Αυτά τα 4 ζώδια μπορούν να γίνουν η ψυχή του πάρτι οπότε μην αμελήσεις να τα καλέσεις

26.06.2019
Αυτά τα 4 ζώδια μπορούν να γίνουν η ψυχή του πάρτι οπότε μην αμελήσεις να τα καλέσεις
Ένα επιτυχημένο πάρτι χρειάζεται μια «ένεση» κεφιού που δεν μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να προγραμματίσεις. Μπορείς, όμως, να την αποκτήσεις προσκαλώντας κάποια συγκεκριμένα άτομα που τα χαρακτηρίζουμε και ως «χαρά της ζωής».Ένας Δίδυμος, ένας Λέων, ένας Τοξότης ή ένας Υδροχόος έχουν όλα τους αυτά που ψάχνεις, οπότε αν σχεδιάζεις κάποιο πάρτι σύντομα, τα ζώδια αυτά είναι που θα πρέπει να προσκαλέσεις πρώτα, γιατί θα είναι η ψυχή του πάρτι. Kαι αν τελικά καταφέρουν και έρθουν και τα τέσσερα, το πάρτι σου θα αφήσει εποχή.

Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια θα πρέπει να καλέσεις, σύμφωνα με την αστρολόγο Roya Backlund του elitedaily:

Δίδυμοι
Θα εκπλαγείς αν μάθεις ότι σε αυτή τη λίστα πρώτα και καλύτερα είναι αυτά τα διαβολάκια, τα άτακτα αλλά και ωραία Διδυμάκια; Παρά το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με τους «σκανταλιάρικους» τρόπους τους, τα αστεία τους θα κάνουν το πάρτι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίδυμος είναι πάντα ανοικτός σε όλες τις προκλήσεις και δεν κατακρίνει τον εαυτό του. Ο Δίδυμος ξέρει πώς να σε βγάλει από την αμηχανία και να σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις μια άλλη πλευρά του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι είχες. Πώς όλοι καταλήγουν να διασκεδάζουν; Πιθανώς επειδή ο Δίδυμος τους ενθάρρυνε.

Λέων
Εάν έχεις έναν Λέοντα στη ζωή σου, σίγουρα γνωρίζεις ότι μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο βαρετή κατάσταση σε κάτι διασκεδαστικό. Ακόμα κι αν είσαι μποτιλιαρισμένη σε ένα αυτοκίνητο για δυο ώρες, ένας Λέων θα ανεβάσει την ένταση του ραδιοφώνου και θα σε κάνει ακόμα και να χορέψεις με τα τραγούδια. Έπειτα, ο Λέων είναι το πιο εκφραστικό και θεατρικό ζώδιο από όλα. Ξέρει να περνάει καλά και είναι αυτό που κάνει καλύτερα. Αν λοιπόν υπάρχει ένας Λέων στο πάρτι, τότε μην ανησυχείς για τίποτα.

Διάβασε επίσης: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

Τοξότης
Εάν δεν έχεις ιδέα ποιους να καλέσεις στο πάρτι, το πρώτο άτομο που προτείνουμε να καλέσεις, είναι ο Τοξότης. Αυτό το ζώδιο είναι η προσωποποίηση του αυθορμητισμού και της περιπέτειας και όταν βρίσκεται γύρω σου, θα πρέπει πάντα να περιμένεις το απροσδόκητο. Εάν ένας Τοξότης είναι στο πάρτι σου, όχι μόνο όλοι θα γελάσουν μέχρι δακρύων, αλλά ίσως σας αλλάξει και το πρόγραμμα σας επειδή πιθανότατα να έχει μια καλύτερη ιδέα. Πώς όλοι καταλήγουν να πηδούν στην πισίνα με τα ρούχα τους; Ρώτα καλύτερα έναν Τοξότη να σου πει.

Υδροχόος
Το τέταρτο και τελευταίο γλετζέδικο ζώδιο που δεν θα πρέπει να λείπει από το πάρτι σου είναι ο Υδροχόος. Αυτό το ζώδιο είναι φίλος με εκατομμύρια ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και σίγουρα ξέρει πώς να καλλιεργήσει ένα ευχάριστο κλίμα. Επιπλέον, το εκκεντρικό του πνεύμα θα βοηθήσει τον κάθε παρευρισκόμενο να πάρει τον εαυτό του λιγότερο στα σοβαρά. Η προκλητική του προσωπικότητα θα βγάλει μέσα από τον καθένα το party animal που κρύβει. Και αν υπάρχουν στο πάρτι οι γνωστές κλίκες, τότε ο Υδροχόος ξέρει πώς να τους οδηγήσει όλους προς τη σωστή κατεύθυνση.