Γιάννης Τσιμιτσέλης - Παντρεύτηκε στη Ρώμη;

12.04.2011
Τσακώσαμε τον ζεν πρεμιέ μόλις επέστρεψε από τη Ρώμη, όπου είχε αποδράσει με την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, και μας μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Τσακώσαμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μόλις επέστρεψε από τη Ρώμη, όπου είχε αποδράσει με την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, και μας μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Aς ξεκινήσουμε από ότι είσαι άρτι αφιχθείς από τη Ρώμη όπου απέδρασες με τη Βάσω Λασκαράκη. Μετά τον απόλυτο μαραθώνιο που έτρεξες με τα γυρίσματα για την «Πολυκατοικία» και τις παραστάσεις της «Αττικής Οδού» το είχες ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις...

Είχα απόλυτη ανάγκη να ξεφύγω, να πάρω ανάσες, να χαλαρώσω χωρίς να πρέπει να τρέχω! Ηταν πάρα πολύ όμορφη αυτή η εβδομάδα που περάσαμε εκεί -είναι υπέροχη πόλη η Ρώμη απ’ όλες τις απόψεις. Εχει τέτοιο πολιτιστικό πλούτο.

Θα βγάλατε και φωτογραφίες στο ταξίδι σας, έτσι;

Βγάλαμε, αλλά δεν με ρωτάς γενικά, φαντάζομαι.

Δεν σε ρωτώ καθόλου γενικά και αόριστα! Μπορείς να μου δώσεις μια-δύο για τη συνέντευξή μας;

Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, δεν είναι του γούστου μου! Δεν πουλάω την προσωπική μου ζωή -το ξέρεις πολύ καλά!

Ναι, ξέρω ότι για καιρό παίζατε κρυφτούλι και ότι μια-δύο φορές όταν έχεις πιεστεί έχεις πει ένα απλό «ναι, είμαστε μαζί».

Γιατί πρέπει να αφορά τον κόσμο τι κάνω στην προσωπική μου ζωή; Επειδή είμαι ηθοποιός και δημόσιο πρόσωπο; Δεν θέλαμε να διατυμπανίσουμε τη σχέση μας γιατί αφορά μόνο εμάς και κανέναν άλλο. Στην αρχή είπαμε να μην απαντάμε καθόλου, μετά χαλαρώσαμε και αποφασίσαμε να μην παίζουμε κρυφτούλι.Περνάμε πολύ καλά μαζί -το λέμε και οι δύο και από εκεί και πέρα τίποτα!

Ψέγεις όσους δίνουν προσωπικές στιγμές τους στον Τύπο;

Δεν ψέγω κανέναν και για τίποτα Ο καθένας κινείται όπως του αρέσει. Εμένα δεν μου αρέσει να πουλάω την προσωπική μου ζωή και δεν το κάνω, σε άλλους αρέσει και το κάνουν.

Ελπίζω να μην κάνατε κανένα κρυφό γάμο εκεί στη Ρώμη και τον χάσαμε, γιατί σας έχω ικανούς για κάτι τέτοιο!

Θέλεις την αλήθεια; Παντρευτήκαμε κρυφά και πήραμε και την ευλογία του Πάπα (γέλια)! Ικανοποιήθηκες;

Οταν, με το καλό, παντρευτείτε θα το πείτε; Θα δημοσιευτεί η αναγγελία γάμου, επομένως θα μαθευτεί.

Οταν θα γίνει θα σου το πω!

Ο Τάκης που παίζεις στην «Πολυκατοικία» είναι εξαιρετικά άστατος κι άπιστος. Πόσο... Τσιμιτσέλη έχει μέσα του;

Πολύ λίγο Τσιμιτσέλη, αλλά τον παλιό. Υπήρξα και άπιστος "όχι πολύ!" και άστατος "όχι πολύ!" αλλά τώρα έχω αλλάξει. Οχι, ο τωρινός Γιάννης δεν έχει καθόλου Τάκη!

Η Λουκία, που παίζει η Βάσω, είναι εξαιρετικά ζηλιάρα και του κάνει τη ζωή κόλαση από τις σκηνές. Πόσο Βάσω έχει;

Η Βάσω είναι ζηλιάρα -και μου αρέσει αυτό- αλλά όσο πρέπει.

Ηταν ένας πολύ δύσκολος θεατρικός χειμώνας. Η «Αττική Οδός» πλήρωσε, πιστεύεις, τον δραματικό της χαρακτήρα, σε εποχές που ο κόσμος ψηφίζει κωμωδία;

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι τόσο απογοητευμένος και πιεσμένος που’χει ανάγκη να ξεσκάσει και να γελάσει. Αν το έργο ανέβαινε σε λιγότερο δύσκολη εποχή πιστεύω ότι θα πήγαινε πολύ καλύτερα εισπρακτικά. Είναι ένα σπουδαίο έργο του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου που πήρε εξαιρετικές κριτικές και ανέβηκε για δεύτερη χρονιά Ηταν μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες θεατρικές μου δουλειές και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο τους. Τους οφείλω πολλά.

Επαιξες έναν δραματικό ρόλο και άρεσες πάρα πολύ σε κοινό και ειδήμονες. Τον φοβήθηκες;

Δεν συνηθίζω να φοβάμαι ρόλους -δουλεύω πολύ μόνο, για να τους φέρω εις πέρας- ειδικά όταν φέρουν την υπογραφή του Μιχάλη και του Θανάση. Μ' άρεσε που αναμετρήθηκα με έναν ρόλο με δραματικές κορυφώσεις.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και στην τηλεόραση. Οι σειρές πια είναι μετρημένες και από ό,τι ξέρω το σίριαλ «Μπαμπαστρούμφ» που θα έκανες πάγωσε, για να πάει στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Πόσο σε ενόχλησε αυτό;

Κάτι θα ξέρουν στο Mega που αποφάσισαν να τη μεταθέσουν τον Φεβρουάριο, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο από την αναμονή. Είναι χειρότερο κι από το να γίνει η σειρά και να κοπεί! Να προκύψει άλλη πρόταση που θα αφορά το τώρα, μπορώ να σου πω ότι θα προτιμήσω αυτήν.

Για την ώρα γίνεσαι φυλακόβιος από ό,τι μαθαίνω! Κάνω ένα special guest στη σουρεαλιστική δυνατή κωμωδία «Με λένε Βαγγέλη» του Mega και για δύο επεισόδια θα παίξω έναν τρομερό φυλακόβιο τον οποίο προσπαθεί να πείσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να φτιάξει το κάρμα του και να αλλάξει χαρακτήρα και ζωή.

Κάνεις αυτά τα δύο επεισόδια και μετά δραπετεύεις πάλι;

Χωρίς θέατρο και τηλεόραση και να μην ξαναδραπετεύσω; Ολα αυτά έως τον Ιούνιο όμως μια και τότε θα ξεκινήσω τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Νίκου Περράκη «Λούφα και συναλλαγή»!

who is who

Eχει γεννηθεί στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη. Η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία «Πάμπτωχοι Α.Ε.» το 2000 και την ίδια χρονιά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στο σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» των Ρήγα-Αποστόλου.

  • Στη μεγάλη οθόνη
    Τον Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Συναλλαγή», φυσικά σε σκηνοθεσία του Νίκου Περράκη, όπου οι ήρωες των προηγούμενων ταινιών συναντιούνται οκτώ χρόνια μετά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ