Η ημέρα του Αυγούστου που θα είναι από τις πιο τυχερές του μήνα

05.08.2021
Η ημέρα του Αυγούστου που θα είναι από τις πιο τυχερές του μήνα
H περίοδος του Λέοντα κρύβει μια "μαγική" μέρα.

Kαι αυτό γιατί στις 8 Αυγούστου, ο ήλιος του Λέοντα και το φωτεινό αστέρι Σείριος θα δημιουργήσουν μια ετήσια κοσμική ευθυγράμμιση γνωστή ως Πύλη του Λέοντα. Αυτή η πνευματική ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη πιο έντονα φέτος, χάρη στη νέα σελήνη στον Λέοντα που λαμβάνει χώρα την ίδια ημέρα. Μεταξύ αυτών των αστρικών γεγονότων και της αριθμολογίας πίσω από τον αριθμό 8, η 8η Αυγούστου (ή 8/8) θεωρείται ως μία από τις πιο τυχερές μέρες του 2021. Εάν ασχολείσαι με την αστρολογία ή την αριθμολογία, σίγουρα θα θέλεις να ζήσεις εκείνη την ημέρα στο έπακρο της.

Πώς να φτιάξεις καλύτερα σπιτικά cocktails

Λοιπόν, ποια είναι ακριβώς η Πύλη του Λέοντα; Είναι ένας συνδυασμός του ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του αστέρα Σείριου που ανατέλλει στον ουρανό (ο οποίος γίνεται ορατός στις 8 Αυγούστου κάθε χρόνο) και της αριθμητικής έννοιας του αριθμού 8 (ο οποίος ενισχύεται στις 8/ 8). Συλλογικά, αυτοί οι παράγοντες δονούνται με μια ευοίωνη ενέργεια που καθιστά την 8η Αυγούστου μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα για να βιώσεις την επιτυχία και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ενώ ο εορτασμός της ενεργοποίησης της Πύλης του Λέοντα είναι δημοφιλής σε πολλές σύγχρονες πρακτικές της νέας εποχής, η 8/8 γιορτάζεται ως πνευματική ημερομηνία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ανατολή και η ευθυγράμμιση του Σείριου με τον ήλιο θεωρήθηκε ως σημαντικό γεγονός σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς. Με τη νέα σελήνη του Αυγούστου να εμφανίζεται την ίδια ημερομηνία, η Πύλη του Λέοντα του 2021 αναμένεται να είναι ακόμη πιο πνευματικά ισχυρή από το συνηθισμένο.

Η 8η Αυγούστου φέρνει ένα λαμπερό πνευματικό παράθυρο ευκαιρίας για όλα τα ζώδια προκειμένου να ορίσουν τις προθέσεις τους, να αγκαλιάσουν την αφθονία και να δημιουργήσουν νέα ξεκινήματα. Η κατανόηση της έννοιας της Πύλης του Λέοντα στις 8/8 μπορεί να σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τη μαγεία της.

Jennifer Aniston: "Δεν κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί"

Το οκτώ θεωρείται ένας από τους πιο τυχερούς αριθμούς στην αριθμολογία και συχνά αντιστοιχεί στον πλούτο και την αφθονία. Οπτικά, ένα "8" είναι επίσης ένα σύμβολο του απείρου που γυρίζει όρθιο και το οποίο αντιπροσωπεύει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Ούσα η όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα του έτους πιστώνεται αυτήν την ημερομηνία με την ενέργεια της επιτυχίας (πάνω από όλη την αστρολογική μαγεία) και μας επιτρέπει να θέτουμε με σαφήνεια τις καλύτερες προθέσεις μας.