Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου;

24.10.2011
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι εδώ στις 26 του μήνα για να φέρει αλλαγές στη ζωή σου και να σου αλλάξει τη διάθεση.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι εδώ στις 26 του μήνα για να φέρει αλλαγές στη ζωή σου και να σου αλλάξει τη διάθεση. Τώρα και με την Νέα αυτή Σελήνη, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ολοκληρώσεις τα πάρε-δώσε με εφορία, τράπεζες και το Δημόσιο.

Οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος τώρα και εσύ ευνόησε από τη Νέα Σελήνη όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά σου, αφού τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εκφράσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Για να δεις τι σου επιφυλάσσει διάβασε παρακάτω και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: τώρα αναλαμβάνεις δράση και παίρνεις αποφάσεις που σου αποφέρουν κέρδος ηθικό, πνευματικό αλλά και υλικό!

Ταύρος: οι σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες σου έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα! Τώρα οι διαφορές που έχεις με τον άντρα ή τους συνεργάτες σου, δεν μοιάζουν άπειρες και ακόμη και να δεν βρεθεί οριστική λύση, έχεις μια προσωρινή λύση μπροστά σου!

Δίδυμοι: τώρα το έδαφος είναι γόνιμο στα επαγγελματικά σου και ακόμη και οι πιο αδύναμες σχέσεις με αφεντικά και συναδέλφους έρχονται και συσφίγγουν με την Νέα Σελήνη!

Καρκίνος: με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, δημιουργείς άριστες προϋποθέσεις για να αναπτύξεις την δημιουργική σου διάθεση και να περιμένεις καλά νέα σε θέματα σχετικά με σπουδές, εργασία, οικονομικά και σχέσεις!

Λέων: τώρα σου βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με το σπίτι ως χώρο και τις ανάγκες του ενώ ακίνητα και χώρος εργασίας έχουν τώρα την προσοχή σου! Αν προσπαθείς να προσαρμοστείς σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον ή στο νέο ου σπίτι, η Νέα Σελήνη είναι με το μέρος σου, ακόμη και αν τα πράγμα στην αρχή δείχνουν δύσκολα.

Παρθένος: τώρα παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνεις πρωτοβουλία γενικά σε θέματα που σχετίζονται με ειδήσεις, ίντερνετ, συγγενείς και γείτονες και όλα θα πάνε υπέροχα!

Ζυγός: τώρα παίρνεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και να δεις τα οικονομικά σου να παίρνουν την ανιούσα!

Σκορπιός: τώρα είσαι πιο αποφασιστική αλλά και πιο φιλόδοξη από ποτέ και εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται επαγγελματικά και προσωπικά και μια καινούργια μέρα ξεκινά!

Τοξότης: η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σε εφοδιάσει συναισθηματικά και πνευματικά και θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, διαφοροποιώντας την καθημερινότητα σου, ενώ αν δώσεις το βάρος στα θέματα της φυσικής σου κατάστασης όλα θα πάνε υπέροχα!

Αιγόκερως: τώρα είναι η εποχή της ανασυγκρότησης για σένα και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δώσεις έμφαση σε οικονομικές συναλλαγές και προσωπικές υποθέσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε υπέροχα.

Υδροχόος: τώρα ανασυγκροτείς το πνεύμα και την ψυχούλα σου και προσδιορίζεις εκ νέου τις επιδιώξεις σου έτσι ώστε να έχεις πρακτικά αποτελέσματα!

Ιχθείς: η πνευματική σου ανασυγκρότηση έτσι ώστε να πετύχεις ένα νέο σου στόχο είναι το βασικό σου μέλημα και σε αντίθεση με τους γύρω σου που μπορεί να επηρεάζονται από τις δυσκολίες εσύ με καθαρό μυαλουδάκι, κατακτάς τους στόχους σου!

Πηγή: Astra & Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη