Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια για τα οποία είναι περισσότερο πιθανό να επιστρέψει ένας πρώην

10.02.2021
Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια για τα οποία είναι περισσότερο πιθανό να επιστρέψει ένας πρώην
Εάν o ανάδρομος Ερμής είναι "ονομαστός" για ένα πράγμα, είναι ότι φέρνει πίσω έναν πρώην στη ζωή σου ακόμα κι αν δεν το θέλεις. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτός ο πλανήτης μας ζητά να σκεφτούμε τις αποφάσεις και τις επιλογές που κάναμε στο παρελθόν, με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Μόλις το κάνουμε αυτό, τότε μερικές φορές είτε οδηγούμαστε στην οριστικοποίηση της λήξης μιας σχέσης είτε διαπιστώνουμε ότι τα συναισθήματά μας έχουν αλλάξει.

Καθώς βρισκόμαστε στην ανάδρομη περίοδο του Ερμή, μπορείς να ξανασκεφτείς τις σχέσεις που είτε έληξαν είτε άλλαξαν φάση από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2020, όταν ο Ερμής βρισκόταν στον Υδροχόο όπως τώρα. Και αυτό επειδή δεν είναι πάντα το χειρότερο πράγμα να έχουμε επιστροφή ενός πρώην, ειδικά αν εξακολουθούμε να τον αγαπάμε και να μας αγαπά.

Ας δούμε παρακάτω τα 3 ζώδια που είναι περισσότερο πιθανό να βιώσουν την επιστροφή ενός πρώην στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, σύμφωνα με την Kate Rose του Your Tango.

Διάβασε και αυτό: 10 σημάδια πως δεν σ' έχει ξεπεράσει

Ιχθείς

Ο Ερμής μόλις αγγίζει τους Ιχθείς πριν τελειώσει την ανάδρομη πορεία του αλλά όπως συμβαίνει και με οποιονδήποτε πλανήτη, οι δύο μέρες μιας ανάδρομης πορείας που είναι οι ισχυρότερες, είναι οι τελευταίες .

Οι επόμενες εβδομάδες πρόκειται να αναδείξουν κάποια μεγάλη αλήθεια όσον αφορά τις ερωτικές ζωές και τις σχέσεις μας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να έχεις νέα από έναν πρώην.

Παρόλο που είναι πιο πιθανό ότι όποιος θέλει να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου, προέρχεται από την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου του περασμένου έτους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο από σχέσεις προηγούμενων χρόνων, όταν ο Ερμής βρισκόταν στον Υδροχόο.

Λέων

Ως ένα ζώδιο που τείνει να διατηρεί τις σχέσεις σε επίπεδο φλερτ, έχεις την τάση να παραβλέπεις σταθερές σχέσεις, γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Έχεις πάντα ένα συγκεκριμένο χάρισμα για αυτό, αλλά δεδομένου ότι η Πανσέληνος σου έπεσε την εβδομάδα που ο Ερμής έγινε ανάδρομος, θα είσαι ακόμη πιο ελκυστική από ότι συνήθως, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα ενός πρώην να δει μια φωτογραφία σου στα social media και να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του, είναι σχεδόν εγγυημένη.

Ενώ υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά στις εξόδους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συναντηθείς με κάποιον στο σούπερ μάρκετ ή το πάρκο. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μια προηγούμενη σχέση θα κάνει αισθητή την παρουσία της, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό το διάβασες; Κολλητοί με τους πρώην: Τα πιο πολιτισμένα πρώην ζευγάρια της ελληνικής και διεθνούς σόουμπιζ [photos]

Ζυγός

Ως ζώδιο του αέρα, θα νιώσεις αυτόν τον ανάδρομο Ερμή πιο έντονα και ειδικά από την αρχή.

Αλλά μπορεί να χρειαστεί να φτάσεις στην τελευταία εβδομάδα για να ανακαλύψεις το πραγματικό νόημα για εσένα.

Ενώ επιφανειακά φαίνεται να είσαι πολύ λογική και ρεαλίστρια, στην πραγματικότητα είσαι ρομαντική στην καρδιά.

Μέρος αυτού είναι ότι το ζώδιο σου βρίσκεται στον έβδομο Οίκο, που στην αστρολογία είναι αυτός που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου.

Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματά σου το οποίο εξακολουθείς να μαθαίνεις, είναι ότι η αγάπη δεν θα είναι ποτέ λογική. Έτσι, ενώ κάποιος μπορεί να μοιάζει ως ο ιδανικός στα χαρτιά, αυτό δεν σημαίνει ότι η καρδιά σου θα συμφωνήσει.