Ζώδια και χωρισμός (Μέρος Β’)

11.10.2010
Άραγε πώς θα είναι η φάση μετά το χωρισμό σας; Θα συνεχίσεις να τον βλέπεις αυτή τη φορά σαν ένα καλό φίλο ή μήπως δεν τον ξανδείς ποτέ; Διάβασε παρακάτω πώς θα αντιμετωπίσει το χωρισμό σας ανάλογα με το ζώδιο του για να είσαι έτοιμη!

Άραγε πώς θα είναι η φάση μετά το χωρισμό σας; Θα συνεχίσεις να τον βλέπεις αυτή τη φορά σαν ένα καλό φίλο ή μήπως δεν τον ξανδείς ποτέ; Διάβασε παρακάτω πώς θα αντιμετωπίσει το χωρισμό σας ανάλογα με το ζώδιο του για να είσαι έτοιμη!

Ζυγός: ο Ζυγός όσο να πεις θα βρεθεί προ εκπλήξεων αν ο χωρισμός δεν είναι δική του ιδέα και το πιο πιθανό είναι να νιώσει ταπεινωμένος από αυτό το γεγονός αφού όσο βάζει τη φήμη του δε βάζει πολλά πράγματα! Η αλήθεια είναι ότι θα του πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να κλείσει τις πληγές και τα τραύματα που θα του αφήσει μια τέτοια κατάσταση.

Σκορπιός: αν ο πρώην καλός σου ανήκει στο πιο ερωτικό και σεξουαλικό ζώδιο τότε πρέπει να έχει ένα πράγμα στο μυαλό σου: ότι αυτός ο άντρας μπορεί πολλές φορές να μην το δείχνει όμως αγαπάει βαθιά. Το να χωρίζει δεν είναι μια απλή διαδικασία για τον άντρα Σκορπιό μιας και η περηφάνια τους παίζει μεγάλο ρόλο για εκείνους. Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα σου δείξει πόσο πολύ μπορεί να τον έχεις πληγώσει όμως αυτός δε σημαίνει ότι δε θα πληγωθεί βαθιά. Αντίθετα θα δείχνει το λιγότερο απόλυτα αδιάφορος αλλά κάτω από αυτή τη "μάσκα" θα κρύβεται η στεναχώρια τους. Πολύ σπάνια ξεχνάει ο Σκορπιός και ακόμη πιο σπάνια συγχωρούν , γι΄αυτό καλά θα κάνεις να το σκεφτείς καλά πριν τον χωρίσεις μιας κι αν χωρίσετε μην υπολογίζεις σε πισωγυρίσματα!

Τοξότης: το πιο πιθανό είναι ότι αν το πρώην αγόρι σου ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη δε θα ρίξει δεύτερη ματιά πίσω του αλλά θα προχωρήσει απευθείας μπροστά, μόνο όμως αν ο χωρισμός είναι δική του ιδέα. Η "ανάρρωση" από το περιστατικό του χωρισμού θα είναι σίγουρα ταχεία και μην περιμένεις παρακάλια για να γυρίσεις πίσω αφού με το που θα χωρίσεις με τον Τοξότη εκείνος θα ψάξει να βρει την πιο ωραία, πιο έξυπνη και πιο , πιο... από εσένα. Ακριβώς επειδή έχουν την περιπέτεια μέσα τους να είσαι σίγουρη ότι δε θα μείνουν κολλημένοι σε εσένα για πολύ καιρό.

Αιγόκερως: περίμενε μεγάλες δόξες από αυτόν τον άντρα! Είσαι σίγουρη ότι θες να τον αφήσεις; Το πιο πιθανό μετά το χωρισμό είναι ότι θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά και θα διακριθούν εκεί αφού η εργασιοθεραπεία είναι για εκείνους η καλύτερη μέθοδος για να ξεχάσουν. Οπότε το πιθανό είναι να διακριθούν και να ασχοληθούν με τις δόξες τους!

Υδροχόος: χώρισε έναν Υδροχόο; Πρώτα από όλα θα τον παραξενέψεις επειδή δεν το σκέφτηκε εκείνος πρώτος και ο πιο πιθανό είναι να σε κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα! Το πιο πιθανό είναι ότι θα αποφασίσει ότι αυτός ο χωρισμός είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί μιας και τώρα μπορεί να ξαναβγεί άνετα στη ...γύρα!

Ιχθείς: μετά από αυτό το χωρισμό, ο Ιχθείς θα χαθεί σε ένα ωκεανό σκέψεων όπου θα αμφισβητεί τον εαυτό του και θα καθίσει να μετρήσει τα σωστά και τα λάθη που έκανε όσο ήσασταν ακόμη μαζί! Αν έχεις σκοπό να χωρίσεις μαζί του καλα θα κάνεις να προετοιμάσεις λιγάκι το έδαφος έτσι ώστε και εκείνος να μπει στο κλίμα και να μην του έρθει απότομο γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δε θα μπορεί να το χειριστεί!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη