Αυτά είναι τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια

31.10.2021
Αυτά είναι τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια
Το συναίσθημα της ζήλιας είναι μια τόσο περίπλοκη έννοια. Πληγώνουμε ανθρώπους και επεμβαίνουμε στις ζωές άλλων ενώ τις περισσότερες φορές μια τέτοια κατάσταση βγάζει τον χειρότερο εαυτό μας. Μας κυριεύει ένα αίσθημα ανασφάλειας και άγχους που μας φέρνει ως εμπόδιο στη ζωή κάποιου άλλου και πληγώνει τους ανθρώπους, ακόμα κι αν πραγματικά δεν το θέλαμε εξ αρχής. Το χειρότερο μέρος αυτού είναι ότι ένα άτομο δεν θέλει στην ουσία τον πρώην του πίσω, απλά δεν θέλει να δει κάποιον άλλον να τον απολαμβάνει και αυτό είναι το αποτέλεσμα της ζήλιας. Σύμφωνα με την αστρολογία και η ζήλια έχει να κάνει με τους πλανήτες κάτω από τους οποίους γεννήθηκε κανείς οπότε ιδού τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μακράν το πιο ζηλιάρικο από τα ζώδια. Δεν έχουν την τάση να εμπιστεύονται τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να απευθύνουν ψευδείς κατηγορίες που δημιουργούνται από καθαρή ζήλια.

Οι Σκορπιοί δεν συγκρατούν πολύ καλά τα συναισθήματά τους και εκπέμπουν ζήλια ακόμα κι αν κάποιος απλώς στέκεται δίπλα στον σύντροφό τους.

Πώς να αντιμετωπίσεις τη ζήλια με υγιή τρόπο, σύμφωνα με τους θεραπευτές

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι βιώνουν τη ζήλια αρκετά αλλά έχουν ταλέντο να την κρύβουν.

Πέφτουν θύματα του φθόνου πολύ συχνά, αλλά είναι τα καλύτερα από τα ζώδια στο να το κρύβουν και να το κρατούν κρυφό. Δεν αφήνουν συχνά τους άλλους να καταλάβουν πότε τους κυριεύει η ζήλια, αλλά αν το κάνουν, να είσαι έτοιμη για μια δημόσια παράσταση.

5 σημάδια που δείχνουν ότι η φίλη σου σε ζηλεύει κρυφά

Λέων

Οι Λέοντες είναι αναμφισβήτητα τα πιο αξιαγάπητα και παθιασμένα ζώδια. Καταλαβαίνουν πότε τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν και παθαίνουν κρίση.

Όταν όμως ο σύντροφός τους προσέχει κάποιον ή κάτι άλλο περισσότερο από εκείνους, ο διακόπτης της ζήλιας τους, ανοίγει. Ο Λέων λαχταρά την προσοχή από όλους γύρω του και αν δεν το καταλάβουν, γίνεται πολύ ζηλιάρης.