Ποια είναι τα 4 ζώδια που διακρίνονται για τη σταθερότητα τους

10.07.2019
Ποια είναι τα 4 ζώδια που διακρίνονται για τη σταθερότητα τους
Ακόμα κι αν κοιτάς το ωροσκόπιο σου καθημερινά, μπορεί ακόμα να αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι έναν αποκωδικοποιητή για να εξηγήσεις την έννοια των φράσεων που σχετίζονται με την αστρολογία. Στην προκειμένη περίπτωση, η επίμαχη φράση είναι η εξής: «σταθερό ζώδιο». Μην ανησυχείς όμως γιατί η αστρολόγος Donna Page σου έχει την απάντηση.

Τι ακριβώς σημαίνει να είσαι ένα σταθερό ζώδιο;

Αν είσαι κολλημένη με την αστρολογία, ίσως ξέρεις πώς το ζώδιο σου, η Σελήνη στο ζώδιο σου ακόμη και ο Eρμής στο ζώδιο σου παίζουν ρόλο στην προσωπικότητά σου. Αλλά ίσως να μην γνωρίζεις ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ζωδίων, καθένας από τους οποίους έρχεται με το δικό του σύνολο των λεγόμενων «χαρακτηριστικών» στην αστρολογία.

Μπορεί να είσαι είτε απόλυτη, ασταθής ή σταθερή, με τέσσερα ζώδια να βρίσκονται σε κάθε κατηγορία.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία

Πώς μπορείς να πεις αν είσαι σταθερό ζώδιο;

Αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος, είσαι σταθερό ζώδιο, λέει η Page στο womenshealthmag. Πανεύκολο λέμε εμείς.

Αν δεν είσαι κανένα από αυτά τα τέσσερα; Τότε είσαι είτε ένα απόλυτο ζώδιο - Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως-ή ένα μεταβλητό ζώδιο –Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς.

Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά ενός σταθερού ζωδίου;

Γενικά, ανήκοντας σε ένα σταθερό ζώδιο σημαίνει ότι είσαι βασικά ένα πλάσμα που του αρέσει η συνήθεια. «Όταν βρεις αυτό που θέλεις και είσαι άνετη με αυτό, δεν είσαι πρόθυμη να αλλάξεις ή δεν θες να αλλάξεις», λέει η Page.

Επομένως, μην εκπλαγείς αν παρατηρήσεις ότι τρως πάντα το ίδιο πρωινό κάθε μέρα, έχεις την αγαπημένη σου τηλεοπτική εκπομπή ή δεν αλλάζεις ποτέ τη δουλειά σου. Αντίθετα, τα απόλυτα ζώδια είναι γενικά οι ηγέτες του ζωδιακού κύκλου ενώ τα μεταβλητά ζώδια είναι πιο ευέλικτα και άνετα με την αλλαγή.

Διάβασε και αυτό: Προσοχή: Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Πώς επηρεάζει τη ζωή σου ένα σταθερό ζώδιο;

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όταν ανήκεις στα σταθερά ζώδια. «Όταν τα σταθερά ζώδια ξέρουν τι θέλουν, δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψουν και είναι πρόθυμα να δώσουν μια ευκαιρία αντί να πουν “Δεν ήταν εύκολο, οπότε θα δοκιμάσω κάτι άλλο”», λέει η Page .

Αυτό μπορεί να σου βγει σε καλό σε ορισμένα διαστήματα της ζωής σου που απαιτούν υπομονή και προσπάθεια, όπως οι στόχοι που έχεις θέσει για την καριέρα σου ή για τη γυμναστική. Το ίδιο με τις σχέσεις σου - είσαι σούπερ πιστή και, πραγματικά, ποιος δεν θα ήθελε να είναι με κάποια σαν εσένα;

Από την άλλη πλευρά, το να είσαι ένα σταθερό ζώδιο μπορεί να σημαίνει ότι διατηρείς τα ίδια πράγματα πολύ καιρό, λέει η Page. Μπορεί για παράδειγμα να μαζεύεις μανιωδώς πράγματα ακόμη και να παραμένεις σε μια σχέση που έχει ημερομηνία λήξης, επειδή θες να την κάνεις να λειτουργήσει, ακόμη και όταν κάποιος δεν σου αξίζει. Ούσα σε αυτή την κατηγορία μπορεί επίσης να επηρεάσει μικρά πράγματα στη ζωή σου, όπως το να θες να παραγγέλνεις το ίδιο πράγμα κάθε φορά που τρως έξω.