Τα μεγάλα αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

04.09.2021
Τα μεγάλα αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου
Η αλλαγή είναι στον αστρολογικό ορίζοντα αυτόν τον μήνα, καθώς ο Σεπτέμβρης φέρνει το τέλος της θερινής περιόδου και την έναρξη της τελευταίας ανάδρομης περιόδου του Ερμή για αυτήν τη χρονιά. Τα πλανητικά δράματα αυτού του μήνα θα επηρεάσουν τα πάντα, από τους κοινωνικούς μας κύκλους έως τις ερωτικές μας ζωές, οπότε όλα τα ζώδια θα θέλουν να σημαδέψουν τα ημερολόγιά τους για τα μεγάλα αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου του 2021.

Νέο φεγγάρι στις 6 Σεπτεμβρίου

Στις 6 Σεπτεμβρίου, θα ευλογηθούμε με μια πρόσθετη δόση γήινης ενέργειας της Παρθένου μέσω της νέας σελήνης του Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης, ο ήλιος και το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστούν με την Παρθένο και θα σχηματίσουν μια πτυχή του τριγώνου με τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα με προοπτική και ελπίδα που μας ενθαρρύνει να κάνουμε πρακτικά σχέδια για ένα συναρπαστικό μέλλον. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για να ορίσεις προσωπικές προθέσεις, δεδομένου ότι είναι η τελευταία νέα σελήνη του καλοκαιριού.

Νάσος Γκαβέλας: Αν δεν έχεις δει ακόμη τη χρυσή κούρσα του έλληνα Παραολυμπιονίκη, απλά, πρέπει να τη δεις [video]

Οι σχέσεις αλλάζουν με τους πλανήτες αγάπης και σεξ

Ο ρομαντικός πλανήτης της Αφροδίτης και ο πλανήτης του σεξ, Άρης (συχνά γνωστοί στην αστρολογία ως οι πλανήτες της αγάπης) αλλάζουν και οι δύο ζώδια στα μέσα του μήνα, κάτι το οποίο θα μετατοπίσει συλλογικά την ενέργεια στην προσωπική μας ζωή για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο-ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Σκορπιό στις 10 Σεπτεμβρίου, η αγάπη γίνεται έντονα συναισθηματική και βαθιά οικεία.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό (κάτι που μας δίνει μια γεύση από την αέρινη ενέργεια που θα μας επηρεάσει μόλις ξεκινήσει η εποχή του Ζυγού, μια εβδομάδα αργότερα). Το πλεονέκτημα αυτής της διέλευσης είναι ότι μπορεί να φέρουν περισσότερη ισορροπία στη σεξουαλική μας ζωή, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ένα υγιές πάρε-δώσε ευχαρίστησης στην κρεββατοκάμαρα.

5 λόγοι για τους οποίους μπορεί να κάνεις εύκολα μελανιές στο δέρμα σου

Μια ονειρική πανσέληνος στις 20 Σεπτεμβρίου

Η σεληνιακή κορύφωση αυτού του μήνα θα φέρει κάποια σημαντικά συναισθήματα, καθώς η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου (γνωστή και ως φεγγάρι της συγκομιδής) ανατέλλει στο ποιητικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Οι πανσέληνοι είναι πάντα βαριές για τα συναισθήματα, αλλά επειδή οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού, θα νιώθουμε ακόμα πιο συναισθηματικές από το συνηθισμένο.

Η περίοδος του Ζυγού και η φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου

Ήρθε η ώρα να φέρουμε κάποια ισορροπία στη ζωή μας χρησιμοποιώντας τη δύναμη των κοσμικών ζυγαριών. Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος φεύγει από τη γήινη Παρθένο και μπαίνει στην περιοχή του ερωτικού Ζυγού, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν του Ζυγού για το 2021.

Αυτή η αστρολογική είσοδος ευθυγραμμίζεται επίσης με την φθινοπωρινή ισημερία του 2021, γνωστή και ως η πρώτη επίσημη ημέρα του φθινοπώρου. Σωστά: Το καλοκαίρι τελείωσε και το παίρνουμε απόφαση! Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, έχουμε έναν απόλυτα ίσο αριθμό ωρών ημέρας και νύχτας, ο οποίος ευθυγραμμίζεται υπέροχα με τις ισορροπημένες δονήσεις της περιόδου του Ζυγού.

Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου

Ο τελικός ανάδρομος Ερμής του 2021 ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου

Ο φθινοπωρινός ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού με προσανατολισμό στις συνεργασίες, όπου θα κρατήσει την πορεία του μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Εκεί θα πρέπει να περιμένουμε ότι το άλυτο δράμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα επιστρέψει για αναθεώρηση. Το καλό είναι πάντως ότι θα είναι ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς.