Ποιος είναι ο αστρολογικός λόγος που εξηγεί το γιατί δεν έχεις κανένα κοινό στοιχείο με κάποιον

11.10.2021
Ποιος είναι ο αστρολογικός λόγος που εξηγεί το γιατί δεν έχεις κανένα κοινό στοιχείο με κάποιον
Μόλις αρχίσεις να εμβαθύνεις στο λαβύρινθο της αστρολογίας, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα από τα ζώδια. Υπάρχουν πλανήτες που πρέπει να συνυπολογίσεις και αυτοί οι πλανήτες έχουν μεγάλη επιρροή όχι μόνο στον αστρολογικό σου χάρτη, αλλά και στο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην αστρολογία.

Αυτοί οι πλανήτες σχηματίζουν όψεις με άλλους πλανήτες, προκαλούν, υποστηρίζουν και απογοητεύουν ο ένας τον άλλον και δημιουργούν νέα ενέργεια στη διαδικασία των άστρων. Ορισμένες από αυτές τις πτυχές είναι πιο δημοφιλείς, όπως η σύζευξη, το τρίγωνο, το τετράγωνο και η αντίθεση. Αλλά έχεις ακούσει ποτέ για κάτι που ονομάζεται «χιαστί» στην αστρολογία;

Άστρα κι έρωτας: Ποιοι είναι οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε σχέση

Τι είναι η χιαστί όψη

Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται 150 μοίρες μεταξύ τους (ή πέντε ζώδια μεταξύ τους), αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτα κοινό. Σημαίνει επίσης ότι αυτοί οι πλανήτες σχηματίζουν μια χιαστί όψη κάτι που μπορεί να προκαλέσει άβολα και περίεργα συναισθήματα. Μπορεί να νιώθεις μια έλλειψη δημιουργίας. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να καταφέρεις να πεις μια πρόταση χωρίς να μπερδέψεις τα λόγια σου. Συνολικά, μπορεί να αισθανθείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μια χιαστί όψη μπορεί βασικά να θεωρηθεί ως ένα ολοκαίνουργιο μοντέρνο σπίτι κατασκευασμένο από ψηλά γυάλινα παράθυρα, ηλιακούς συλλέκτες και minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Ωστόσο, σε αυτό το σπίτι, το σαλόνι είναι γεμάτο με βικτοριανές αντίκες, ταπετσαρίες, παλιούς λαμπτήρες αερίου και πορτρέτα της Αναγέννησης. Δεν έχει καθόλου νόημα. Και ποιος σχεδίασε αυτό το αταίριαστο σπίτι; Μια χιαστί όψη το έκανε, φυσικά.

6 συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται μέχρι και... θανάσιμοι

Έτσι -μπορεί να- εξηγείται!

Μια χιαστί αστρολογική όψη μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί μπορεί να μην έχεις απολύτως τίποτα κοινό με κάποιον. Εάν είσαι Παρθένος και δεν μπόρεσες ποτέ να τα βρεις με έναν Κριό, πιθανόν να φταίει ότι ο Παρθένος και ο Κριός σχηματίζουν μια χιαστί όψη μεταξύ τους. Καθώς τους χωρίζουν πέντε ζώδια τον έναν από τον άλλον, αυτά τα ζώδια έχουν πολύ λίγα (αν έχουν και κάτι) να συζητήσουν. Ο Παρθένος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο της γης και ο Κριός είναι ένα πρωτεύον ζώδιο της φωτιάς.

Ενώ ο Παρθένος προτιμά να προγραμματίζει εκ των προτέρων και να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, ο Κριός θα προτιμούσε να πάει κάπου απροετοίμαστος και να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία του έρθει. Ενώ ο Παρθένος προτιμά να παίζει ένα παιχνίδι σκάκι, ο Κριός θα προτιμούσε να τραγουδάει στο μικρόφωνο σε καραόκε. Τι υπάρχει εδώ; Μια όψη χιαστί.

Μία ματιά στον αστρολογικό χάρτη, λοιπόν, ίσως σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.