Ποια είναι τα κρυφά "όπλα" του κάθε ζωδίου στην τέχνη της αποπλάνησης

28.03.2020
Ποια είναι τα κρυφά "όπλα" του κάθε ζωδίου στην τέχνη της αποπλάνησης
Κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια του ζωδιακού κύκλου έχει συγκεκριμένες και σέξι υπερδυνάμεις στην κρεβατοκάμαρα. Αν και ορισμένα ζώδια έχουν τη φήμη ότι είναι «καλύτερα στο κρεβάτι» από άλλα, τα άστρα αποκαλύπτουν ότι κάθε ζώδιο έχει τα δικά του "όπλα" για την τέχνη της αποπλάνησης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κρύβουμε πληθώρα μυστικών δυνάμεων στο σεξ. Είναι αλήθεια. Διάβασε παρακάτω τα ηδονικά προσόντα κάθε ζωδίου, όπως τα περιγράφει η Emmalea Russo στο Cosmopolitan.

Kριός

Καθώς κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτη της επιθυμίας, ο Κριός παίρνει πρωτοβουλία στην κρεβατοκάμαρα. Είναι τολμηρός και πάντοτε έτοιμος να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει αντοχή και ο Ταύρος εραστής σου, απολαμβάνέι να αξιοποιεί τις αισθήσεις για μέγιστη ηδονή. Σκέψου κεριά, μεταξωτά σεντόνια, πολλά αγγίγματα και σεξ στην ύπαιθρο.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο καλύτερος του ζωδιακού κύκλου στις φαντασιώσεις. Είτε σου στέλνει σεξουαλικά SMS στη δουλειά είτε σου ψιθυρίζει βρώμικα λόγια στο αυτί σου, κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανή τη διάθεση στην κρεβατοκάμαρα.

Διάβασε επίσης: 3 ζώδια που αργούν να πούν το «Σ ’αγαπώ»

Καρκίνος

Ακόμα και ένα one-night stand με έναν Καρκίνο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις οικειότητα μαζί του. Η διαισθητική φύση του μπορεί να φανεί σαν να διαβάζει το μυαλό σου, την ώρα που εξερευνά το σώμα σου.

Λέων

Ο Λέοντας κυβερνάται από τον Ήλιο και όταν αισθανθείς οικεία με ένα Λιοντάρι, θα αισθανθείς σαν ένα αστέρι. Σέξι βίντεο και φωτογραφίες, εσώρουχα και ο εξαιρετικός φωτισμός είναι μέρος του παιχνιδιού.

Παρθένος

Μην αφήσεις την έννοια του «παρθένου» να σε ξεγελάσει. Η κυριαρχία του Ερμή (ο πλανήτης του μυαλού και της επικοινωνίας), σημαίνει ότι ο Παρθένος μπορεί να σκεφτεί κάποιες πολύ περίπλοκες φαντασιώσεις, να σε βάλει σε ένα σκηνικό ρόλων με ένα σενάριο, γεμάτο με βρώμικες συνομιλίες.

Ζυγός

Για τον Ζυγό που κυβερνάται από την Αφροδίτη, το σεξ είναι τέχνη και η ερωτική εξάσκηση είναι εξίσου δημιουργική και ζωτική με την ίδια την πράξη. Ο Ζυγός είναι προσανατολισμένος στην ισορροπία και είναι ευπροσάρμοστος στην κρεβατοκάμαρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος να δοκιμάσει τα πάντα.

Σκορπιός

Είναι γνωστός για τη σεξουαλική του μαεστρία και το σεξ με έναν Σκορπιό μπορεί να φανεί αρχέγονο, βαθύ και άτακτο. Το σεξ σε δημόσιο χώρο, οι δονητές απομακρυσμένου ελέγχου και οτιδήποτε άλλο με στοιχείο μυστικότητας, βρίσκονται στην ατζέντα του Σκορπιού.

Διαβάστε ακόμη: Άντρες και γυναίκες έχουν την ίδια πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση (και δεν είναι αυτή που νομίζεις)

Τοξότης

Το σεξ με ένα Τοξότη είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός - νέος, συναρπαστικός και άγριος. Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την πειραματική και περιπετειώδη φύση τους και είναι έτοιμοι για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του ομαδικού σεξ.

Αιγόκερως

Επαγγελματίας στους δρόμους και τεχνίτης στα σεντόνια, ο Αιγόκερως θέλει να είναι ο αρχηγός στο γραφείο και στην κρεβατοκάμαρα, δίνοντας εντολές στις ερωμένες του και συμμετέχοντας και σε παιχνίδια ρόλων.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι μπροστά στα παιχνίδια της κρεβατοκάμαρας, σκέφτονται με πρωτότυπο τρόπο και επιλέγουν sex toys υψηλής τεχνολογίας και gadgets. Κάνουν το όλο πράγμα να φαίνεται σαν ένα καυτό επιστημονικό πείραμα.

Ιχθείς

Το σεξ με έναν Ιχθύ (αν και προτιμά να το ονομάζει «κάνω έρωτα») μπορεί να φαίνεται σαν ποίηση και τα προκαταρκτικά μπορεί να περιλαμβάνουν «πραγματική ποίηση». Το ψάρι θέλει να πάει με το ρευμα. Σκέψου το σεξ στο ντους, το τζακούζι ή τη θάλασσα.