Έχουμε Πανσέληνο σήμερα [28/1/2021]: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια λιγότερο

28.01.2021
Έχουμε Πανσέληνο σήμερα [28/1/2021]: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια λιγότερο
Είσαι έτοιμη για την πρώτη πανσέληνο της χρονιάς; Η πανσέληνος του Ιανουαρίου του 2021 ανεβαίνει στον ουρανό σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, και την γνωρίζουμε και ως Πανσέληνο του Λύκου. Όλοι θα αισθανθούν την ένταση της αλλά κάποια ζώδια θα την αισθανθούν περισσότερο και κάποια λιγότερο. Να ξεκινήσουμε με τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος

Έχεις τόσο τον πεισματάρη Άρη όσο και τον ατίθασο Ουρανό που φωτίζει το ζώδιο σου και ετοιμάζεσαι, Ταυρίνα, να παλέψεις τώρα με την πανσέληνο. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τριβή στην οικιακή σου ζωή και να φέρει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα για το παρελθόν σου.

Λέων

Αυτή είναι η δική σου πανσέληνος, Λιονταρίνα, και δεν φοβάσαι να τη δεις δραματικά! Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις δημιουργικά έργα και να προωθήσεις τον εαυτό σου στο προσκήνιο. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να χρησιμοποιήσεις αυτήν την εισροή ενέργειας για να εκφραστείς με έναν συναρπαστικό τρόπο.

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον επαγγελματικό τομέα του γραφήματός σου, καθιστώντας την μια απίστευτη στιγμή για να κάνεις βήματα και δυναμικές κινήσεις στην καριέρα σου. Αύξησε τη συμμετοχή σου στη δουλειά και μπες τώρα δυνατά, Σκορπίνα.

Υδροχόος

Η πανσέληνος ρίχνει το φως στις προσωπικές σου σχέσεις τώρα, Υδροχόε, οπότε ετοιμάσου να γίνεις αληθινή στις συνεργασίες σου. Ενώ τείνεις να ακολουθείς μια πιο απομακρυσμένη και ανεξάρτητη προσέγγιση σε συναισθηματικές καταστάσεις, θα σου ζητηθεί να ανοιχτείς σε ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σε εσένα.

Και να συνεχίσουμε με τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο:

Δίδυμοι

Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια δραματική κατάσταση πίσω από την πανσέληνο, θα απασχοληθείς πολύ εστιάζοντας στη λάμψη της κοινωνικής σου ζωής για να το παρατηρήσεις, Διδυμάκι. Αυτή η καυτή πανσέληνος φωτίζει τον τομέα επικοινωνίας του γραφήματός σου και νιώθεις σαν στο σπίτι σου μέσα στη φασαρία των συνομιλιών, των δημιουργικών ιδεών και των project της δουλειάς.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος, Παρθένε, έχει τη δυνατότητα να είναι μια διανοητική διέγερση και δημιουργική έμπνευση για εσένα, Παρθένε, αρκεί να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεσαι για να φορτίσεις τις προσωπικές σου μπαταρίες. Το να είσαι παραγωγική είναι η απολαυση σου, αλλά δεν θα βρούμε μεγάλη χαρά στην προσωπική μας ζωή αν δεν ξοδεύουμε λίγο χρόνο για να καλλιεργήσουμε τα πνεύματα μας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό δράμα δεν ταιριάζει με τον ενθουσιασμό που θα νιώσεις Τοξοτίνα, με αυτήν την πανσέληνο να φωτίζει τον Οίκο της ανάπτυξης και της επέκτασης σου. Ως το πιο περιπετειώδες από όλα τα ζώδια, αυτή η πανσέληνος θα σε κάνει να ισοπεδώσεις τυχόν εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να ξεκινήσεις νέα ταξίδια.