Το σκοτεινό μυστικό της Ela Rose!

15.11.2011
H Ela Rose με αφορμη την εμφάνισή της στην ΑΘήνα την περασμένη Παρασκευή μας αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της! Ηρθε στη χώρα μας για μία extra hot εμφάνιση και μας μίλησε για την πορεία της, τα όνειρά της και ..τα σκοτεινά μυστικά της!

H Ela Rose με αφορμη την εμφάνισή της στην ΑΘήνα την περασμένη Παρασκευή μας αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της! Ηρθε στη χώρα μας για μία extra hot εμφάνιση και μας μίλησε για την πορεία της, τα όνειρά της και ..τα σκοτεινά μυστικά της!
Ε.Σ.

Διαβάσαμε οτι ήσουν παθιασμένη με τη μουσική από μικρό παιδί.. Πότε στα αλήθεια ξεκίνησες να τραγουδάς? Ηταν το 2008, όταν συνάντησες τον David Deejay, ή πριν από αυτό?
Οχι.. πριν τον David δεν υπήρχε επαγγελματικό τραγούδι για μένα. Μόνο στο μπάνιο, τότε που τρέλλαινα τον αδελφό μου :)...και μέσα στο σπιτι όλη την ώρα.... εξακολουθώντας να τρελλαίνω τον αδελφό μου:).

Το πρώτο σου single "I Can Feel" ήταν τεράστια επιτυχία στη Ρουμανία και αργοτερα στην Ευρώπη. Το περίμενες? Ειχες ονειρευτεί τόσο μεγάλη επιτυχία?
Νομίζω πως όχι... Οταν ηχογράφησα το “I can feel”, δεν είχα ιδέα τι θα ακολουθήσει. Το συνειδητοποιώ τώρα και ετοιμάζομαι για περισσότερα!

Μετά είχες το "No u no Love", και το "Lovely words". Από την εμπειρία σου μέχρι τώρα, θα επέλεγες κάποιο ως το αγαπημένο σου?
Το "I can feel” ή το “Lovely words" και μετά πάλι το "I can feel" ή το "Lovely words"...Δε μπορώ να αποφασισω οπότε μάλλον όλα είναι!

Ποια είναι τα επομενα δισκογραφικά σου βήματα? Θα έχουμε νέο single συντομα?
Φυσικά.. ίσως δύο μάλιστα! :). Ειναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαι ενθουσιασμένη να δω πώς θα εξελιχθούν!

Εχεις ξανάρθει στην Ελλάδα, στη διάρκεια του καλοκαιριού και θα σέ έχουμε κοντά μας πάλι τον Νοέμβρη. Τι μας έχεις ετοιμάσει?
Περιμένετε και θα δείτε! Θα είναι κεφάτο και ενθουσιώδες!

Ποια είναι η γνώμη σου για το downloading της μουσικής?
Νομίζω ότι είναι οκ αρκεί να είναι νόμιμο. Στις μέρες μας οι καλλιτέχνες αναγνωρίζονται από τις επιτυχίες όχι από τα album, οπότε θα έλεγα ότι είναι ευκολότερο να κατεβάζει κανείς το κομμάτι που του αρέσει.

Ποιους καλλιτέχνες απολαμβάνεις να ακούς?
Ahmmmm.... Jamie Woon, Rihanna, Adele, Beyonce, Kery Hilson...and others, of course.

Ποια θα ήταν η ονειρεμένη σου tour με οποιονδήποτε καλλιτέχνη?
Ο Lil'Wayne με τρελλαίνει! δεν ξέρω γιατί... είναι κάτι στον τρόπο που τραγουδάει :D (Νομίζω ότι είναι το σκοτεινό μου μυστικό).

Και μία κλασσική ερώτηση... Ποιο θα ήταν το άλμπουμ που θα έπαιρνες στο φημισμένο ερημικό νησί...
....χμ... νομίζω θα ήταν ένα cd με Adele , κομμάτια της Rihanna σαν το "Fire bomb" ή το τελευταίο της 'We found love', Damien Rice... και πολλούς αλλους!