4 ζώδια που έχουν ήδη στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο - Ενώ είναι Σεπτέμβριος

21.09.2024
Να πούμε την αλήθεια μας; Και εμείς ανυπομονούμε.

Ξέρουμε ότι μερικοί από εσάς ανυπομονείτε τόσο πολύ για τα Χριστούγεννα που δεν κρατιέστε μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν σας πω ότι ήδη υπάρχουν κάποιοι που στολίζουν από τώρα, τον Σεπτέμβριο, το δέντρο τους; Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε! Και ενώ οι υπόλοιποι το βρίσκουμε λίγο περίεργο, αυτοί οι τύποι το κάνουν με τόση περηφάνια που δεν μπορούμε παρά να γελάσουμε με συμπάθεια.

Αν είστε έτοιμοι για λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία, ας δούμε ποια ζώδια είναι εκείνοι οι ανυπόμονοι που έχουν βγάλει ήδη τα φωτάκια και τα στολίδια!

1. Λέων

Κλασικός Λέων! Ο Βασιλιάς των γιορτών δεν αντέχει να μείνει στη σκιά της καθημερινότητας. Ενώ οι υπόλοιποι ακόμα διαλέγουν τι καπέλο θα φορέσουν το φθινόπωρο, ο Λέων έχει ήδη στολίσει το πιο λαμπερό, glamorous Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχεις δει. Γιατί; Γιατί μπορεί. Δεν είναι απλά τα Χριστούγεννα που λατρεύει, είναι ολόκληρη η αίσθηση του "κοιτάξτε με!". Μήπως σε τράβηξε σε FaceTime για να σου δείξει το δέντρο; Μήπως; Το ξέρεις πως ναι!

2. Καρκίνος

Για τον Καρκίνο, τα Χριστούγεννα είναι όλα σχετικά με το σπίτι, την αγάπη και τη ζεστασιά. Οπότε, ναι, έχει ήδη στολίσει δέντρο από τον Σεπτέμβριο για να προετοιμαστεί για την τέλεια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Άσε που ο Καρκίνος κάνει σχέδια για το ποιος θα κάτσει που στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τον... Ιούλιο. Εντάξει, μπορεί να το παρακάνει λίγο, αλλά ποιος θα πει όχι σε μία ζεστή κούπα κακάο με τις πρώτες ψύχρες;

3. Τοξότης

Ο Τοξότης έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ που ξέχασε σε ποια εποχή είμαστε! Η ζωή είναι μικρή και γεμάτη περιπέτειες, οπότε γιατί να περιμένει τον Δεκέμβριο για να νιώσει τη μαγεία των γιορτών; Στο μυαλό του, το δέντρο συμβολίζει νέες εμπειρίες και τον χρόνο που φεύγει γρήγορα. Και ναι, το δέντρο είναι στολισμένο με στολίδια από ταξίδια, καρπούς και μαγικά φώτα που αναβοσβήνουν όσο διαβάζει για τα νέα χριστουγεννιάτικα έθιμα σε άλλες χώρες. Το πιο πιθανό είναι να στολίσει και δεύτερο δέντρο για να χωρέσουν όλα του τα αναμνηστικά.

4. Ιχθύς

Μήπως έχεις κι εσύ ένα φίλο Ιχθύ που, κάθε φορά που μιλάτε, βρίσκεται ήδη "αλλού"; Ε, λοιπόν, ο Ιχθύς δε χρειάζεται αφορμή για να ζήσει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Για αυτόν, τα Χριστούγεννα είναι κατάσταση του νου και της καρδιάς, όχι απλά μία ημερομηνία στο ημερολόγιο. Άρα, ποιος Σεπτέμβριος και ποιο φθινόπωρο; Στο σπίτι του ήδη μυρίζει κανέλα, και το δέντρο του λάμπει με τα πιο όμορφα στολίδια που αντανακλούν τη μαγεία του κόσμου του. Αν τον πειράξεις, θα σου πει απλά: “Γιατί να μην αρχίσουμε νωρίτερα;”.

Μήπως βλέπετε τον εαυτό σας ή κάποιον φίλο σας σε αυτά τα ζώδια; Μην ανησυχείτε, τουλάχιστον το σπίτι τους είναι το πιο γιορτινό από τώρα, και... ποιος ξέρει; Ίσως μας προετοιμάζουν όλους για μία δόση Χριστουγεννιάτικης μαγείας πιο νωρίς από το αναμενόμενο!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 18:44