Ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια

03.02.2020
Ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια
Ο Ιανουάριος έφυγε, η περίοδος του Υδροχόου ξεκίνησε και πλέον ο Φεβρουάριος είναι εδώ. Και, δυστυχώς, ο Φεβρουάριος του 2020 δεν προβλέπεται "φωτεινός" για όλα τα ζώδια. Δες παρακάτω τι λέει σχετικά η Valerie Mesa του elite daily, αλλά θυμήσου, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Για τα εξής ζώδια, λοιπόν, ο δεύτερος μήνας του χρόνου που μόλις ξεκίνησε αναμένεται με ένα μικρό "Ωχ":

Λέων

Αυτή είναι η εποχή του πολικού σου αντίθετου, Λιονταρίνα. Ο λαμπρός κυβερνώντας πλανήτης (ο Ήλιος) δεν του αρέσει να διέρχεται μέσω του Υδροχόου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις το καλύτερο σου για αυτή τη μεταφορά.

Ο Ήλιος ρίχνει το φως του στον Έβδομο Οίκο των συνεργασιών. Ο Ερμής πρόκειται να μείνει ανάδρομος μέσω του Όγδοου Οίκου του σεξ και των κοινών πόρων. Δεδομένου ότι αυτή η περιοχή του διαγράμματος σου ανήκει στον Σκορπιό που αγαπά τα ταμπού, θα έχεις πιθανότατα μια σειρά από ενδιαφέρουσες συνομιλίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ρίξε τα χαρτιά σου στο τραπέζι, Λιονταρίνα. Ακόμη και αν αποφασίσεις να μην το κάνεις, η πανσέληνος στο ζώδιο σου θα το κάνει για σένα, έτσι πες την αλήθεια και προχώρησε.

Διάβασε και αυτό: Jennifer Aniston - Brad Pitt: Τι προβλέπει η αστρολογία για το αν ξαναγίνουν ζευγάρι

Παρθένος

Δες το από την καλή πλευρά, Παρθένε. Θα υπάρξουν πολλά στο μυαλό σου προς την αρχή του μήνα, αλλά μετά την μετατόπιση του Ερμή στους Ιχθείς μέσω του τομέα συνεργασίας σου, θα εστιάσεις σε θέματα σχέσεων. Ο πλανητικός ηγεμόνας, ο Ερμής, θα γίνει ανάδρομος σε αυτό το μήνα, οπότε σιγουρέψου ότι δεν ξεκινάς επιχειρηματικές δραστηριότητες ή υπογράφεις σημαντικές συμβάσεις, προτού να ελέγξεις τα πάντα τριπλά.

Επίσης, η πανσέληνος αυτό το μήνα θα φωτίσει τον Δωδέκατο Οίκο σου των ονείρων και των μυστικών, έτσι κάτι μας λέει ότι θα είσαι περισσότερο από έτοιμη να αφήσεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον αυτό το μήνα, Παρθένε. Αυτό είναι καλό, φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Θέσε τα απαραίτητα όρια και μην φοβάσαι να κρατήσεις χώρο για την αλήθεια σου.

Αυτό το διάβασες; Κρίση στον γάμο της Meghan και του Harry: Όλα όσα είδε στ' άστρα η Άση Μπήλιου [video]

Τοξότης

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πέρασες ποιοτικό χρόνο με τα αδέλφια σου και άλλους συγγενείς; Με τον ήλιο να αιωρείται πάνω από τον άμεσο Τρίτο Οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και του εσωτερικού κύκλου σου, πιθανότατα θα σκεφτείς και θα μιλήσεις πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, πέρα ​​από αυτό, δεν θα έχεις άλλη επιλογή παρά να επανεξετάσεις συναισθηματικά φορτισμένες συνομιλίες στο μέτωπο του σπιτιού σου, όταν ο Ερμής εισέλθει στους Ιχθείς και γίνει ανάδρομος.

Μόλις ο ήλιος εισέλθει στους Ιχθείς στις 18 Φεβρουαρίου, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο θερμά και ενεργά, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής σου δυναμικής, οπότε μείνε συντονισμένη γι 'αυτό. Η πανσέληνος θα φέρει επίσης τη σαφήνεια στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις γενικές προοπτικές σου. Θυμήσου, αν δεν εργάζεσαι για την εσωτερική σου βάση (δηλαδή την οικογένεια, τα συναισθήματα και την αίσθηση ασφάλειας), δεν θα μπορείς να εμφανιστείς στον υπόλοιπο κόσμο.