Ανάδρομος Ερμής την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σου (Mέρος Α’)

07.02.2021
Ανάδρομος Ερμής την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σου (Mέρος Α’)
Μερικές φορές νομίζει κανείς ότι ο Ερμής προγραμματίζει τις ανάδρομες περιόδους του για να συμβούν στις λιγότερο βολικές στιγμές και το γεγονός ότι ο χειμωνιάτικος ανάδρομος Ερμής του 2021 βρίσκεται πάνω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσθέτει περισσότερο βάρος σε αυτή τη θεωρία. Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ανακατεύει τη ζωή μας σε ότι έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τους άλλους. Με την 14η Φεβρουαρίου να πέφτει ακριβώς στη μέση της "καταιγίδας", ας δούμε πώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021 για το ζώδιο σου.

Κριός

Mια κρίση σε μια φιλική σχέση θα μπορούσε να είναι πολύ έντονη όταν πρόκειται για την ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε να είσαι προσεκτική για τυχόν κουτσομπολιά που υπάρχουν τώρα στον κοινωνικό σου κύκλο. Ειδικά αν αφορά φίλο with benefits, να προσέξεις για να εκφραστείς με σαφήνεια.

Ταύρος

Το επαγγελματικό άγχος και οι ανακατωσούρες στην εργασία μπερδεύουν το μυαλό σου αυτή την εποχή, Ταυρίνα, αλλά μην αφήσεις αυτά τα μπερδέματα να σου χαλάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου. Η χαλάρωση με τον σύντροφό σου θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για να αποσπάσεις τον εαυτό σου από το ανάδρομο δράμα της καριέρας σου.

Διάβασε και αυτό: Οι τάσεις μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν το 2021

Δίδυμοι

Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κλείσεις μια ρομαντική απόδραση έξω από την πόλη αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μεταξύ της πανδημίας και των ταξιδιών του ανάδρομου Ερμή, αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αντ 'αυτού, αναζήτησε την περιπέτεια κάνοντας κάτι φρέσκο με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος

Είσαι βαθιά συναισθηματική αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Καρκινάκι. Ο ανάδρομος Ερμής επαναξιολογεί τα όριά σου όταν πρόκειται για οικείες σχέσεις. Μην εκπλαγείς εάν κάποιες παλιές πληγές ξαναεμφανιστούν, βάζοντας μια νέα διάσταση στην αίσθηση του ρομαντισμού.

Λέων

Αυτή η ανάδρομη πορεία αφορά τις σχέσεις σου, Λιονταρίνα. Έτσι, όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φθάσει, πιθανότατα θα έχεις ήδη νιώσει τις μετατοπίσεις στη ερωτική σου ζωή – δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή χαμένες επαφές εάν είσαι single. Για αυτόν τον λόγο, προσπάθησε να βρεις κάτι πρωτότυπο φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο σου.

Δες και αυτό: Η συνταγή για dorayaki, τα δημοφιλή Ιαπωνικά γλυκά

Παρθένος

Το καλύτερο σχέδιο για εσένα αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να μην έχεις καθόλου σχέδιο, Παρθένε. Με τον Ερμή να κάνει άνω κάτω το πρόγραμμά σου και να δυσκολεύεσαι να φτάσεις οπουδήποτε εγκαίρως, πιθανότατα θα είναι καλύτερα να απολαύσεις την ημέρα εάν διατηρήσεις τα πράγματα ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Κάνε ένα χαλαρό σχέδιο και διατήρησε ευέλικτο το πρόγραμμά σου.