Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη του Ιουλίου

18.06.2010
Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου σημαίνει νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές στο εαυτό σου, εσωτερικά και εξωτερικά.

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου σημαίνει νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές στο εαυτό σου, εσωτερικά και εξωτερικά. Γενικά είναι μια περίοδος που δουλεύεις με τον εαυτό σου, με την εμφάνιση ή ακόμη και με τον ψυχικό σου κόσμο και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε όλοι οι τομείς της ζωής σου επηρεάζονται από την έκλειψη αυτή που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και με θετική σκέψη και βλέμμα προς το μέλλον καλά θα κάνεις να υποδεχθείς μια νέα περίοδο που ξεκινάει για τη ζωή σου από εδώ και πέρα!

Κριός: με αυτή την έκλειψη αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν αξίζει να προσπαθείς για όλα αυτά που προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα! Οπότε χαλάρωσε, ξεκουράσου, γέμισε μπαταρίες και ανανεώσου! Θα δεις ότι θα ξαναβρείς τη χαμένη σου ψυχική ηρεμία και θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Επίσης δοκίμασε μια φορά για αλλαγή να μην έχεις τόσο υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σου και όλα θα πάνε τέλεια!

Ταύρος: η διάθεση σου για φλερτ θα είναι στα ύψη με την έκλειψη αυτή και θα βρεθείς να τεστάρεις τη σχέση σου αλλά και την προσωπική σου αξία. Η αλήθεια όμως είναι ότι θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από όσα θα χάσεις αν αποφασίσεις να είσαι πιο συγκεκριμένη με τα «θέλω» σου! Δώσε λίγο το βάρος στην οικογένεια αυτή την περίοδο και θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσένα!

Δίδυμος: δραματικές οικονομικές αλλαγές σε αναγκάζουν να κάνεις αυτό που σκεφτόσουν ότι έπρεπε να είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό. Μην ανησυχείς όμως γιατί αυτός ο φόβος για τα οικονομικά σου θα έχει θετική έκβαση αφού θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρέπει να "μειώνεις" τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου!

Καρκίνος: αυτή η έκλειψη σε επηρεάζει αρκετά μιας και γίνεται στο ζώδιο σου, μιας και τώρα αποφασίζεις να αναθεωρήσεις τη ζωή σου και να επαναδεσμευτείς απέναντι σε αυτά τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή σου και αφήνοντας απ’ εξω αυτά τα πράγματα που δεν αξίζουν. Ίσως τώρα αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε μια σχέση ή μια δουλειά που δε καλύπτει πια. Αν γίνει κάτι τέτοιο και πάρεις την απόφαση, μη στεναχωρηθείς ούτε λεπτό, αυτή σου η απόφαση θα έχει σαν αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση σου να εκτιναχθεί στα ύψη!

Λέων: αυτή η έκλειψη είναι για εσένα πολύ μεγάλης σημασίας αφού θα φέρει σημαντικές αλλαγές για εσένα σε πνευματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στον επαγγελματικό τομέα, οι αλλαγές αυτές σημαίνουν ότι τα οικονομικά σου θα πάρουν την ανιούσα ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μη δίνεις σημασία και σε αυτά που λένε οι άλλοι, γιατί μπορείς να μάθεις πολλά από αυτούς!

Παρθένος: τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να οργανώνεσαι περισσότερο στη δουλειά σου! Ένας παλιός καλός φίλος σου που ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς επάνω του, μπορεί να μην είναι πλέον διατεθειμένος να σου προσφέρει τη στήριξη που θες , αλλά μην ανησυχείς καθόλου αφού θα έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα αναπληρώσουν αυτό το κενό. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και που θα σε ανανεώσουν αλλά και το κυριότερο προετοιμάσου να μείνεις έκπληκτη!

Ζυγός: αυτή η έκλειψη σου θυμίζει ότι δε μπορείς να κουβαλάς άλλο πληγές του παρελθόντος, χωρίς να πληρώνεις το τίμημα. Αυτή η έκλειψη που έχει στοιχεία υπερευαισθησίας αφού γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε αναγκάζει να ψάξεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προστασία του εαυτού σου και την τυφλή αισιοδοξία. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το να χτίζεις τοίχους δεν πρόκειται να σε προστατεύσει από τίποτα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα φτερά σου!

Σκορπιός: Οι πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη για την καριέρα σου, μιας και είσαι στην καλύτερη φάση σου επαγγελματικά. Μπορεί να ταρακουνηθείς λιγάκι στη δουλειά σου αλλά αλλαγές θα υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου οι οποίες θα σου βγουν σε καλό. Απλά κάνε λίγο υπομονή να καταλαγιάσει το κλίμα της αλλαγής και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Τοξότης: τα οικονομικά ζητήματα και οι αλλαγές σε αυτόν τον τομέα ανάμεσα σε εσένα και το σύζυγο ή τους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Στην περίπτωση που θα έχεις κάποιες απώλειες μην ανησυχήσεις γιατί θα ανακάμψεις άμεσα αφού αυτή η έκλειψη σου δείχνει τρόπους για να ανακάμψεις οικονομικά άμεσα! Νέα έμπνευση έρχεται να σου ξυπνήσει τα πιο τρελά σου όνειρα!

Αιγόκερως: η περίπλοκη ερωτική σου ζωή σε οδηγεί σε ένα προορισμό που φέρνει στην επιφάνεια απρόσμενες ανάγκες και τελικά θα οδηγηθείς σε μια δυναμική εταιρική σχέση . Προσπάθησε να μη μπεις στη διαδικασία να κρίνεις όλη την ώρα αφού τα πράγματα θα χαλαρώσουν και θα πάρουν το δρόμο τους.

Υδροχόος: ένα γερό ταρακούνημα στη δουλειά γίνεται για καλό και θα αντικαταστήσει την αβεβαιότητα με τον ενθουσιασμού! Οι πλανητικές δυνάμεις στο ζώδιο σου, σε οδηγούν στην ανανέωση και τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις το όραμα μιας καλύτερης ζωής. Μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με τον κόσμο κάνει αυτές τις μέρες ιδιαίτερη!

Ιχθείς: οι ερωτικές σου σχέσεις έχουν περάσει το τεστ του χρόνου και όσες έχουν πρόβλημα τώρα θα διαλυθούν. Οι σχέσεις που είναι σε καλή φάση θα περάσουν στο επόμενο βήμα και θα επισημοποιηθούν. Ακόμη καλά θα κάνεις να ψάξεις για μια νέα δουλειά ή να ξεκινήσεις επιτέλους το γυμναστήριο που τόσο πολύ ήθελες!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη