Καυτό καλοκαίρι αναλόγως το ζώδιο σου! -Νο 2

20.06.2011
Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ νιώθεις έτοιμη για όλα. Νέοι έρωτες, συναρπαστικές γνωριμίες και άπειρα φλερτ έρχονται στο προσκήνιο ειδικά με τον ερχομό του Δία

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ νιώθεις έτοιμη για όλα. Νέοι έρωτες, συναρπαστικές γνωριμίες και άπειρα φλερτ έρχονται στο προσκήνιο ειδικά με τον ερχομό του Δία αλλά και των άλλων πλανητών. Διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει αυτό το καλοκαίρι για να είσαι προετοιμασμένη!

Ζυγός: η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σου είναι μεγάλη και σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες επιλογές στα ερωτικά σου. Αυτό το καλοκαίρι σε βοηθάει να "καταλάβεις" αυτούς που δεν είναι σοβαροί και να κάνεις το ξεκαθάρισμα σου. Πολύ πιθανό είναι φέτος να δώσεις επίσημους όρκους αγάπης και να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου!

Σκορπιός: με το Δία στην ερωτική σου ζωή, θα είσαι πολύ απασχολημένη αυτό το καλοκαίρι! Αν είσαι μόνη τότε να είσαι σίγουρη ότι οι άντρες θα έρχονται κατά επάνω σου σαν μέλισσες ενώ αν είσαι ερωτευμένη θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να προχωρήσεις!

Τοξότης: είσαι πιο αισθησιακή από ποτέ αυτό το καλοκαίρι και είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε στάδιο του έρωτα σου έτσι ώστε να το ευχαριστηθείς. Όταν σου χαρίζει ένα λουλούδι , καλά θα κάνεις να το βλέπεις σαν λουλούδι και όχι σαν δαχτυλίδι αρραβώνα, ενώ όταν σου χαρίσει το δαχτυλίδι θα το καταλάβεις!

Αιγόκερως: με τον Άρη στα ερωτικά σου από τις 4 Αυγούστου , είσαι έτοιμη να φωνάξεις σε όλο τον κόσμο τι θέλεις! Ο Άρης φέρνει μαζί του και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις πράξεις τις επιθυμίες σου αφού διεκδικείς την ευτυχία σου και παίρνεις αυτό που σου αξίζει! Το να προχωρήσεις στον έρωτα είναι τώρα πραγματικότητα και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να κερδίσεις την καρδιά του αγοριού που σου έχει πάριε το μυαλό!

Υδροχόος: ο Ερμής σε βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες και να γνωρίσεις καλύτερα τους αγαπημένους σου ειδικά μέσα στον Ιούλιο! Η Αφροδίτη σου χαρίζει τρυφερότητα μέσα στον Αύγουστο , αλλά χρειάζεται να είσαι ευέλικτη γιατί μια ανάδρομη πορεία μπορεί να σημαίνει ότι παρεξηγήσεις είναι τα σκαριά, γι’ αυτό να είσαι ξεκάθαρη στην επικοινωνία σου!

Ιχθείς: το να εκφράζεσαι τα κάνει όλα διαφορετικά στα ερωτικά σου, όταν βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του Δία αυτό το καλοκαίρι! Δώσε ερωτικά σημειώματα και επικοινώνησε με ανθρώπους που έχουν σημασία για εσένα και θα δεις ότι είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το νέο ανανεωμένο σου ερωτικό εαυτό!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη