Αξλ Ρόουζ: Ο Slash με κατέστρεψε

02.11.2012
Ο 50χρονος τραγουδιστής μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη για τη σχέσητη με τον Slash και τον Νταφ Μακ Κάγκεν και πως συνέβαλαν στο μακροχρόνιο ,στιχουργικό του μπλάκ άουτ.

Το ότι ο Αξλ Ρόουζ (Axl Rose) είναι τρομερά γραφικός ειδικά όλο αυτό τον καιρό που προσπαθεί ν αναστήσει τους Guns n Roses κάνοντας περιοδεία σ’ όλο τον κόσμο με ό,τι έχει απομείνει από την μπάντα, δεν είναι κάποιο νέο.

Πριν λίγες μέρες, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 20 χρόνια, στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live για το πρόμο της εμφάνισης του συγκροτήματος στο Λς Βέγκας κι αργότερα μίλησε στην USA Today για το "σαμποτάζ" κάποιων παλιών μελών των Roses εξαιτίας του οποίου δε μπορουσε να γράψει τραγούδια για χρόνια.

"Για τον Slash και τον Νταφ Μακ Κάγκεν (Duff McKagen) ήμουν ένας αποτυχημένος. Με είχε επηρεάσει πολύ η συμπερφιρά τους. Όταν κάναμε τις Use your Illusion περιοδείες, μου έλεγαν συνέχεια πως ήμουν ηλίθιος, loser και δεν έγραψα στίχους για χρόνια. Αισθανόμουν παραγκωνισμένος απ\ όλους για πολύ καιρό."δήλωσε ο 50 χρονος frontman μεγενθύνοντας το δράμα του ως συνήθως.

Ο Αξλ πρόσθεσε επίσης πως η τότε κοπέλα του και σούπερμοντέλο Στέφανι Σέιμουρ ( Stephanie Seymour) συμφωνούσε με τον κιθαρίστα και τον μπασίστα του γκρουπ υποτιμώντας την στιχουργική του ικανότητα και πως εκείνος κατάφερε να γράψει μετά από χρόνια το "Chinese Democracy".

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο άσχημα μεταξύ τους αφού έχουν περάσει πολλές ωραίες στιγμές αλλά δεν πρόκειται να γίνει επανένωση με όλα τ αρχικά μέλη. «Η μπάλα δεν είναι στην περιοχή μου. "Επιβιώνω σ’ αυτό τον πόλεμο, δεν είμαι αυτός που δημιούργησε τον πόλεμο." είπε χαρακτηριστικά.

Κ.Π