Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου;

08.01.2013
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου διακρίνονται οι πιο σθεναροί κι όσοι δεν πτοούνται από αντιξοότητες, δυσκολίες κι εμπόδια. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11 Ιανουαρίου στην 22ο του Αιγόκερω, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων.

Σε αυτή συμμετέχουν ο Ερμής κι ο Πλούτωνας με σύνοδο, ο Κρόνος με εξάγωνο, όπως κι ο Δίας, ο Άρης και ο Ποσειδώνας με μικρότερης επιρροής όψεις. Η επίδρασή της Νέας Σελήνης αφορά τα παρορμητικά ζώδια: Κριό, Ζυγό, Καρκίνο κι Αιγόκερω.

Ήρθε η ώρα να δούμε πώς αυτή θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αναλυτικά.

Κριός: Μπορεί το τελευταίο τέταρτο στις 5 να σε έχει καταναλώσει οικονομικά ή ψυχολογικά, αλλά η Νέα Σελήνη σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς στον άξονα εργασία- οικογένεια, ενώ είναι η κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.

Ταύρος: Σε οδηγεί σε ανασυγκρότηση δυνάμεων, προκειμένου να αντικαταστήσεις απώλειες από το προηγούμενο διάστημα. Ήδη από τις 10 μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν έρωτα, αλλά στις 11 αυτός ο έρωτας δεν αποκλείεται να έρθει από μακριά.

Δίδυμοι: Σε βοηθά πρακτικά στην ψυχολογική ανασυγκρότησή σου, κάτι που χρειάζεσαι μιας και το τελευταίο τέταρτο στις 5 του Γενάρη σου έχει προκαλέσει λίγο άγχος κι αρκετά έξοδα. Ένας νέος κύκλος αυτογνωσίας ανοίγει στις 11 του μήνα.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις νέες σχέσεις που πιθανό να δημιουργηθούν τώρα, μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, κάνε υπομονή μέχρι να φανερωθούν οι προθέσεις τους.

Λέων: Σε ωθεί να ασχοληθείς πιο σοβαρά, με περισσότερη πειθαρχία και χωρίς βιαστικές κινήσεις είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα υγείας. Συζήτησε τα επαγγελματικά σου σχέδια με συνεργάτες, ενώ εάν ψάχνεις δουλειά, στείλε βιογραφικά. Ένας νέος κύκλος αυτογνωσίας ανοίγει σήμερα.

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα φιλική σε εσένα και με την ταυτόχρονη διέλευση Ερμή κι Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο φαίνεται πως αυτό το φεγγάρι θα ενισχύσει τόσο την κοινωνική όσο και την ερωτική σου ζωή. Μάλιστα, στα αισθηματικά ξεκαθαρίζονται πολλά πράγματα.

Ζυγός: Κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι, κάποιο ακίνητο ή το χώρο εργασίας θα ανακινηθεί και θα ασχοληθείς με αυτό. Αν και θα σου υπενθυμίσει ότι κάτι πρέπει να ολοκληρωθεί, λίγα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σκορπιός: Η επικοινωνία με τους άλλους διευκολύνεται και πιθανές διαφορές με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, γείτονες, δασκάλους, συμβούλους εξομαλύνονται. Έχε στο νου σου: με καλοσύνη κι ευγένεια θα κερδίσεις τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές.

Τοξότης: Οι αποφάσεις κι οι ενέργειές σου γύρω από οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντά σου θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να απολαύσεις πιο σταθερές κι ικανοποιητικές σχέσεις, ενώ σου χαρίζει απίστευτη ενέργεια. Αξιοποίησέ τη θετικά.

Αιγόκερως: Σε βοηθά να πάρεις τις πρωτοβουλίες και να επιδιώξεις τις αλλαγές, τις οποίες εσύ επιθυμείς κι όχι εκείνες που απαραίτητα πρέπει να εγκρίνουν οι άλλοι για σένα. Ένα νέο κεφάλαιο δείχνει να ανοίγει στη ζωή σου.

Υδροχόος: Σου δίνει μια μικρή ώθηση, ψυχική και σωματική, καθώς επίσης, τα όπλα που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, οι οποίες σχετίζονται με τον τομέα της εργασίας ή της υγείας. Η Νέα Σελήνη υποδηλώνει μια περίοδο αυτογνωσίας και αναγέννησης.

Ιχθύες: Νέα σχέδια τροφοδοτούνται, ενώ θα αποδειχτεί ότι όποια έχει καλές φίλες/φίλους, θεωρείται πλούσια. Από τη μία οι φίλοι σου κι από την άλλη οι συλλογικές ιδέες και δράσεις θα σε βοηθήσουν με πολλούς τρόπους. Εάν είσαι ελεύθερη, στις 11 μάλλον θα αρχίσει ένας έρωτας.

Πηγή: Astra & Όραμα, Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ