Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

02.09.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Eίναι λογικό το τέλος μιας εποχής όπως το καλοκαίρι, να προκαλεί μια πικρή γεύση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Εάν μάλιστα ανήκεις σε ένα από τα ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσάρεστες προκλήσεις, αλλά θα μπορούσαν να σε ωθήσουν σε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Δίδυμοι

Κατά το πρώτο μισό του μήνα, ο ήλιος θα είναι στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που θα μπορούσε να σε βάλει σε μια απίστευτα συναισθηματικη και ευαίσθητη πνευματική κατάσταση. Μπορεί να λαχταράς την εξοικείωση, αλλά μπορεί επίσης να αισθάνεσαι να αμφισβητείς τα αληθινά σου συναισθήματα, ειδικά όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής-ο κυρίαρχος πλανήτης σου-θα γίνει επίσης ανάδρομος στις 27 Σεπτεμβρίου και τις προηγούμενες εβδομάδες, μπορεί να αισθανθείς τις επιπτώσεις αυτής της πορείας.

Καρκίνος

Μόλις ξεκινήσει η εποχή του Ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να νιώσεις το βάρος τόσων πολλών πιεστικών, περίπλοκων και δύσκολο να εκφραστούν συναισθημάτων. Άλλωστε, ο ήλιος θα ενεργοποιήσει τον προστατευτικό τέταρτο Οίκο σου, ο οποίος παραπέμπει απευθείας στην πρώιμη παιδική σου ηλικία. Ο ανάδρομος Ερμής θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα νιώσεις τα αποτελέσματά του τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτός ο ανάδρομος μπορεί να ανασύρει τόσα πολλά ανεπεξέργαστα συναισθήματα, ειδικά όταν πρόκειται για το πώς νιώθεις για την παιδική σου ηλικία.

Ιχθείς

Η περίοδος της Παρθένου θα σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, αναδεικνύοντας την αγάπη καθώς και τις επιπλοκές στις στενότερες συνεργασίες σου. Ωστόσο, μέχρι να πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 20 Σεπτεμβρίου, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αλλάξει με μυριάδες τρόπους. Αυτόν τον μήνα, μπορεί να καταφέρεις να απαλλαγείς από πολλά βάρη που κουβαλούσες. Καθώς ο ήλιος εισέρχεται στον μεταμορφωτικό όγδοο Οίκο σου στις 22 Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσεις να απαλλάσσεσαι από τα πράγματα που έχεις ξεπεράσει.