Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου

20.07.2020
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου
Και ενώ πολλές από εμάς εξακολουθούν να ανακάμπτουν από την ένταση της σεληνιακής έκλειψης της πανσελήνου στις 4 Ιουλίου, το νέο φεγγάρι του Ιουλίου 2020 θα είναι στον Καρκίνο και αναδύεται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Το σίγουρο είναι επίσημα ότι δεν θα είναι έκλειψη (Ευτυχώς!). Ωστόσο, αυτό το νέο φεγγάρι δεν πρόκειται να ανακουφίσει από την ένταση της πρόσφατης έκλειψης, τα 4 ζώδια που ακολουθούν και τα οποία σύμφωνα με τη Nina Kahn του Bustle, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη φάση της Σελήνης.

Κριός

Κάτω από το νέο φεγγάρι, αισθάνεσαι μια ανατρεπτική ώθηση ανάμεσα στο συναισθηματικό και το χειροπιαστό, Κριέ και αυτό δεν είναι διασκεδαστικό για ένα ανυπόμονο ζώδιο της φωτιάς όπως εσύ. Ενώ καλείσαι να εστιάσεις την ενέργειά σου στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή, το να θεραπεύσεις βασικές πληγές και να κάνεις τον ιδιωτικό σου χώρο μια πιο άνετη όαση, θα σε κάνει να μην αισθάνεσαι τόση έλξη λόγω της υψηλής πίεσης από την εργασία.

Εκμεταλλεύσου την επιθυμία σου να κάνεις μια ενδοσκόπηση στον εαυτό σου και να δημιουργήσεις έναν ασφαλή συναισθηματικό χώρο για να διευθετήσεις τα προβλήματά σου. Θα πρέπει να επιτύχεις μια ισορροπία, καθώς οι ευθύνες σου δεν φαίνεται να περιμένουν. Προγραμμάτισε λίγο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια, να γράψεις στο ημερολόγιό σου ή να καθαρίσεις το σπίτι σου για να το κάνεις πιο άνετο, ώστε να μην χάσεις τη δυναμική της στιγμής. Θα έχεις ακόμα αρκετό χρόνο για να αναπληρώσεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Καρκίνος

Η περίοδος του Καρκίνου ήταν ένα ασταμάτητο τρενάκι του τρόμου για εσένα, Καρκίνε. Μεταξύ ανάδρομου Ερμή, δύο εκλείψεων και τώρα ενός δεύτερου νέου φεγγαριού στο ζώδιο σου, μόλις καταφέρες να φτάσεις στην ακτή και να πάρεις την ανάσα σου. Κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, αισθάνεσαι ιδιαίτερα απογοητευμένη επειδή δεν έχεις αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου. Μετά από όλη την αστρολογική ένταση που έπρεπε να υποστείς, ήρθε η ώρα για μια ημέρα διακοπών για να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολο.

Το δράμα των σχέσεων καθιστά αδύνατο να εστιάσεις στον εαυτό σου αλλά δεν υπάρχει λόγος για σύγκρουση ή διαφωνία . Μαθαίνεις πολύτιμα μαθήματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας στις σχέσεις, οπότε δώσε στις συνεργασίες την προσοχή που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης. Φρόντισε όμως να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου διατηρώντας τα όρια και επικοινωνώντας τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Ήσουν πολυάσχολη στη δουλειά, Ζυγέ και πιθανότατα θα αισθανθείς μια σπίθα έμπνευσης και πρωτοβουλίας όταν πρόκειται να αναλάβεις νέα projects και να επιτύχεις στόχους. Ωστόσο, η ενέργεια του νέου φεγγαριού μπερδεύει τα πράγματα. Ενώ η καρδιά σου θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου όνειρα, θα αισθανθείς συγκρούσεις όταν πρόκειται για τις ευθύνες στην οικογενειακή σου ζωή. Θα χρειαστεί κάποια θυσία και θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να αντιμετωπίσεις τα συναισθηματικά ζητήματα που προκύπτουν.

Διαφορετικά, θα συνεχίσουν να αποσπούν την προσοχή σου από τα πράγματα στα οποία θέλεις να εστιάσεις την ενέργειά σου. Να θυμάσαι ότι αυτό είναι μόνο προσωρινό. Παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές ιδέες, κάνεις μικρά και πρακτικά βήματα προς τους στόχους σου αντί για άλματα που αψηφούν τη βαρύτητα. Το να κάνεις τα μικρά πράγματα, θα σου δώσει χρόνο να ασχοληθείς με άλλα προσωπικά θέματα και θα εξακολουθεί να μετρά ως πρόοδος μόλις τελειώσει η ενέργεια της νέας σελήνης.

Αιγόκερως

Αν θέλεις να θεραπεύσεις τις σχέσεις σου, Αιγόκερε, θα πρέπει να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και κάτω από την επερχόμενη νέα σελήνη, θα το δεις με κρυστάλλινη σαφήνεια. Ο χειρισμός των σχέσεών σου με εντιμότητα καθώς και η οικοδόμηση μακροχρόνιων δεσμών με τον σύντροφό σου είναι σημαντικά για εσένα. Ενώ θα αισθανθείς μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ για να εμπλακείς σε αυτές τις συνεργασίες, θα διαπιστώσεις ότι συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τα ίδια θέματα και ο πυρήνας αυτών των ζητημάτων είναι μέσα σου.

Να είσαι πρόθυμη να σηκώσεις το δικό σου συναισθηματικό φορτίο και να κάνεις τη σκιώδη δουλειά που είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσεις τις σχέσεις σου και όποια δύσκολα πράγματα προκύπτουν. Οι παρακάμψεις είναι δελεαστικές, αλλά γνωρίζεις καλύτερα από οποιονδήποτε ότι δεν είναι ποτέ τόσο αξιόπιστες όσο ο μακρύτερος δρόμος που εγγυάται την επιτυχία.