Μπήκαμε στην εποχή του Καρκίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου

24.06.2019
Μπήκαμε στην εποχή του Καρκίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου
Η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ και είναι έτοιμη να σε γεμίσει με συναισθήματα.

Ξεκινώντας από τις 21 Ιουνίου και καταλήγοντας στις 22 Ιουλίου, η εποχή του Καρκίνου επηρεάζει τη σύνδεση με τους ανθρώπους που αγαπάς και τα όνειρα σου για τα πράγματα που θέλεις από τη ζωή. Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από αυτή τη χρονική περίοδο, σύμφωνα με την Donna Page, αστρολόγο του womenshealthmag.

Τι σημαίνει η εποχή του Καρκίνου για το ζώδιο σου;

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, που σημαίνει "κάτι ρευστό που συνεχώς μετακινείται", όπως εξηγεί η Page. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Καρκίνου, είναι πιο πιθανό να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και του τι συμβαίνει στη φαντασία σου. Βασικά, είναι ευκαιρία για κάποιες συναισθηματικές... κυβιστήσεις (για να το πούμε ευγενικά).

Διάβασε επίσης: Προσοχή: Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Πρώτον, τα καλά νέα: Η εποχή του Καρκίνου έχει μεγάλη βαρύτητα σε ότι αφορά στις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου. «Είναι εξαιρετικά ισχυρή περίοδος για τη σύνδεση με τους φίλους και την οικογένεια», λέει η Page. Ξαφνικά, μπορεί να έχεις μια λαχτάρα για ένα οικογενειακό ταξίδι όπως αυτά που πήγαινες παλιά ή για μια σπέσιαλ βραδιά με τις φίλες σου. Ότι κι αν είναι, το να περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, θα σε βοηθήσει να αισθανθείς την ευτυχία και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ακόμα, δεδομένου ότι πρόκειται για μια συναισθηματική περίοδο, κάποια πολύ έντονα πράγματα μπορούν να ακολουθήσουν αυτά τα θερμά συναισθήματα. «Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια για όνειρα» εξηγεί η Page. «Θα έχεις μια βαθιά επιθυμία για να αποκτήσεις την ιδανική ζωή. Θα θελήσεις περισσότερες ευκαιρίες και θα αναρωτηθείς γιατί δεν τις έχεις». Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς απογοητευμένη.

Δυστυχώς, η Page λέει ότι αυτό μπορεί να επιδράσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως στις σχέσεις, τη σταδιοδρομία, τον τρόπο που ζεις, κλπ. «Μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια, ζήλεια ή απογοήτευση για το γεγονός ότι χρειάζεται προσπάθεια ή δουλειά για να πάρεις αυτό που θέλεις», προειδοποιεί.

Αυτά τα συναισθήματα δεν είναι ίδια για όλους, αλλά η Page εξηγεί ότι Καρκίνοι, Δίδυμοι και Αιγόκεροι, θα "νιώσουν" αυτή την εποχή με τον πιο ισχυρό τρόπο.

Πώς θα επηρεάσει η εποχή του Καρκίνου το υπόλοιπο της χρονιάς;

Εξαρτάται από το πώς αντιδράς στις παρορμήσεις που έχεις κατά τη διάρκεια της εποχής του Καρκίνου. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια φοβερή ευκαιρία να κάνεις πιο στενούς τους δεσμούς σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και να απολαύσεις όλα τα θερμά συναισθήματα που δημιουργούνται από αυτό.

Διάβασε επίσης: Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους σύζυγος είσαι -ή ΘΑ είσαι

Αλλά εάν εγκλωβιστείς εστιάζοντας σε αυτό που δεν έχεις στη ζωή, θα μπορούσες να καταλήξεις να δίνεις μάχες με το αφεντικό σου και αυτό δεν θα οδηγήσει σε κάτι καλό.

Αντ' αυτού, προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτή την απογοήτευση σε κίνητρα, όπως το να ψάξεις για μια νέα δουλειά ή να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για το τι πραγματικά σε ενοχλεί.

Ποια είναι η επόμενη εποχή;

Ακολουθεί η εποχή του Λέοντα, η οποία ξεκινά στις 23 Ιουλίου. Αυτή μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς παθιασμένη και θα υπάρξουν και στιγμές που θα νιώσεις μέχρι και...ντίβα. Μέχρι τότε, μπορείς να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου.