Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλον από το πρώτο ραντεβού

06.05.2019
Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλον από το πρώτο ραντεβού
Είσαι "ανοιχτό" βιβλίο και θέλεις να μοιραστείς τα πάντα από την πρώτη στιγμή που γνωρίζεις κάποιον; Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι κάποιον με το... "καλημέρα"; Ε, λοιπόν, αυτό μπορεί να έχει σχέση με την ημερομηνία που γεννήθηκες.

«Ενώ η εμπιστοσύνη μπορεί να βασίζεται σε άλλες πτυχές της αστρολογίας, τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, τείνουν να πιστεύουν πάντα το καλύτερο για τον σύντροφό τους», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Elite Daily. Σημειώνοντας τόσο το τέλος κάθε εποχής όσο και την προετοιμασία για την επόμενη εποχή, τα μεταβλητά ζώδια είναι γνωστά για την ευελιξία και την ικανότητά τους να χειρίζονται τη μετάβαση. Είναι πλάσματα αλλαγής και χειρίζονται καλά την επίλυση προβλημάτων.

Ιδανικά στο χειρισμό της επικοινωνίας και στην καλλιέργεια της συμπάθειας, είναι φυσικό να πιστεύουμε ότι τα μεταβλητά ζώδια - Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς - είναι πιο πιθανό να αισθάνονται εύκολα εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Διάβασε επίσης: Ανάδρομος Ερμής: 3 τρόποι για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δημιουργεί στις σχέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ένα ζευγάρι διδύμων που είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να επικοινωνούν. «Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι και... γρήγοροι. Έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν στην ουσία ενός προβλήματος αρκετά γρήγορα, ωστόσο, είναι πάντα σε κίνηση», λέει η αστρολόγος Cindy Mckean. «Χωρίς να διαθέτουν χρόνο να σπαταλήσουν με την παραμονή τους στις λεπτομέρειες, είναι άλλο ένα ζώδιο που θα εμπιστευτεί εύκολα. Ευτυχώς για τον Δίδυμο, τείνει να συγχωρεί επίσης εύκολα, αλλά δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις δύο φορές». Γρήγορος στις κινήσεις του και ικανός να συγχωρήσει, ο Δίδυμος μπορεί να εμπιστευθεί πολύ εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και τη μέση του ζωδιακού κύκλου, η Παρθένος είναι το έκτο αστρολογικό ζώδιο. Γνωστοί για τις ικανότητες της ακρίβειας και της ολοκλήρωσης, οι Παρθένοι είναι συχνά αναλυτικοί από τη φύση τους και είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν εύκολα σε μια σχέση. «Ενώ οι Παρθένοι μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο για να αναλύσουν, είναι υπομονετικοί και συγχωρούν από τη φύση τους, πάντα πιστεύοντας στο καλύτερο στις σχέσεις τους», λέει η Stardust. Αναζητώντας το καλύτερο από τις σχέσεις τους, οι Παρθένοι μπορεί να εμπιστευθούν γρήγορα έναν νέο σύντροφο.

Διάβασε επίσης: Πότε ενηλικιωνόμαστε πραγματικά, σύμφωνα με την επιστήμη;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Linda Furiate, συμβουλευτική αστρολόγος που ειδικεύεται στην εθιστική συμπεριφορά και στις σχέσεις, επιβεβαιώνει ότι ο φλογερός Τοξότης, το ένατο ζώδιο, είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να επικοινωνεί. «Ο Τοξότης αγαπά να διασκεδάζει και να κρατά τα πράγματα χαλαρά. Ο Τοξότης είναι πιθανώς αυτός που θα πάρει πάνω του το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας, λέει η Furiate. «Ωστόσο, με αυτήν την ικανότητα να μιλάει, έχει παράλληλα τη δύναμη να πει αλήθειες, μια ευθύνη που ο αγαπητός Τοξότης δεν παίρνει ελαφριά. Ο Τοξότης είναι ένας αληθινός εξερευνητής ο οποίος είναι ωμά ειλικρινής με τους άλλους, γι 'αυτό πιστεύει ότι και οι άλλοι είναι 100% μαζί του. Είναι επίσης αισιόδοξος, γεγονός που τον κάνει να πιστεύει ότι και οι άλλοι είναι ειλικρινείς μαζί του» υποστηρίζει η Stardust.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς είναι άλλο ένα ζώδιο που είναι πιθανό να εμπιστευτεί με ευκολία. «Οι Ιχθείς μπορεί συχνά να έχουν την επιθυμία να πιστεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι εμπιστεύονται ως έμφυτη συνήθεια. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να τους επιτρέψει να είναι ανοικτοί σε ατέλειωτες δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να τους οδηγήσει να ακολουθήσουν μια λανθασμένη πορεία», λέει η Furiate. Ωστόσο, η γρήγορη εμπιστοσύνη μπορεί να σημαίνει ότι τα ονειροπόλα Ψαράκια κάποτε καίγονται. «Οι Ιχθείς κυριαρχούνται από τον πλανήτη Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων, μεταξύ άλλων. Δεν ενοχλούνται από τις λεπτομέρειες και θα πιστέψουν ότι ακούνε, καθιστώντας τους πιο πιθανό να εξαπατηθούν» προειδοποιεί η Mckean.