Πόσο ερωτικές διακοπές θα έχεις (βάσει ζωδίου)

02.08.2010
Καλοκαίρι, καιρός για έντονα συναισθήματα, αξέχαστες στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης. Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι.

Καλοκαίρι, καιρός για έντονα συναισθήματα, αξέχαστες στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης στις διακοπές. Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι για να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς.

Κριός: Σε περιμένει ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωτικότητα, απρόβλεπτα γεγονότα και ενθουσιασμό! Ο Ουρανός και ο Δίας στην αρχή του ζωδίου σου χαρίζουν εκπλήξεις, συναντήσεις, ταξίδια. Ίσως αναγκαστείς ν' αλλάξεις το πρόγραμμα των διακοπών σου, αλλά ένα ταξίδι που θ' αποφασίσεις την τελευταία στιγμή θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Αν η σχέση σου περνάει κρίση, δείξε προσοχή τον Αύγουστο, όταν η αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη προκαλεί διάθεση για περιπέτεια. Οι αδέσμευτοι θα ζήσουν απανωτές περιπέτειες, αλλά θα είναι υπερβολικά απαιτητικοί για να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη για να μη δημιουργείς προσδοκίες χωρίς μέλλον.

Ταύρος: Μετά την αστάθεια των περασμένων μηνών, επιτέλους επικρατεί ηρεμία στη σχέση σου. Νιώθεις τόση ικανοποίηση με το σύντροφό σου, που δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις κάτι ιδιαίτερο στις διακοπές. Αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση ίσως σκεφτείς να κάνεις παιδί ή να παντρευτείς, ενώ οι νεότεροι θα νιώσουν την επιθυμία να δεσμευτούν πιο σοβαρά και να επενδύσουν στη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι καλό θα ήταν να φροντίσουν λίγο την εμφάνισή τους, να αλλάξουν χτένισμα ή στιλ, αυξάνοντας έτσι το σεξαπίλ τους. Ζήσε με εμπιστοσύνη τις νέες εμπειρίες, αλλά μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από ένα καλοκαιρινό φλερτ. Χαλάρωσε: Το μέλλον θα δείξει αν αξίζει τον κόπο.

Δίδυμοι: Για πολλές από εσάς θα είναι ένα καλοκαίρι ανασκόπησης και περισυλλογής. Οι γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσουν περισσότερο την επίδραση του Κρόνου, αλλά με την αρνητική θέση του Άρη και της Αφροδίτης όλοι θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, να τονώσεις τη σχέση σου ή, αντίθετα, να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να πεις αντίο. Αν όλα πάνε καλά στη σχέση σου, τότε απλώς θα νιώσεις λίγο παραπάνω ανήσυχη. Από τον Αύγουστο, όμως, και κυρίως στις αρχές Σεπτεμβρίου, τα άστρα σου χαμογελούν ξανά και μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Οι αδέσμευτες καλά θα κάνουν να πάνε διακοπές, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη ευνοούν περισσότερα τον ερωτικό τομέα.

Καρκίνος: Οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο θα είναι αγχωμένες και ανήσυχες, και ίσως χρειαστεί να δουν με διαφορετική ματιά την αισθηματική τους ζωή, για να διαπιστώσουν μήπως χρειάζεται κάποια ανανέωση. Με την αρνητική επίδραση του Άρη, της Αφροδίτης και του Κρόνου, ο Αύγουστος θα είναι πιο άστατος, και πολλά θα εξαρτηθούν από τα ξεκαθαρίσματα που κατ'αφερες να κάνεις στην προσωπική σου ζωή τον προηγούμενο μήνα. Οι σχέσεις που περνούν δυσκολίες θα βρεθούν μπροστά σε αναγκαστικές αποφάσεις όταν ο κόμπος φτάσει πια στο χτένι. Μην ανησυχείς όμως αν η σχέση σου έχει σταθερές βάσεις, απλώς θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη υπομονή και κατανόηση από ό,τι συνήθως για να ξεπεράσεεις τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Λέων: Έπειτα από ένα διάστημα με πολλά σκαμπανεβάσματα, το καλοκαίρι φέρνει ηρεμία. Νιώθεις γεμάτη από δημιουργική διάθεση, με νέες ιδέες, αισιοδοξία, χαρά της ζωής, όρεξη ακόμα και να ρισκάρεις, ειδικά στον ερωτικό τομέα! Καλός μήνας είναι ο Αύγουστος, με την εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης. Οι σχέσεις που περνούν κρίση θα ξαναβρούν την αρμονία και την ισορροπία, ορισμένοι θα κάνουν σχέδια για το μέλλον, μερικοί θα σκεφτούν ακόμα και το γάμο, την αγορά ενός σπιτιού ή να αποκτήσουν ένα παιδί. Τα πιο νεαρά ζευγάρια θα νιώσουν έτοιμα για μια πιο σοβαρή και ώριμη σχέση, ενώ όσοι ζουν μια ελεύθερη σχέση θα αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσουν.

Παρθένος: Αν είσαι αδέσμευτη δεν λείπουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά προσπάθησε να είσαι λιγότερο απαιτητική και πιο αισιόδοξη. Ίσως να επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποιο φλερτ, αλλά δεν αποκλείεται και μια πιο σημαντική ιστορία. Αν η σχέση σου περνά κρίση και έχεις πέσει στη ρουτίνα, προσπάθησε να δείξεις περισσότερη ανοχή και επένδυσε την ενέργειά σου για να βρεις νέα κίνητρα και ενδιαφέροντα που θα σου φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου. Από τα μέσα Αυγούστου συμβαίνουν πιο καθοριστικές αλλαγές, που μπορεί να αφορούν το τέλος μιας σχέσης ή την αρχή μιας καινούργιας.

Ζυγός: Ο Αύγουστος θα είναι καλύτερος μήνας: Πολλές από εσάς θα ανακτήσουν τον έλεγχο της αισθηματικής τους ζωής. Ο Κρόνος επανέρχεται στο ζώδιό σου μαζί με τον Άρη και την Αφροδίτη, κι εσυ θα γίνεις πιο αντικειμενική και θα μπορέσεις να δεχτείς το τέλος μιας σχέσης που δεν έχει άλλο να δώσει ή αντίθετα ν' αποφασίσεις ότι αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν από τα τέλη Αυγούστου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν καλές πιθανότητες να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Μπορεί ο νέος σου σύντροφος να είναι αρκετά μεγαλύτερος ή να ζει μακριά, αλλά σίγουρα θα σε συναρπάσει.

Σκορπιός: Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ξαναβρείς τη συναισθηματική σου ασφάλεια, να συνειδητοποιήσεις την αξία της σχέσης σου και τα κοινά σου ενδιαφέροντα. Αν είσαι αδέσμευτη, μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε ερωτική σχέση, προσφέροντάς σου την ασφάλεια μιας παλιάς γνωριμίας και τη γοητεία ενός νέου αισθήματος. Από τις 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει όλο το φθινόπωρο, ενώ ο Δίας ευνοεί ξανά στον αισθηματικό τομέα. Το καλοκαίρι θα είναι μια δοκιμαστική περίοδος, ιδανική για να ξεκουραστείε, ν' ανανεωθείς και να ξεκαθαρίσεις τα «θέλω» σου προτού σκεφτείς νέα σχέδια. Εκμεταλλεύσου αυτή την ανάπαυλα για να προετοιμαστείς ψυχολογικά, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Τοξότης: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, το τρίγωνο ανάμεσα στο Δία και τον Ουρανό ίσως φέρει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ή σ' ενθαρρύνει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου: Μπορεί ν' αποφασίσεις να μετακομίσεις, να παντρευτείς ή ν' αποκτήσεις παιδί. Κάποια προβληματάκια για τις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο και όσες περνούν κρίση στη σχέση τους. Δεν αποκλείεται να φτάσεις στο χωρισμό έστω και προσωρινά εξαιτίας της αρνητικής επίδρασης του Άρη. Ο Αύγουστος θα έχει έντονο ενδιαφέρον για τους αδέσμευτους, με νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να λύσεις μια διαφωνία με το σύντροφό σου.

Αιγόκερως: Οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο θα ζήσουν ένα ανήσυχο καλοκαίρι γεμάτο απρόοπτα, με ξαφνικές ανατροπές ή αποφάσεις στις σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Μερικές θα επιλέξουν να συνεχίσουν μια σχέση από αίσθηση καθήκοντος ή επειδή φοβούνται το άγνωστο. Η υπομονή σου θα φτάσει στα όριά της, και ίσως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να ξεχειλίσει το ποτήρι. Οι αποφάσεις αυτές, όμως, είναι απαραίτητες και θα σε ανανεώσουν σε όλα τα επίπεδα. Οι νεότερες θα χρειαστεί να δείξουν προσοχή και να μην υποκύψουν σε κάποια επικίνδυνη εμπειρία, καθώς και να αποφύγουν τους καβγάδες για ασήμαντη αφορμή.

Υδροχόος: Μερικές από εσάς έδωσαν τέλος σε μια ιστορία χωρίς προοπτική ή πέρασαν μια περίοδο κρίσης. Τώρα σιγά σιγά τα πράγματα βελτιώνονται και μπορείς ν' αναζητήσεις νέες ευκαιρίες. Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός, ειδικά αν είσαι αδέσμευτη, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε πολύ ευνοϊκή θέση, επηρεάζοντας ταξίδια, διακοπές, νέες γνωριμίες. Αν η σχέση σου πέρασε αλώβητη από τις εντάσεις στις αρχές του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι αντέχει και ότι μπορείς να κάνεις σχέδια, να σκεφτείς ένα κοινό μέλλον. Τα νεαρά ζευγάρια θα αισθανθούν ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν ευθύνες και να δεσμευτούν σοβαρά. Δεν αποκλείονται κεραυνοβόλοι έρωτες, που όμως έχουν καλές πιθανότητες να εξελιχθούν σε κάτι πιο μόνιμο.

Ιχθύες: Σε περιμένει ένα καλοκαίρι γεμάτο εναλλαγές, με στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης και άλλες πιο γκρίζες και αβέβαιες. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου, θ' ανακαλύψεις ξαφνικά όλα τα στραβά του συντρόφου σου. Εσύ χρειάζεσαι ζεστασιά και τρυφερότητα, αλλά και ένταση στη σχέση σου, ενώ η συνήθεια είναι κάτι που σ' ενοχλεί πολύ. Η αρνητική θέση του Άρη και της Αφροδίτης ίσως εντείνει τις προστριβές στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. Καλύτερος ο Αύγουστος, αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες. Από τις 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο από το γοητευτικό Σκορπιό, και τότε η καρδιά σου θα ξαναχτυπήσει με πάθος, συγκίνηση, μαγεία.

Επιμέλεια: Κ.Π