Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.10.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο αριθμός των λόγων για να αγαπήσεις τον Οκτώβριο είναι πραγματικά ατελείωτος. Για την αρχή, είναι ο μήνας κατά τον οποίο το φθινόπωρο αρχίζει πραγματικά να ανθίζει. Είναι επίσης ο μήνας όπου ο ήλιος κινείται μέσα από τον όμορφο, ισορροπημένο και αρμονικό Ζυγό, στέλνοντας υπέροχες δονήσεις σε όλον τον ζωδιακό κύκλο. Υπάρχει κάτι για όλους σε αυτήν την εποχή του χρόνου. Ωστόσο, ο Οκτώβριος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια, για τα οποία θα είναι απόλυτα μαγικός.

Τα 3 ζώδια τα οποία δεν θα περάσουν και πολύ καλά τον Οκτώβριο

Ζυγός

Τι γιορτάζουμε; Εσένα φυσικά. Άλλωστε, ο μήνας ξεκινά με την εποχή του Ζυγού να βρίσκεται σε εξέλιξη, να εκπέμπει τις υπέροχες, όμορφες και ποιητικές δονήσεις που γνωρίζεις τόσο καλά. Αυτός ο μήνας θα σε ενθαρρύνει να κάνεις μια ακόμα πιο βαθιά από το συνηθισμένο, βουτιά στον εαυτό σου, επειδή αποτελείσαι από πολλές περισσότερες αποχρώσεις από ότι μπορείς να φανταστείς. Ωστόσο, ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέσω του Ζυγού μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει μερικές επιπλοκές στο μείγμα.

Σκορπιός

Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου και μπορείς να γευθείς την όμορφη ενέργεια που σε περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα. Εν τω μεταξύ, έχεις κάποια άλλα πράγματα να περιμένεις. Για παράδειγμα, η Αφροδίτη - πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς - θα χορεύει μέσω του Σκορπιού μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, στέλνοντας απότομες δονήσεις στο δρόμο σου και υπενθυμίζοντάς σου τι κελεπούρι είσαι πραγματικά. Αλλά θυμήσου, αυτός ο μήνας θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει κάποια δύσκολα συναισθήματα.

Μπήκαμε στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει η περίοδος αυτή το ζώδιο σου;

Τοξότης

Μπορεί να νιώθεις ότι είσαι η πρωταγωνίστρια της παράστασης αυτόν τον μήνα. Στις 7 Οκτωβρίου, η ρομαντική και όμορφη Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σου, σκορπίζοντας μαγική νεραϊδόσκονη πάνω σου. Εάν αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι σου κάνουν κομπλιμέντα περισσότερο από ότι συνήθως, αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη και πρέπει να την ευχαριστήσεις. Μπορεί να νιώθεις έμπνευση για να κάνεις λίγη περισσότερη προσπάθεια στο μακιγιάζ, το στυλ και την εμφάνισή σου. Μπορεί ακόμη και να σου αρέσει να βγεις για μερικά ραντεβού, ακόμα κι αν είναι ραντεβού με τον εαυτό σου. Είσαι το πιο καυτό ζώδιο στην αγορά.