Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προωθεί τα ερωτικά σου

30.01.2014
Η Αφροδίτη γυρίζει σε ευθεία πορεία επιτέλους στις 31 Ιανουαρίου- έχοντας ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή της από τις 21 Δεκεμβρίου- και σε κάνει πιο δυνατή στα ερωτικά σου!

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μας κάνει να ξεχάσουμε μια και καλή τις ”σκοτεινές” πλευρές της Αφροδίτης που ζήσαμε τον τελευταίο μήνα στις σχέσεις και τον έρωτα και μας γεμίζει τόλμη και αισιοδοξία για το μέλλον στα ερωτικά μας!

“Είναι καλύτερο να σε μισούν για αυτό που είσαι,παρά να σ’αγαπούν για κάτι που δεν είσαι”έλεγε ο Αντρέ Ζιντ και εσύ ετοιμάζεσαι για να αγαπηθείς γι’αυτό που είσαι με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω!

Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θέλεις να προχωρήσεις από εδώ και πέρα και πώς θα θωρακίσεις την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένη. Τώρα κάνεις νέα βήματα στα ερωτικά σου με αγάπη πάνω απ’όλα για τον εαυτό σου!

Είτε είσαι σε μια νέα σχέση ή απλά σκέφτεσαι την επί χρόνια σχέση σου, τώρα είναι η σωστή ώρα να ξεκαθαρίσεις σε ποια πράγματα λες “ναι” και σε ποιες “όχι”. Βάλε τα όρια σου στις σχέσεις σου και μην αφήσεις κανέναν να σου τα χαλάσει.

Τώρα “προχωράς” στη σχέση σου γιατί έχεις μάθει και τα δύσκολα της σχέσης. Υπομονή και υποχωρήσεις είναι τα μυστικά και τώρα τα ξέρεις και τα εφαρμόζεις. Ο Αιγόκερως συμβολίζει την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να “χτίσεις” μια σχέση που θα αντέξει στον χρόνο.

Προχωράς μπροστά σημαίνει πως δεν κάνεις ξανά τα ίδια λάθη και με νέα ματιά προχωράς μπροστά και κάνεις όλα όσα θέλεις πραγματικότητα στον ερωτικό τομέα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη