Πανσέληνος Αυγούστου 2021: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια από το σημερινό ολόγιομο φεγγέρι

22.08.2021
Πανσέληνος Αυγούστου 2021: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια από το σημερινό ολόγιομο φεγγέρι
Σήμερα, 22 Αυγούστου, γεμίζει το φεγγάρι για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Η αυγουστιάτική Πανσέληνος για φέτος πραγματοποιείται στον Υδροχόο, όπως και αυτή του Ιουλίου, μόνο που αυτή τη φορά τη βλέπουμε στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, πράγμα που σημαίνει ότι ερχόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων ή ότι ανακοινώνουμε πια τις αποφάσεις που ήδη έχουμε πάρει για σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Θα επηρεάσει όμως και τους μεταβλητούς: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τις πρώτες τρεις μέρες των ζωδίων τους.

Η δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο που τονίζει την τέλεια ισορροπία μεταξύ του "Εγώ" και του "Εμείς" έχει φέρει στο προσκήνιο κοινωνικές συνεργασίες και ενδιαφέρον προς τα κοινά. Πώς, όμως, επηρεάζονται τα ζώδια ξεχωριστά; Ιδού μια γενική γεύση που μπορεί ήδη να έχεις πάρει:

40αρίζεις; Αυτές είναι οι 5 συμβουλές για να ζήσεις με καλύτερη υγεία τα επόμενα χρόνια

Κριός
Το δυναμικό δεύτερο φεγγάρι που γεμίζει στον Υδροχόο για το 2021 και ο 11ος Οίκος σου, αυτός των φίλων, ενδέχεται να στείλουν μερικά ανησυχητικά κύμματα στον κοινωνικό σου κύκλο. Αλλά μην αγχώνεσαι. Το ζώδιό σου ανθίζει από την αλλαγή αυτή. Αν είσαι ανοιχτός στα νέα πράγματα μπορεί να βρεθείς προ πολύ ευχάριστων εκπλήξεων. Δεν αποκλείεται να βρεις την παρέα που έψαχνες πάντα. Οι Πανσέληνοι αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες και εσύ θα είσαι από τους ευνοημένους, όπως φαίνεται. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.

Ταύρος
Με την Πανσέληνο στον 10ο Οίκο σου, αυτόν της επιτυχίας, δεν αποκλείεται να πετύχεις τη δουλειά των ονείρων σου ή να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες της υφιστάμενης. Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία της "αναρίχησης" στη δουλειά σου, μπορεί αυτή να είναι η στιγμή που θα ανέβεις τόσο γρήγορα και ξαφνικά που μπορεί να πάθεις... ίλιγγο. Μη φοβηθείς. Ήρθε η ώρα που περίμενες.

Δίδυμοι
Το δεύτερο αυτό φεγγάρι στον Υδροχόο βάζει φωτιά στον 9ο Οίκο σου, αυτόν της παγκόσμιας περιπέτειας. Αν δεν μπορείς να φύγεις ακόμη, στην πραγματικότητα, θα επεκτίνεις τους ορίζοντές σου με μελέτη ή ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας. Ας είσαι ρεαλιστής όμως: Μπορεί αυτό το φεγγάρι να σου γεμίσει τα μυαλό και την ψυχή με τεράστια όνειρα όμως ακόμη δεν έχεις τα μέσα να τα καταφέρεις. Αυτός θα είναιν και ο στόχος σου, άρα. Να βρεις τα μέσα που χρειάζεσαι. Καλή αρχή

Καρκίνος
Για δεύτερη φορά μετά τις 23 Ιουλίου το φεγγάρι καταλαμβάνει τον 8ο Οίκο της έντασης και της μεταμόρφωσης. Σίγουρα κι εσύ ο ίδιος θα ένιωθες ότι χρειάζεσαι αλλαγές. Τώρα ήρθε η ώρα της δράσης. Σκέψου με μια λογική "άσπρο-μαύρο- και ό,τι διαλέξεις φτάσε το μέχρι το τέλος. Πάρε τον χρόνο σου, δες τι θέλεις να κάνεις και κάνε το!

Λέων
Το δεύτερο, αυτό, σπάνιο συνεχόμενο φεγγάρι στον Υδροχόο ενεργοποιεί τη ζώνη της συνεργασίας για εσένα. Με την καλή ή την κακή έννοια. Ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Ξεκαθαρίσματα για καλό ή για κακό. Είσαι έτοιμος να εκφράσεις τον έρωτά σου αλλά και να βάλεις την τελεία σε μια σχέση που έχεις αντιληφθεί ότι έχει τελειώσει. Τώρα είναι η ώρα σου, ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις.

Instagram: Οι ιδανικές λεζάντες για τα καλοκαιρινά σου posts


Παρθένος
Η κυριακάτικη Πανσέληνος είναι η δεύτερη κατά σειρά που εγκαθίσταται στον 6ο Οίκο σου της υγιεινής ζωής. Αν έψαχνες μια δικαιολογία για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, ήρθε η ώρα. Βάλε τα αθλητικά σου και ξεκίνα το τζόγκινγκ (ή έστω το περπάτημα). Ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει να ιδρώσεις, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου μην το παραβλέψεις. Ενδέχεται να βιώσεις μεγάλες αλλαγές και στον εργασιακό τομέα τις ερχόμενες εβδομαδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για την όποια ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά..

Ζυγός
Το φεγγάρι αυτό βρίσκει τον 5ο Οίκο σου, αυτόν της λάμψης, του πάθους και της δόξας. Ακόμη και ένα πέρασμα από το πάρτι ενός φίλου μπορεί να φέρει την απίστευτη ευκαιρία που περιμένεις. Άφησε το μυαλό σου να "ανοίξει" και δέξου το διαφορετικό που χτυπά τη πόρτα σου. Είναι μόνο για καλό, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος του Αυγούστου τονίζει τον 4ο Οίκο του σπιτιού σου. Έχεις καιρό τώρα που μπορεί να είσαι παθιασμένος με την κατάσταση αυτή. Αν σκέφτεσαι να μετακομήσεις, δεν αποκλείεται τώρα να δεις ξαφνικά την ιδανική αγγελία για το σπίτι των ονείρων σου. Αν είσαι ευχαρισμένος στο λημέρι σου όπως είναι, μπορεί να ήρθε η ώρα για έναν συγκάτοικο -με 2 ή με 4 πόδια!!!

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος σε κάνει να "διαβάζεις" τους άλλους καλύτερα. Μπορεί να σου αρέσει να εστιάζεις στο θετικό της κάθε υπόθεσης, όμως δεν πρέπει να παραβλέπεις τα όποια δυσάρεστα στοιχεία υποπέφτουν στην αντίληψή σου. Είσαι από φύση σου αισιόδοξη, όμως περίμενε να δεις τι θα σου αποκαλύψουν οι επόμενες δυο εβδομάδες. Ποιος ξέρει; Μπορεί τα πράγματα να έρθουν ακόμη καλύτερα από ό,τι περιμένεις!

Αιγόκερως
Να τα παριμένεις όλα! Το δεύτερο μισό του σπάνιου ζευγαριού των Πανσελήνων στον Υδροχόο ενδυναμώνει τον 2ο Οίκο σου, των Οικονομικών. Μία απίθανη ευκαιρία μπορεί να προκύψει από το πουθενά τις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό δεν θα πρέπει να σου κάνει εντύπωση, ωστόσο, γιατί εργάζεσαι σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση τον τελευταίο μήνα -τουλάχιστον! Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σου δώσει το κουράγιο που χρειάζεσαι για να ζητήσεις την αύξηση που περιμένεις ή τα όσα σου χρωστάνε. Καλή τύχη!!!

Υδροχόος
Αν φοβόσουν να δείξεις στον κόσμο από τι είσαι φτιαγμένη, τώρα είναι η ώρα να λάμψεις. Αυτό που εσύ αποκαλείς "απροκάλυπτη αυτόπροβολή" οι άλλοι αποκαλούν marketing και ο κόσμος πληρώνει καλά χρήματα γι' αυτό... Προχώρα μπροστά!!! Κάνε θόρυβο και κάνε όλους να σε προσέξουν... Δείξε όλη τη σκληρή δουλειά που έκανες όλο τον μήνα. Αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο.

Ιχθείς
Στον 12ο Οίκο της ίασης έρχεται η σημερινή Πανσέληνος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκλειδώσει κι άλλες δυνατότητες που έχεις και ίσως δεν ξέρεις!! Μπορεί επίσης να έχεις ένα δημιουργικό breakthrough σε ένα project πάνω στο οποίο δουλεύεις όλο τον μήνα. Όποιο πρόβλημα έχεις, το σύμπαν θα βοηθήσει να το θεραπεύσεις. Όσες πόρτες σου φαινόταν ερμητικά κλειστές τόσο καιρό τώρα θα ανοίξουν με έναν τρόπο μαγικό! Σταμάτα να προσπαθείς τόσο σκληρά και παραδώσου στη φυσική ροή των πραγμάτων. Είναι η ώρα σου.