3 ζώδια που θυματοποιούνται για τα πάντα - Μιλάμε για πολύ drama

10.10.2024
3 ζώδια που θυματοποιούνται για τα πάντα - Μιλάμε για πολύ drama
Image by wayhomestudio on Freepik
Το λες και κουραστικό

Υπάρχουν κάποια ζώδια που φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα να βρίσκονται πάντα στη θέση του «θύματος», είτε αυτό είναι στο γραφείο, στις φιλίες ή στις σχέσεις τους. Εννοείται ότι όλοι μας έχουμε τις στιγμές που νιώθουμε αδικημένοι, αλλά κάποια ζώδια φαίνεται να το κάνουν... επιστήμη! Πάμε λοιπόν να δούμε τα τρία ζώδια που θυματοποιούνται για τα πάντα και τους αρέσει να το παίζουν κάπως... δράματα της ζωής!

1. Ιχθύες

Πρωταθλητές της θυματοποίησης, οι Ιχθύες είναι οι πιο συναισθηματικοί τύποι που μπορείς να γνωρίσεις. Το δάκρυ τους μπορεί να πέσει με το παραμικρό και η αίσθηση αδικίας να τους κυριεύει για τα πάντα! Είσαι θυμωμένος μαζί τους; Αμέσως θα σκεφτούν πως όλοι είναι εναντίον τους, ακόμα και αν τους είπες απλά να κατεβάσουν την ένταση στην τηλεόραση. Δεν φταίνε ποτέ για τίποτα, καθώς πιστεύουν πως το σύμπαν τους δοκιμάζει συνεχώς. Τους αγαπάμε, αλλά μπορεί να είναι λίγο κουραστικοί με το διαρκές δράμα τους.

2. Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να μπει άνετα σε αυτή τη λίστα, γιατί ζει για τα συναισθήματα και τις σχέσεις του. Αν κάτι πάει στραβά, είτε φταις εσύ είτε όχι, ο Καρκίνος θα το πάρει προσωπικά και θα πιστέψει ότι όλος ο κόσμος τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Εξαφανίστηκες για λίγες μέρες; Τον εγκατέλειψες. Δεν έφαγες το φαγητό που μαγείρεψε; Αχάριστος! Οι Καρκίνοι είναι ειδικοί στο να δημιουργούν ιστορίες θυματοποίησης στο κεφάλι τους, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι φαντάζονται.

3. Παρθένος

Η Παρθένος δεν είναι το κλασικό θύμα που ρίχνει δάκρυα. Ωστόσο, θα βρει τον τρόπο να βγει «θύμα» με έναν πιο... διανοητικό τρόπο. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, το αγαπημένο τους σενάριο είναι το «εγώ σας τα έλεγα». Νιώθουν ότι έχουν πάρει όλο το βάρος του κόσμου στους ώμους τους και πως κανείς δεν τους ακούει πραγματικά. Αν κάτι στραβώσει στη δουλειά ή στις σχέσεις, η Παρθένος θα το μεταφράσει ως σημάδι ότι όλοι τους αγνοούν και δεν τους εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Δεν τους αρέσει να τους διορθώνεις, γιατί θεωρούν πως είναι ήδη αρκετά πιεσμένοι!

Αυτά τα τρία ζώδια μπορεί να έχουν την τάση να υπερβάλλουν και να βλέπουν τον εαυτό τους σε ρόλο «θύματος», αλλά τα λατρεύουμε γι’ αυτό! Άλλωστε, χωρίς το μικρό τους δράμα, η ζωή μας θα ήταν σίγουρα πιο βαρετή!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 12:22

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ