Οι πιο σέξι αλλαγές για το ζώδιο σου (μέρος Β’)

15.01.2010
Θέλεις να αλλάξεις λουκ αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;Με τα άστρα για οδηγό, μάθε πώς θα γίνεις πιο κούκλα από ποτέ!

Θέλεις να αλλάξεις λουκ αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;Με τα άστρα για οδηγό, μάθε πώς θα γίνεις πιο κούκλα από ποτέ!

Ζυγός: οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν ένα και πολύ βασικό ατού: τον υπέροχο ποπό τους! Γι’ αυτό επένδυσε στο τζιν των ονείρων σου, για να ανανεώσεις ο στιλ σου!

Δώσε έμφαση στα χείλη: κάνε ένα update στο νεσεσέρ της ομορφιάς σου με έμφαση στα κραγιόν σου! Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει για τα χείλη σε ματ ή λιπ γκλός μορφή και δώσε στα χειλάκια σου τη λάμψη που τους ταιριάζει!

Μη φοβάσαι να σοκάρεις: ότι και να φορέσεις μπορείς να το υποστηρίξεις κατάλληλα αφού πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις ένα μοναδικό τρόπο να είσαι τολμηρή και σέξι!

Κορίτσι από σπίτι: οι καλοί σου τρόποι πολλές φορές σε κρατάνε και δε λες αυτά που θέλεις να πεις, αλλά παραδέξου το έτσι νιώθεις πολύ καλύτερα! Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο ότι προστάζει το savoir vivre αλλά και το ν τηλεφωνήσεις στη φίλη σου που ακόμη περιμένει το τηλεφώνημα σου μέχρι το να απαντήσεις στα μηνύματα που έχουν γεμίσει το inbox σου!

Επένδυσε στους φίλους σου: το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρεις ποιος σε αγαπάει πραγματικά και όταν είσαι κοντά με αυτούς τους ανθρώπους νιώθεις ότι τίποτα και κανείς δε μπορεί να σου κάνει κακό!

Σκορπιός: ως ζώδιο του νερού, ένα ζεστό μπάνιο θα σου χαρίσει τη χαλάρωση και την απόλαυση που επιθυμείς.

Παίξε με τις μάσκες σου: από τριαντάφυλλο μέχρι αγγούρι, το πρόσωπο σου έχει ανάγκη από την εντατική περιποίηση της μάσκας και καλά θα κάνεις να μην το αμελήσεις.

Φίλησε κάποιον: αφού το πάθος είναι το φόρτε σου! Όταν τα χείλη σου «κλειδώσουν» στο φιλί ξέρεις ότι είσαι ξανά ο εαυτός σου!

Τοξότης: έτσι για αλλαγή μείνει σπίτι και ξεκουράσου! Ήρθε η ώρα αν ξεκουραστείς από τα μέσα κάθε είδους-τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα- κάνοντας ένα διάλλειμα!

Μηροί και ξερό ψωμί: ως το ζώδιο των μηρών πόνταρε στις τροφές που σου κάνουν καλό εκεί ακριβώς : όπως φρούτα, λαχανικά και ξέχνα για λίγο τα λιπαρά και θα δεις πώς θα νιώθεις τέλεια!

Φρόντισε τα δόντια σου: είτε αποφασίσεις να κάνεις λεύκανση ή απλά να περιποιηθείς τη στοματική σου υγιεινή , ποντάροντας στο υπέροχο χαμόγελο σου!

Ρίξ’ το στο χορό: κάνε τα μαθήματα λάτιν που πάντα ήθελες ή απλά άρχισε να χορεύεις στο σπίτι με την αγαπημένη σου μουσική αλλά διοχέτευσε την ενέργεια σου στην κίνηση και δε θα χάσεις! Τανγκό ή οποιοσδήποτε ξένος χορός θα σε απογειώσει!

Κάνε μια καινούργια φίλη: αυτό πάντα σε κάνει και αισθάνεσαι καλύτερα!

Αιγόκερως: ώρα για δίαιτα! Δε χρειάζεται να κάνεις αισθητική επέμβαση για να αδυνατίσεις απλά να κόψιες αυτά που ξέρεις ότι κάνουν την κοιλίτσα και τα ψωμάκια σου να μεγαλώνουν!

Πες ναι στη μαγεία των αξεσουάρ: αφού ξέρεις ότι το αγαπημένο σου κολιέ ή φουλάρι σε μεταμορφώνει όπως και τα πολύχρωμα παπούτσια! Σου ταιριάζει να είσαι τολμηρή όσο τίποτα!

Πάρε τα ρίσκα σου: και πραγματοποίησε τα όνειρα σου! Τι ήθελες πάντα; Να κάνεις το γύρο του κόσμου ή να ανοίξεις μια εταιρεία με την κολλητή σου; Τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις και να αλλάξει μια γι απάντα τη ζωή σου! Όσο για τα οικονομικά σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις τις οικονομίες σου, ξεκίνα σήμερα κιόλας! Η αίσθηση ότι έχεις στην άκρη χρήματα, θα σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο ασφαλής.

Υδροχόος: κάνε πάρτι! Είτε πρόκειται για πιτζάμα πάρτι με τις κολλητές για μανικιού, πεντικιούρ και μάσκες είτε για το πιο hot event του χρόνου, τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις με την ψυχή σου!

Πρόσεξε την ομορφιά σου: μπορεί να είσαι πολυάσχολη, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να φροντίσεις να εξαφανίσεις το σπυράκι που έχει καταλάβει το μισό σου πρόσωπο! Βάλε την προσωπική σου ομορφιά πάνω από όλες τις δουλειές σου για λίγο και δε θα χάσεις!

Επένδυσε στην κλασική κομψότητα για αλλαγή: ως η εκκεντρική του ζωδιακού δε φοβάσαι να φορέσεις οποιοδήποτε κομμάτι, αλλά μήπως να επενδύσεις σε κάποιες κλασικές επιλογές για αλλαγή;

Να ζήσουν οι αστράγαλοι: οι αστράγαλοι θεωρούνταν το πιο ερωτικό σημείο του σώματος και εσύ μπορεί να καυχιέσαι ότι λόγω ζωδίου κρατάς τα πρωτεία! Επίλεξε σούπερ παπούτσια για να τραβήξεις τα βλέμματα στα υπέροχα πόδια σου!

Βγάλε από μέσα σου την Όντρι: ακολούθησε τα όσα λέει η Όντρι Χέπμπορν: «για υπέροχα μάτια, ψάξε το καλό στους άλλους, για υπέροχα χείλη πες όμορφα λόγια και όσο για την αξιοπρέπεια σου, περπάτα έχοντας γνώση ότι δεν είσαι ποτέ μόνη σου!».

Ιχθείς: βρες την έμπνευση σου! Φτιάξε ένα πίνακα και βάλε μέσα από φωτογραφίες μέχρι μικρο-αντικείμενα που σε εμπνέουν, και έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις τι θέλεις από το μέλλον σου!

Λατρεία στα παπούτσια: λόγω ζωδίου έχεις... θέμα με τα πόδια και τα παπούτσια είναι αυτά που τραβούν την προσοχή σου σε κάθε σου βήμα! Επένδυσε σε κομμάτια που ξέρεις ότι θα λατρέψεις για να ανανεωθείς!

Να είσαι επιλεκτική με τις παρέες σου: είσαι ευαίσθητη και πολλές φορές δε βάζεις στάνταρντ στις φιλίες σου! Μην ξεχνάς οτι καλό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά σε εμπνέουν!

Ασχολήσου με την αύρα σου: καμιά φορά αυτό που αποπνέεις, η αύρα σου, είναι πιο σημαντική από το μακιγιάζ του προσώπου σου! Η αύρα σου επηρεάζεται από τη διάθεση σου , άρα δεν έχεις παρά να φροντίσεις να είσαι σε καλή διάθεση!

Ω Θεέ μου: πιστεύεις στο Θεό ή σε κάποια ανώτερη δύναμη; Τότε να είσαι σίγουρη ότι η πίστη σου θα σου προσφέρει εσωτερική γαλήνη και θα σε ανανεώσει!

Από την Ελένη Αναστασάκη