Γιατί το 2021 θα είναι μια τυχερή χρονιά στα αισθηματικά σου σύμφωνα με τ' άστρα

30.01.2021
Γιατί το 2021 θα είναι μια τυχερή χρονιά στα αισθηματικά σου σύμφωνα με τ' άστρα
Για όποιαν αναζητά την αγάπη το 2021, τα αστέρια φαίνεται ότι είναι υπέρ της. Φέτος, παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία στον κόσμο όλο, θα υπάρξουν μερικές ιδιαίτερες κοσμικές στιγμές που θα ενισχύσουν την τύχη μας στην αναζήτηση της αγάπης, θα αυξήσουν το πάθος στις σχέσεις μας και θα ρίξουν ρομαντική νεραϊδόσκονη σε όλες τις φαντασιώσεις μας. Θα υπάρξουν και δυσκολίες, αλλά παράλληλα και πολλά που πρέπει να αναμένουμε όταν μιλάμε για την ερωτική αστρολογία του 2021. Ας δούμε τι λένε τα άστρα για τις ρομαντικές ευκαιρίες που κρύβουν οι επερχόμενες εποχές του 2021, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle.

Tα φλερτ της Άνοιξης

Η Άνοιξη είναι γνωστό ότι φέρνει νέες αρχές, γενικότερα, και να που φέτος, αυτό μάλλον ισχύει ειδικότερα και ως προς τον έρωτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 26 Μαρτίου, ο πλανήτης της Αφροδίτης έρχεται κοντά στον λαμπερό ήλιο για να σχηματίσει μια εξαιρετικά ξεχωριστή πτυχή. Αυτή η ευθυγράμμιση φέρνει μαγεία, ρομαντισμό και τη συγκίνηση μιας ευχάριστης νέας αρχής στην αγάπη, καθιστώντας την μια υπέροχη στιγμή για να ανθίσουν νέες σχέσεις.

Διάβασε και αυτό: Γιατί το 2021 θα έχουμε περιπέτειες με τον ανάδρομο Ερμή

Αυτή η πτυχή μας βοηθά επίσης να δούμε τις πιο ονειρεμένες επιθυμίες μας πιο καθαρά, επιτρέποντάς μας να είμαστε σίγουροι για αυτό που θέλουμε στην αγάπη.

Περισσότερος ενθουσιασμός στην αγάπη φτάνει στις 22 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον αισθησιακό Ταύρο - φέρνοντας κάθε είδους απροσδόκητες εκπλήξεις σε αισθηματικά θέματα.

Τα ερωτικά μηνύματα του καλοκαιριού

Υπάρχουν δύο σούπερ ρομαντικές μετακινήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021 που θα αυξήσουν τις δυνατότητες για θερμά καλοκαιρινά φλερτ και θα μπορούσαν να βοηθήσουν καταλυτικά σχέσεις που ξεπερνούν και πολύ τη συγκεκριμένη εποχή. Πρώτον, ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης και της καλής τύχης, βουτάει στο ονειρικό υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, κάτι που φέρνει μια λαμπερή αίσθηση αισιοδοξίας. Περίμενε να αισθανθείς πιο ρομαντική και ποιητική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πιο πρόθυμη να εξερευνήσεις τα βάθη των συναισθημάτων σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια συναισθηματικά εμπλεκόμενη και πνευματικά ευθυγραμμισμένη σχέση, κάτι που είναι πάρα πολύ καλό για τους singles που αναζητούν την αγάπη.

Δες κι αυτό, όμως: Με ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σχέση μέσα στο 2021

Ακόμη πιο σημαντική είναι η σύνδεση των πλανητών των σχέσεων, της Αφροδίτης και του Άρη, που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου στον φλογερό Λέοντα. Αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται στον ζωδιακό κύκλο μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια, και η παθιασμένη ευθυγράμμιση ξεκινά έναν νέο κύκλο όσον αφορά τις σχέσεις, τη σεξουαλική έκφραση και τη δημιουργικότητα.

Η καυτή ενέργεια του καλοκαιριού κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της σύζευξης Αφροδίτης / Άρη, αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε σέξι ατμόσφαιρες, από τις 27 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου, καθώς οι δύο πλανήτες ταξιδεύουν δίπλα στο λαμπερό Λέοντα.

Φθινόπωρο και Χειμώνας: Ανάδρομοι της Καρδιάς

Γνωρίζεις ήδη ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - αλλά από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στον Ζυγό, το ζώδιο των συνεργασιών. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ερωτικές συνδέσεις. Τα καλά νέα; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία για να ενισχύσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες μέσα στις σχέσεις και να εξομαλύνουμε οποιαδήποτε δράματική κατάσταση που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια και την κρύβουμε επιμελώς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις βάρος στην άποψη του συντρόφου σου και να είσαι πιο διπλωματική στη διαχείριση των συγκρούσεων.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι ενοχλητικός, θα χαρούμε να απολαύσουμε μια χρονιά που είναι σχεδόν απαλλαγμένη από ανάδρομες πορείες που σχετίζονται με τους πλανήτες της αγάπης - πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια στην ερωτική μας ζωή και η σεξουαλική μας ζωή θα ρέει προς τα εμπρός, επιτρέποντάς μας να έχουμε απρόσκοπτη πρόσβαση στο ρομαντισμό και το πάθος. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει στις 19 Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της προς τον πραγματιστή Αιγόκερω.