Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια

27.08.2021
Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια
Συνηθίζεις να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις από ένα καπρίτσιο; Αν φαίνεται να σε ελκύει το να παρασύρεσαι από την ένταση της στιγμής, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από αυτά.

Κριός

Ως Κριός, είσαι διαβόητη για τις παρορμητικές (και συχνά απερίσκεπτες) αποφάσεις σου. Λόγω της υψηλής ενέργειας και του σφρίγους σου, είσαι επαγγελματίας στο να παίρνεις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Και είναι γνωστό ότι αγοράζεις παρορμητικά μια πανάκριβη τσάντα ή sneakers σχεδιαστών, χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη σου, τον Άρη, ο οποίος διέπει την αποφασιστικότητα, την επιθετικότητα και, όπως μαντεύεις, τον παρορμητισμό.

Πώς να κάνεις ένα στενό δωμάτιο να φαίνεται φαρδύτερο

Δίδυμοι

Διδυμάκι, ανήκεις στους βαθύτερους στοχαστές του ζωδιακού κύκλου, αλλά είσαι επίσης το μεταβλητό ζώδιο του αέρα, το οποίο σε κάνει ακόμα πιο ρευστή και προσαρμόσιμη. Λόγω της απρόβλεπτης φύσης σου, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσεις ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις - πράγμα που πιθανώς εξηγεί γιατί οι φίλοι σου δυσκολεύονται να συμβαδίσουν μαζί σου σε μια πολύ φανταχτερή εκδήλωση.

Τοξότης

Ως παιχνιδιάρικος τοξότης του ζωδιακού κύκλου, είσαι περισσότερο γνωστή για την ελεύθερη στάση σου. Ως ισόβια μαθητευόμενη, τροφοδοτείσαι από την αίσθηση της συνεχόμενης αναζήτησης, οπότε δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το να μάθεις ότι είσαι ένα από τα πιο παρορμητικά ζώδια. Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο τυχερός Δίας, ο οποίος αντιπροσωπεύει επίσης την πνευματική εξερεύνηση, οπότε τείνεις να αφήσεις την περιέργειά σου να σε καθοδηγήσει σε άγνωστα μέρη και είσαι πάντα έτοιμη για μια περιπέτεια.

Τα 10 πράγματα στο σπίτι σου που έχουν όριο ηλικίας και πότε πρέπει να τα αντικαταστήσεις

Υδροχόος

Ο σχολαστικός προγραμματισμός δεν είναι το ατού σου και τείνεις να προτιμάς τις παιχνιδιάρικες βραδιές έξω, Υδροχόε, οι οποίες μπορεί συχνά να σε οδηγήσουν στη δημιουργία συναρπαστικών στιγμών. Τη μια στιγμή γράφεσαι σε ένα μάθημα μαγειρικής και την επόμενη αρχίζεις να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα, μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει! Λόγω της πίστης σου στην ανεξαρτησία και την αντισυμβατικότητα, παίρνεις συχνά απρόβλεπτες αποφάσεις ως μέσο για να κάνεις μια δημόσια τοποθέτηση.