Αφροδίτη στο Σκορπιό: Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο!

23.11.2012
Από τις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία μετακίνηση που ξεχειλίζει από αισθησιασμό, αφού εκεί το "σα στο σπίτι της" είναι λίγο για να περιγράψει την Αφροδίτη.

Ετοιμάσου τα πιο βαθιά συναισθήματα να βρουν τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια. Ο Σκορπιός ως ζώδιο σταθερό του νερού γίνεται ένα με τα αισθήματα αγάπης κι ο συνδυασμός μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη ως "εμμονή". Ούτε σε σωματικό ούτε σε συναισθηματικό επίπεδο δε γλυτώνεις από την Αφροδίτη στο Σκορπιό.

Φρόντισε να επιλέξεις το σωστό άτομο για να απλώσεις τα δίχτυα σου, ώστε ό,τι δώσεις, να το πάρεις πίσω και μάλιστα, με την ίδια ένταση. Αντίθετα, εάν πέσεις έξω, αντί για έρωτα, θα βιώσεις έντονη ζήλεια και δυσαρέσκεια.

Όλη αυτή η σέξι κι γεμάτη πάθος χρονική περίοδος θα είναι έντονη και λίγα λέμε… Ή αν προτιμάς καλύτερα, χαρακτηρίζεται κι ως: "όλα ή τίποτα". Οι μυστικοί έρωτες ευνοούνται με το παραπάνω και πολύ πιθανό να δεις ότι δεν είναι η ώρα για ατελείωτο μπλα μπλα, αλλά για πράξη. Και για να σε προλάβω, φιλιά και ρομαντική ατμόσφαιρα εννοούν τα άστρα, μην πεις ότι σου βάζουμε στο μυαλό ακολασίες… Ακόμα…

Η Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει πιο ακραία στις σχέσεις σου απ’ ότι είσαι συνήθως. Επειδή ο Σκορπιός δεν "κολλάει" ακόμη και να ρισκάρει τα πάντα, προκειμένου να τσεκάρει τι αντέχει και τι όχι σε μία σχέση, τα "τελεσίγραφα" δε θα απουσιάζουν.

Άλλωστε, είναι αποφασισμένος να βρει τη χρυσή τομή στην επικοινωνία που θα επιτρέψει σε μία σχέση να αντέξει τα εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία. Πρόσθεσε σε αυτό την αφοσίωση της Αφροδίτης όταν πρόκειται για αγάπη και καταλαβαίνεις για τι συνδυασμό μιλάμε.

Βέβαια, υπάρχει μία μικρή παγίδα. Μπορεί κάποιες να νιώσουν αισθήματα φόβου ή απογοήτευσης στις προσωπικές τους σχέσεις. Η εξήγηση είναι το γεγονός ότι πολλές φορές έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες από τους γύρω σου κι είναι αναπόφευκτο να μην πέσεις πάντα μέσα, άρα, να προσγειωθείς ανώμαλα.

Μη σε πάρει, όμως, κάτι τέτοιο από κάτω γιατί εάν δεν κολλήσεις κι αναλωθείς σε αυτά, θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις το πάθος, τη δημιουργικότητα και την ένταση που φέρνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει και κρύο, υπάρχει καλύτερος καιρός για δύο; Τις αριθμητικές παραλλαγές, ας τις αφήσουμε έξω από τη συγκεκριμένη στήλη, συμφωνείς;

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ