Μπήκαμε στον ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου - Τι σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο

08.07.2019
Μπήκαμε στον ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου - Τι σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο
Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι στην πραγματικότητα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σε βρει ποτέ. Ούτε καν!

Σε περίπτωση που ξέχασες, ο Ερμής ήταν ανάδρομος τον Μάρτιο και αυτό συμβαίνει και πάλι από τις 7 Ιουλίου. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πιο «τρομακτικό» συμβάν του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με τα όσα είπε η αστρολόγος Donna Page στο womenshealthmag.

Τι σημαίνει ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής;

Όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, αυτό σημαίνει ότι φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό, εξηγεί η Page. Κάθε πλανήτης γίνεται ανάδομος σε κάποιο σημείο, αλλά ο Ερμής συμβαίνει να είναι πιο γνωστός γι 'αυτό.

Κάθε ανάδρομη πορεία είναι διαφορετική, όμως, και αυτό ισχύει ακόμα και όταν μιλάμε για τον ίδιο πλανήτη, λέει η Page. Αυτός ο ανάδρομος Eρμής συμβαίνει στο Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει δυνατά vibes που σε ενθαρρύνουν να απολαύσεις τη ζωή και να διασκεδάσεις. Καλό μέχρι στιγμής, έτσι δεν είναι;

Μη βιάζεσαι όμως. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, ίσως να πρέπει να το προσέξεις περισσότερο αυτή τη φορά. Η Page συνιστά συγκεκριμένα να είσαι λίγο προσεκτική για να μη φτάσεις στο σημείο να καυχιέσαι για κάτι ή να θέλεις να επιβληθείς στο άτομο με το οποίο επικοινωνείς.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 6 ζώδια που λατρεύουν το shopping therapy

Επιπλέον, αυτός ο ανάδρομος είναι «πολύ έντονος» επειδή συμβαίνει ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Άρη. «Υπάρχει μια τάση να κάνεις ξαφνικά αποκαλύψεις αλλά δεν θα βοηθήσουν τις καταστάσεις».

Δεν είναι όμως κακό. Ενώ αυτός ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε κάνει να είσαι προσεκτική με το τι λες, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να είσαι ευχάριστη με τους φίλους σου και να είσαι δημιουργική. «Επίτρεψε στον εαυτό σου να σκεφτείς δημιουργικούς τρόπους να κάνεις πράγματα».

Πώς θα επηρεάσει αυτό το ζώδιο σου;

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει κάθε ζώδιο σε κάποιο επίπεδο, αλλά η Page λέει ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Αιγόκερως θα το νιώσουν περισσότερο.

Μην πανικοβληθείς εάν ανήκεις σε ένα από αυτά. Απλά προσπάθησε να κρατήσεις τον εαυτό σου υπό έλεγχο όταν μιλάς ή στέλνεις μηνύματα στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τη ζωή σου;

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά από τον Λέοντα και τελειώνει στον Καρκίνο, κάτι το οποίο επικεντρώνεται σε συναισθήματα και αισθήματα. Ξαφνικά, θα δεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ για το αν εξακολουθήσει να απολαμβάνει όλα τα πράγματα που έχει συνηθίσει. «Θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου και το τι σε κάνει να νιώθεις την αίσθηση της ευχαρίστησης, της χαράς και της διασκέδασης», λέει η Page.

Μην αναλώνεσαι σε μικρά πράγματα, απλώς προσπάθησε να σκέπτεσαι πριν μιλήσεις. (Και θυμήσου: Αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο, μην πεις τίποτα.).