράτησε τα πόδια σου στη γη και μην πιάνεσαι από την πρώτη ιδέα!

Ιχθείς: ευκαιρίες σου παρουσιάζονται αναφορικά με το σπίτι και την πιθανότητα ένα νέο μέλος να προστεθεί στην οικογένεια. Τώρα είναι η ώρα να φτιάξει από την αρχή το σπίτι σου, αφού τα γεγονότα πραγματοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς στη ζωή σου. Οι εντάσεις στο σπίτι φεύγουν και μια νέα ζωή έρχεται!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη