Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου;

03.10.2011
Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στο ζώδιο του Κριού όπως κάθε αστρολογικό φαινόμενο αυτό το μήνα έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωούλα σου.

Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στο ζώδιο του Κριού όπως κάθε αστρολογικό φαινόμενο αυτό το μήνα έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωούλα σου. Αυτή η Πανσέληνος δίνει ένα δυνατό μήνυμα να προσγειωθούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα όσα χρειαζόμαστε είναι λιγότερα από αυτά που πιστεύουμε ότι έχουμε ανάγκη. Διάβασε παρακάτω πιο αναλυτικά πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: ίσως οξυνθούν τα πνεύματα αυτές τις μέρες στο χώρο της δουλειάς σου και ίσως δοκιμαστούν οι αντοχές σου αυτό το διάστημα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσέξεις την υγεία σου και να αποφύγεις να σφαχτείς με κάποιον συνάδελφο και όλα θα περάσουν!

Ταύρος: η εργασία και η υγεία είναι τομείς που θέλουν τώρα την προσοχή σου. Το παρασκήνιο δουλεύει και καλά θα κάνεις να δώσεις προσοχή στις παρασκηνιακές συζητήσεις με τους συναδέλφους στο γραφείο που δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι: τα αισθηματικά σου περνάνε μια φάση βραχυκυκλώματος, πράγμα που όσο να πεις θα επηρεάσει τα φλερτ και τις φιλίες σου. Μην ανακατεύεις τα πράγμα και τις καταστάσεις και δώσε μεγάλη προσοχή στην ανάμειξη σου σε παρέες και ομάδες και γενικότερα στις δραστηριότητες σου αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος: η Πανσέληνος αυτή στον Κριό, θα οξύνει τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη ενώ θα συνδέσει σχέσεις, οικογενειακά θέματα αλλά και καριέρα. Πρόσεξε να μη δείξει ανυπακοή αυτό το διάστημα απέναντι σε νόμους και παραβείς τους κανονισμούς και όλα θα πάνε υπέροχα!

Λέων: καθυστερήσεις ή μικροαλλαγές στις συνεννοήσεις σου αλλά και στα σχέδια σου είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρόσεξε τα νέα φλερτ που μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν και ότι έχει να κάνει με παιδιά.

Παρθένος: τα οικονομικά σου επιβαρύνονται αυτό το διάστημα και αν και δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση αλλά για κάτι περαστικό θα έχεις μια αναστάτωση. Στις 10 και 12 του μήνα τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή σου και μην πάρεις κανένα ρίσκο!

Ζυγός: αυτή η Πανσέληνος φέρνει μαζί της ένταση στις σχέσεις σου και θα οδηγήσει σε συμπεράσματα γύρω από τον γάμο, μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως αυτό είναι και η αρχή για να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου την Πανσέληνο και λύσε τα όλα!

Σκορπιός: το πρόγραμμα σου γίνεται λίγο άνω-κάτω στα επαγγελματικά και γίνεσαι πολύ πιο απαιτητική σε θέματα δουλειάς. Τώρα με το φεγγάρι να «βγάζει μάτι» καλό θα ήτα να προσέξεις την υγεία σου όσο τίποτα!

Τοξότης: αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ φιλική με το ζώδιο σου και τώρα παίρνεις πρωτοβουλίες στον έρωτα και την δημιουργία. Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι όμως όταν πρόκειται για τα συναισθήματα σου και γι’αυτό πρόσεξε πώς και τι λες!

Αιγόκερως: οι αλλαγές είναι το βασικό σημείο των ημερών! Τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου έρχονται στο προσκήνιο και εσύ καλείσαι να κάνεις αλλαγές και να κρατήσεις ότι σε ευχαριστεί και να πετάξεις ότι δεν χρειάζεσαι πλέον!

Υδροχόος: επιτυχίες σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά έναντι του ανταγωνισμού είναι τα καλά που σου φέρνει αυτή η Πανσέληνος!

Ιχθείς: μπορεί αυτή η Πανσέληνος να προκαλέσει κάποια αναστάτωση όμως Θα σου βγει σε καλό αφού θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις που τελικά σε βάραιναν και θα ανακουφιστείς!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη