Είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως; Τι λέει το ζώδιο σου για το μέλλον της (B’ μέρος)

11.11.2020
Είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως; Τι λέει το ζώδιο σου για το μέλλον της (B’ μέρος)
Πολλές φορές τα ζευγάρια μπορεί να εξαναγκάζονται να ζήσουν σε διαφορετικές πόλεις λόγω ευκαιριών εργασίας, οικογενειακών υποχρεώσεων ή απρόβλεπτων περιστάσεων που καθιστούν τους προσωρινούς χωρισμούς ένα απαραίτητο κακό. Αλλά δεν πρέπει απαραίτητα να είναι δύσκολο. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις εξ αποστάσεως που ξεκινούν έτσι. Πώς όμως συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο σε μια σχέση εξ απόστάσεως; Έχουμε ήδη δει τι ισχύει για τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και στη συνέχεια θα δούμε τα έξι υπόλοιπα.

Ζυγός

Η απόσταση μπορεί πραγματικά να σε επηρεάσει, Ζυγέ καθώς είσαι η πιο σχεσάκιας σε σχέση με όλα τα ζώδια. Ενημέρωσε τον σύντροφό σου για το ποιες προσδοκίες έχεις για τη τη σχέση σας και πόση δέσμευση θέλεις να υπάρχει. Εάν σκέφτεται κάτι διαφορετικό, χρησιμοποίησε τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες για να βρεις μια μέση λύση που να λειτουργεί και για τους δυο σας.

Σκορπιός

Όλα τα εξ αποστάσεως ζευγάρια χάνουν τη φυσική οικειότητα που τα άλλα ζευγάρια θεωρούν δεδομένη. Προφανώς δεν μπορείς να διανύσεις κάθε μέρα χιλιόμετρα για μια επαφή-έκπληξη, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την web-κάμερα ή το smart phone σου. Χρησιμοποίησε την τεχνική σου για να κάνεις στον καλό σου ένα σέξι cyber στριπτίζ.

Τοξότης

Επιδίωξε ένα κοινό ενδιαφέρον για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και όταν είστε χωριστά. Μελετήστε την ίδια ξένη γλώσσα και κάντε πρακτική στέλνοντας ο ένας στον άλλο μηνύματα. Τα κοινά ενδιαφέροντα δημιουργούν ένα καλό τρόπο συνομιλίας και σας βάζουν στο ίδιο μήκος κύματος για να δώσετε ώθηση στη σχέση σας από μακριά.

Αιγόκερως

Αφεθείτε οι δύο σας στη νοσταλγική πλευρά σας προγραμματίζοντας συναντήσεις βάσει κοινών αναμνήσεων. Όταν επισκέπτεστε ο ένας τον άλλον, επιστρέψτε σε οικεία ρομαντικά μέρη για να επαναφορτίσετε τη σχέση. Δημιουργήστε άλμπουμ φωτογραφιών και λευκώματα που μπορείτε να δείτε μαζί και κρατήστε ένα αντίγραφο και στα δύο κινητά σας.

Υδροχόος

Μπορεί πραγματικά να εκτιμήσεις την απόσταση, επειδή σου επιτρέπει να διατηρήσεις την ατομικότητά σου - κάτι που μπορεί να χαθεί όταν τα ζευγάρια περνούν πολύ χρόνο μαζί. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά και χάσεις τη σχέση σου εντελώς.

Ιχθείς

Σου αρέσει να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να δημιουργείς. Προσκάλεσε τον σύντροφό σου να συμμετάσχει μαζί σου παίζοντας ένα online παιχνίδι φαντασίας. Όταν είστε σε θέση να συναντηθείτε πραγματικά, δημιουργήστε ένα ονειρικό περιβάλλον και συνεχίστε το φανταστικό σας παιχνίδι, πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μπορούσε να προσθέσει τη σπίθα που χρειάζεστε.