Τα 4 πιο επιφυλακτικά ζώδια

30.08.2021
Τα 4 πιο επιφυλακτικά ζώδια
Όταν διαβάζεις τον αστρολογικό χάρτη σου μπορεί να πάρεις απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ζωδίου σου, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στην αστρολογία από αυτό. Οι πλανήτες που βρίσκονται στο χάρτη σου μπορούν να προσφέρουν σαφήνεια σε οποιεσδήποτε τάσεις και διαθέσεις, όπως η τάση μας για ασφάλεια. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας αστρολογικός λόγος για τον οποίο ορισμένα ζώδια προτιμούν να λειτουργούν by the book αντί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ή να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη ζωή τους. Εάν ανήκεις σε ένα από τα πιο επιφυλακτικά ζώδια, πιθανότατα συμβουλεύεσαι καθημερινά το ωροσκόπιο σου.

Ταύρος

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα την καθημερινότητά σου, Ταυρίνα, αλλά ας ξεκινήσουμε με τον κυβερνώντα Οίκο σου. Σε κυβερνά ο δεύτερος Οίκος των υλικών αγαθών και προσωπικών αξιών, οπότε οι κινήσεις σου τείνουν να είναι εξαιρετικά υπολογισμένες απλώς και μόνο επειδή συνήθως δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο εκτός από τη ζώνη άνεσής σου.

Καρκίνος

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι το φεγγάρι, Καρκινάκι, έτσι είσαι βαθιά συνδεδεμένη με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Και επειδή είσαι άνθρωπος που έχεις από τη φύση σου ενσυναίσθηση, προσέχεις πολύ όταν πρόκειται να δώσεις ειλικρινείς συμβουλές ή να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα κάποιου άλλου. Ως ένας εξαιρετικά ευαίσθητος Καρκίνος, προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι και ακολουθείς αυτήν την τακτική και σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής σου.

Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια

Παρθένος

Είσαι σχολαστική στον προγραμματισμό σου, Παρθένε, αλλά σου αρέσει να υπολογίζεις με άλλους τρόπους και συγκεκριμένα τον τρόπο που επικοινωνείς. Καθώς κυριαρχείσαι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, είσαι συνήθως πολύ ειλικρινής με τις απόψεις σου, αλλά συχνά σκέφτεσαι πριν μιλήσεις προκειμένου να διατηρήσεις αυτήν την τελειομανή αισθητική.

Αιγόκερως

Αιγοκερίνα, σε κυβερνά ο περιβόητος δέκατος Οίκος, ο οποίος αντιπροσωπεύει το προσωπικό μας κάλεσμα και την καριέρα, οπότε μην μπερδεύεσαι όταν πρόκειται για την κοινωνική σου κατάσταση και την προσωπική σου ασφάλεια. Αποφεύγεις να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής λόγω του κυρίαρχου πλανήτη σου, του Κρόνου, ο οποίος διέπει την πειθαρχία και τους περιορισμούς. Εξαιτίας αυτού, έχεις υπερβολική επίγνωση του περιβάλλοντός σου και συχνά περιορίζεσαι σε αυτά που γνωρίζεις αντί να κάνεις επικίνδυνες κινήσεις.